lan@guro@girls.

Tjollahej!
Sitter med en fet godis påse och en liten festis, på lan med mina tjejor! Det är IT GIRL & UNICORN lan på fb för vår del :D



'



några bilder från nu, snart kommer en video, så var vakna med oss!! :D
PS: nu är det bara 3 dagar kvar till den  stora aftonen ;)

Ciao!♥

Design?

Jag är för trött för att skriva men, jag tänkte bara fråga vad ni tycker om den nya designen?:)

Ciao!♥

Julen är här.

Ska börja med att skriva lite om vårat kyrkbesök med skolan idag. KAOZ.
Som ni säkert vet så har man ju oftast kyrkbesök när det närmar sig högtid? Vi gick ute i det blåsiga snövädret till den lokala kyrkan, som ligger ganska nära mig och HAR EN FANTASTISK utsikt( tom. jag säger det, ahha). I tisdags/måndags hade vi fått "anmäla" oss frivilligt om vi ville sjunga "änglarna ger oss hopp och tro"-sången i kyrkan på torsdag(idag).
Jag och mina kompisar+fler "anmälde" oss. Vi övade en gång, lite halvt sådär med en dator som texthäfte för 20pers.  haha. Iaf så kunde vi  alla inte sången HELT, vi kunde den men inte alltid i ordning, så när vi stog där i kyrkan framför alla lärare och elever så började vi VÄLDIGT fint, men när vi skulle sjunga sista versen, sjöng en av ledsångarna fel vers (och jag och erik som hade iphonen, kom av oss HELT då vi hade den rätta texten i handen, ahha) , så alla kom av sig, pianisten och vi. Det blev tyst i en halv sekund sedan tog ERIK tag i det med hans gigantiska mansröst och brakade igång lite halvt i versen, vi hakade på mitt i allt skratt och när vi 5 sekunder senare var färdiga bröt jag ut i ett GAPSKRATT! HAHAH, och hela kyrkan skrattade med/åt mig,ahhahah, så sjukt kul! Jag tyckte inte det var pinsamt, BARA KUL.


Bjuder på 2 väldigt  värmande bilder(på en julstjärnlampa), nu när det är så kallt ute så blir iaf jag typ "varm" av dessa bilder, ahha"


Ciao!♥

I Love Rabbits.






Detta är orginalet och färgerna fick jag bara ta vad vi hade på skolan osv.

)

Tavlan har jag målat, men den härstammar från Carolina Gynnings fina tavlor/litografier. Alltså i bilden skulle vi välja ett måleri och måla det själva. Mitt resultat är nu det som hänger på väggen i mitt rum, som ni nu kan se på bilderna ovan.
Vad tycks?
Måste tillägga att jag har ALDRIG gillat att rita eller så och aldrig har jag varit bra på det heller ;) Men detta blev ju ändå inte sååå dåligt iaf ?

SÅ VAD TYCKTE NI, blev den godkännd?:=
)



Ciao!♥

Tisdag, 14 december.

Hej!
Jag kan börja med att tala om att jag är beroende av FACEBOoK spelet  "IT girl", farligt, men dom har ju en "spärr" då profilen MÅSTE vila så att man inte ska bli för beroende. Bra egentligen men väldigt irriterande,ibland;)
Som ni säkert förstår så har jag ju jobbat HELA helgen, runt 20 timmar sammanlagt. Det är julhandel/fika också så då ökar folkmängden på cafet FORTFORT, mycket folk med andra ord. Jobbade även igår, då satte jag ihop en spotify lista med JUL MUSIK, seanbanan, carola, Amy Diamond osvosv, massa klassiker med WAhM osv.


