Fiore.








Ph: 2 och sista av MIG.
Alla andra av Mamma.
Alla i våran trädgård.
Copyright.



Semester.

NU. Nu börjar min semster, fram till 16 augusti. Skönt, men overkligt;)
Ska bland annat hem till Värmland och slappa. Förbereda mitt liv. Ta tag i saker =)
Hoppas allt är väl  med er?
Mina crazy-cousins har varit här . Galet, men kul :D Har dock jobbat hela veckan och så, men vi hann med en heeel del ändå!=)

Jag för några/ngn vecka sedan. Jag kan inte ta bilder här och nu, det är lite mörkt i min brors rum nämligen;) Men jag ska försöka ta tag och föra över bilderna från kameran snart -.- ;)



Idag jobbade jag. Det var KAOS. Det pga att folk inte tar ansvar, egoistiska , respektlösa mot allt och alla när det kommer till jobbet. Tyckte verkligen synd om min chef idag. Men det fixade sig:)


Sitter nu med mina bröder vi chillar och har köpt lite gott. + räkor, som vi ska mumsa på snart och slå på en film kanske?

Imorgon väntar en dag med vänner i Oslo. Vi drar till Norway Cup och tittar :) Senare blir det hästen:)


Ciao!♥


Milou.

Vi hade en liten Pomerainian hos oss i 2-3 dagar + "låtsas" matte. Våran familjeväns lilla dotter hade med hennes syster hund Milou som hon passade :)

Som en liten,liten boll med massa hår! ahhaha :D SÖT.








Vi gick och badade han i sjön här när det blev föööör varmt för han. Han har ju en del päls ;)


Söt vovve va ? =)



Ciao!♥




Borta.

Jag vill inte vara här. Jag vill vara spontan. Fly fort som vinden. Få en impuls, följa den. Inga regler bara känna, känna levnaden♥ känna livet.
Jag blir galen.
En vacker dag ska jag rymma till Skåne.





Ciao!♥

God Morgon/God middag?:)

Jag och min bror var ensamma från fyra igår och är fortfarande. Det blev lite tilstökat igår efter besök så jag var snäll och städade i stort sett heeela huset idag. Plockade osv, det enda min bror behövde göra var att diska. Känner mig snäll ;)^^:)
Jag vet att jag inte bloggat så mycket, men jag kanske är mer av en bloggläsare, läser ju över 30bloggar per DAG, det börjar gå psykiskt nu, finns det någon terapi grupp för det kanske ? ahahha :D
Under mitt sommar lov har jag hunnit med lite grann, fast jag skulle nog kunna gjort såå mkt mer, men det kanske bara känns så?
Vi flyttade ju 2 veckor innan skolan slutade, nu bor vi vid en sjö och det är sjuuukt lungt här, man hör inte en enda bil nästan. Men trots det är det bara 20 mi  till Oslo. =)
Mitt sommarlov började med STOR konsär inne i Oslo, den är varje år och kallas "VG-topp 20 lista", alla de nya sommarlåtarna samt dom hetaste låtarna just nu är med, asså artisterna också, det är ju dem som framför dem ! ;)  Allt från "sister,sisters" till Madcon med "Glow" , det är den där dans låten som var med som extra nr i Eurovision i år ! Som vanligt var det regn, tydligen en traditon för vädergudarna ;)
Sedan har jag köpt ett par converse för 600/700 kr. Nu var några andra converse nedsatta till 300kr. åhh.Men dom hade inte min modell så ;) Jag har marin blå låga, som är UTSÅLDA.
;):)heheh.+ mina vita höga classic från förr.
Sedan har jag trippat till KD och träffat vänner. Jobbat MASSOR, vilket är bra ! :D Nu har vi också haft besök från Mariestad. Och Min kusin från iran var här en vecka efter att vi flyttat, hon stannade i två veckor, var riktigt kul :)
Dessutom har   min bff Amanda hamnat på blogg.se framsida 2 gånger! Hur coolt, AS coolt ! Hon är en super bloggare , helt klart!
Solen har tittat fram ibland, så jag är inte så brun:/ Hoppas på sol i början av augusti för då har jag semester :D:D Ska då åka hem troligtvis . Skönt :D

En liten knas-bild från när vi var tidigt inne i oslo och väntade på att konsären skulle börja :D Det kom roliga killar som gav mig solbrillor som dom delade ut också, dom matchade min jacka fint, men inte vädret dock ;)

Jag ock min vän Malene. Jag såg ut som en fluga med håret uppsatt ;) ahahah.

Direkt efter frukost avslutningen var vi ett gäng som drog ut och grillade i parken utanför skolan :) Vädret veeeelade dock en del . Sedan kom dom som går ut skolan detta år och hade vattenkrig med oss. Jag blev dock inte blöt även fast dom jagade mig och min kamera. Jag fick hjälp av killarna som dom spruta ner tjejen, hon sprang sedan mot skolan igen i panik. :D hahha lite småkul ;)

Linn och Malene blev ikastade, stackars dom. Jag försökte stoppa killarna, men dom lyssnade inte. Tur att solen kom senare!:)

Min kära vän Vicci tog studenten! Detta en vecka innan jag slutade skolan! Grattis ! ;)

Maja, Emma och jag hjälpte till lite grann med maten osv. Vi hade det iaf v¨åaldigt trevligt och kul:) Härligt att träffa sådana underbara människor igen. De två/ett sista åren jag bodde i KD hängde jag och Maja i stallet varje dag tsm med Therese, Marina, Vicci och Emma var också med när honvar nerer vid vårat stall.:) Och en massa andra underbara personer också! På bilden ser vi Maja :D

Emma,Vicci och Maja :)♥




SÅÅÅÅKlart , har jag lyssnat på Seaniii Bananiiis Skaka Rumpaaaahhhh:D




Ciao!♥

RSS 2.0