Oslo

Hej på er !

Såg ni klippet nedanför(där jag låter som en man vid vissa sekunder?:S), då vet ni iaf varför jag fick en massa starbucks caffe latte idag?:=)

Vi var ju med skolan i oslo, vi skulle på ngn båt-campus(utnyttjade typ oss för att göra reklam, alltså vi skulle göra filmer om dom och få flest "likes" på youtube, då kunde vi vinna schysta priser..), men vi behövde inte vara där länge, så efter en halvtimma med godis samlande drog vi vidare längre ut på Aker Brygga.  Fridays hade inte öppnat ännu då(tidiga skolbarn), så vi drog till Karl Johan där vi fick THE COFFE och tittade inne på ZARA osv.  Tillslut satte vi oss på Fridays på Karl Johan och käkade, var inte så hungrig(gröt på mornarna vettu!) så det blev en lunch caesar sallad. :) Vi hade det riktigt bra där och satt i kanske två timmar, då rörde vi oss mot Aker Brygga igen och senare till bussen.

Under en stor del av dagen gick jag och Bente runt pratandes britisk engelska! HAHA, så kul!? Dels för att öva och sedan för att bara, ja bara göra ngt så fånigt kul! Fick en del ögon på oss, då vi pratade lite högt hahah!




My english little friend!

På Fridays!


Kristines Oreo cake!

Lockigt hår dagen till ära!:)




Ciao!♥

Kommentarer

Kommentera här - Välj dina ord väl!

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Glöm inte skriva in din bloggadress!

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0