En bild jag tog i våras, på web camen. SER JAG INTE ruskigt likt ut som kissie/alexandra nilsson ?!(negativt dock, men haha);)


Ciao!♥

Vad är kärlek?♥♥♥♥♥ (dag4)♥♥♥♥♥

Vad är kärlek eller varför denna obesvarliga fråga eller varför denna OÄNDLIGA fråga?
För visst är den oändlig på något sätt?
Jag är nog inte rätt person på att förklara, för förklara är inte min strong side;)
Kärlek, ett sådant tungt och känslofyllt ord, ja bara ordet säger mycket.
Syskonkärlek som är den samma som föräldra kärleken, du kan inte klippa bandet det finns alltid där.♥
Första kärleken, den är väl alltid speciell, unik och en du aldrig glömmer.♥
Kärleken till vännerna, den är ganska lätt, tror jag. Även fast det är hårt ibland, upoetiska ord där, vet, men det är så jag tänker LITE på det. Tänker inte så mycket på detta , så impulsivt det kan bli med andra ord.♥
Kärleken till din hobby, den styr du över, antagligen är du passionerad och med tiden bygger man en kärlek även till detta, tror jag.♥
Kärleken till djur, den har inte alla, tyvärr. MEN den är fantastisk, din hund blir som en syster/bror, din häst blir en terapeut, din katt blir din lekkamrat osv.♥
Kärleken till dig själv, den är antagligen OTROLIGT viktig om du frågar mig? Inte att "åhh gud vad jag älskar mig själv", men att man accepterar sig själv, om man är en god människa det vill säga ;)♥

Kärlek har vi i vardagen, du kan hata folk du älskar. Du kan prova att springa från kärlek men det går inte, kärlek är så naturligt och kan leda till gott och ont. Man kan bli kär i kärleken också, vad tycker ni om det, är det så? Jag vet inte hur jag ställer mig till den frågan, den är absolut diskuterbar!♥




Ta hand om er!

PS: kanske det blev bara spekulationer osv i detta inlägg, men,men. En intressant sak är också det att MÅNGA storbloggare skriver, "ÄLSKAR ER" "Kärlek till er!" osv, har vi börjat utnyttja orden innom kärlek, går det att utnyttja dem? Vad tycker ni?


Ciao!♥

Dag 3. - det här har jag ätit idag.

Ja, käkade mackor till frukost och lite tropicana apelsin juice;)
Men eftersom att jag inte kommer kunna blogga om detta ikv, ska ju jobba och sedan raka marsch mot Guro, så kan jag skriva vad jag åt nu! Fick en macka av Sairan, TACK för den, den var ljuvlig, är ju sjukt hungrig.haha.
Det var en mellan grov macka med smör och gurka på, enkelt och gott, så det är min lunch idag, skulle dock inte tacka nej till riktig mat!MEn jag lever i norge..

Ungefär som på bilden jag hämta från google ser den ut. Minus osten och den såg också lite finare ut, alltså den jag käka haha;)


Får se om jag hinner blogga ngt mer idag, kanske fler inlägg under skoltid?

Ciao!♥

FREDAG.

LÄTTNAD är ordet jag använder nu! FÄRDIG och färdig och ÂNNU mer färdig med norska bok analysen!
Dock så gick inte SO provet vägen och SO är mitt bästa ämne typ, men vi får se resultatet och det kan bero på att jag jobbade in på natten med norskan och fick inte mycket sömn;)
Sitter nu på skolan i ett grupprum, lyssnar på bjällerklang och har det soft:) Ända negativa är HUNGER, jag har ingen mat med mig heller-.-




fula bilder är alltid kul på lunchen ;)

Ciao!♥

Skickar in ett hej.

Jag gör allt jag inte borde just nu, bloggar, fb skype, alla min kompisar gör också det, VI SKA ALLA JOBBA MED NORSKAN men det går sådäääär;)
Jag lever iaf, snart ska vi dra ut och äta, lata folket men iaf så jobbar jag på norskan därifrån tänkte jag :)
Blir nog en bakad potatis, för jag DöÖr av hunger för tillfället .
Kan ni inte kommentera mer? Ddddesperat efter kritik osv.


Ciao!♥

Jul i vårt hus.

Jag går och sjunger julsånger HELA tiden numera. Idag när brandalarmet gick så fick vi stå ute LÄNGE och  jag drog i gång julsångs sjungande för att pigga upp och ha kul, det blev dans och sång allt i julens gång! Hela skolan titta på VÅRAN klass, hahah vet inte om det var en vacker syn men kul var det !
Hade inte med kameran tyvärr, men tänkte visa lite julpynt som står här hemma :)

En snöig bild först ;)

Toppen av en ljus julgran, men dock så är inte ljusen på nu fortfarande lite ljust ute så man ser inget då haha.

Små tomtar.

Mer tomtar, dock inga bra bilder, skulle bara ta några snabba ;)






Ciao!♥

Torsdag, nästan fredag:)

HEj Hopp i Galop !
Läget? Med mig är det ganska bra trots att jag fortfarande håller på med den stora norska uppgiften;) Fått många skratt i dag med andra ord, hahah.
Hur tycker ni att det går med min "dag kalender"? Den är faktiskt numera EN EGEN KATEGORI som kommer fyllas väldigt mycket här nu under jultiderna. :) Bra va ?
Var på ett till gymnasium idag, DÄR VILL JAG INTE gå, hoppas jag inte behöver gå där, ska satsa STEN HÅRT på den som vi besökte igår! HÅÅÅÅRT NU !
Ska ta tag i Norskan nu, typ hela kvällen kommer jag nog ägna mig åt den.
Har iaf dragit av mig jeans och tröja osv, så ngn outfit blir det inte idag, har mjukisar på mig, ska sitta still vid datan typ resten av detta dygn så!

HAha, gissa vart jag är i huset ? Vad får mig att göra detta uttryck?

Rapade i skolan idag! GRYMT, så sjukt kul vare, hahahah som jag skratta efteråt! WE roule!

HAHAH, har lärt mig tecknet för "Westside" , kommer ju från värmland som ligger VÄST I SVERIGE! Awesome shit ;)'

Detta te är det jag dricker för tillfället, GOTT.  Det är te på morgonen(om jag hinner det vill säga) och te på eftermiddagen och tillslut te på kvällen:)

Platsen jag sitter nu. Te kopp dator, dataväska, bok, ljusstake osv. Ser lite rörigt ut men det är ett stort projekt som sagt och man behöver grejjer överallt ;)

Kan ni ge tips på vad ni vill se mer av i bloggen ? Har ju blogglusten igen, enklare att hålla den vid liv om ni HJÄLPER MIG att säga vad jag ska skriva om eller inte osv?



Ciao!♥


December 09 2010. Mina föräldrar.(dag2).

Här ska jag inte bli FÖR privat.
Min pappa är från ett annat land om jag har nämnt det så har jag, men det är inte såå viktigt, tycker jag även fast jag är stolt över min bakgrund. Som sagt detta ska inte bli så privat:) Mamma är från sverige.
Mina föräldrar älskar mat, att prova nya mat kulturer osv, som jag då eller kanske man säger att jag är som dom ?
Ja jag vill inte säga så mycket, kanske sagt mer eller mindre i bloggen förr , kanske efter detta också. MEn det känns som om jag lämnar ut ngn utan att ha frågat om jag gör detta alltihop i ett inlägg.
Summeringen är väl att jag är nöjd att jag har dem:)<3



Båda gillar väl typ blommor och natur också;) Denna bild har jag tagit!COPYRIGHT!

Ciao!♥

Sängen kallar.

Ska plugga lite till NO provet, sedan ta en dusch sen hoppar jag till sängs!
Ska fota lite i helgen tänkte jag, innan jobbet på lördag så kan jag ju gå ut lite i trädgården osv? Få lite bilder på kameran, snöiga bilder;)



Ciao!♥

8/12-2010 en onsdag.

Vilken dag!
Hoppade in i Mikkes bil vid 11.20 idag, vi skulle ta bussen till lillestöm bussterminalen där och sedan (det jag var omedveten om) ta yttligare en buss till gymnasieskolan vi skulle besöka idag, med nästan hela skolan(9-or). Grejjen var den att jag hade bara 25kr kontant och resten på kort, så jag kom bara med bussen till lilleström, så sprang jag till banomaten ganska långt bort, sprang tbx, då var alla min friends osv på bussen som PRECIS drog, typ. Lyckat, haha, nej men de skickade busstider och hela packetet till mig, så det var inte så att de lämnade mig, det var ju egentligen gångavstånd till gymnasiet men vi tyckte det var kallt! LAThet.se... Men jag kom iaf på nästa buss, då de går ganska tätt och snart var jag på skolan med de andra;) ahhah, men det var en lärdom, HA ALLTID EN HUNDRING HEMMA , typ! :D Efter det 2 timmar långa besöket gick vi alla in till centrum och käka kebab, haha, helt ok kebab och vi mötte upp några fler också så vi såg ut som en heeeel klass;)
Drog senare hem och pluggat/fb/plugg/fb osv.
Har de 2 sista proven imorgon, sen har vi denna stora norska uppgiften som jag inte kommit sååå långt på, jobba lite nu med det tänkte jag och  sedan hela imorgon :)
Förlåt för allt prat men det var helt plötsligt skönt att skriva, bara skriva menningslösa inlägg:)
Dag-grejjen som jag hade i inlägget under tänkte jag ta bort några dagar, som blir fööör privata osv. Så då kan det ju bli en kalender!? Bra va ?


Nu får ni lite bilder på hur jag såg ut idag, ego times ;)


'

Vi hörs då, förhoppningsvis VARJE dag om allt går som det ska med FRÅN OCH MED NU KALENDERN;)

Ciao!♥

Presentera Mig Själv. - Dag 1.

(tog en paus från ALLT plugg, ägna tid åt internet är ju också viktigt; )

JAG HETER Nora, efternamnet är inte så viktigt, det vet säkert de flesta av er;) Är om en ca. månads tid 16år, har 3 äldre bröder som jag har väldigt kul med:=) Mamma och pappa, så jag bor med mina två "yngsta" bröder, mamma&pappa i ett hus i Norge, ca. OSLO. Påtal om Norge, jag bor ju här, (hahah), har gjort det i ca. 2, 5 år nu, flyttade från Värmlands mittpunkt, alltså KARLSTAD. Självklart saknar jag KARLSTAD, men kanske mest mina kompisar och allt annat folk där. Jag trivs där jag bor nu, i ett hus vid en sjö, går på min andra skola här i Norge och där trivs jag typ som sockret i min mun ;)
Jag har många fina vänner, några närmre, inte bara norska, min BFF i svergie bloggar AMANDA;)
Ridit i ca. 10år, just nu har jag dock ett uppehåll då jag måste ta en funderare runt det hela, men planerar oavsett att börja med yttligare en sport, dans/gym, tips?
Jobbar deltid på ett cafe, gjort det i över 2 år nu, trivs att träffa nytt folk hela tiden;)
Ja om jag inte nämnt det så är jag en glad, galen och sprudlande tjej som aldrig klarar att skriva med den "röda tråden", ni kanske har märkt det vid detta laget? I bloggen uppfattas jag nog som den tråkigaste människa i världen, hoppas iaf att jag inte är det? Har aldrig fått en uppfattning om att jag är en lugn människa för att säga det så;)
Prata är något jag STÄNDIGT gör, inte alltid gillat av lärarna. Ska snart välja gymnasium, svåra grejjer, men det löser sig!
Gillar att fota med min NIKON D40, i perioder dock. ÄLSKAR BLOGGAR, det har blivit ett SJUKT beroende, jag är faktiskt seriös när jag säger att jag nästan behöver terapi för att sluta läsa alla bloggar.... Det går SNART ut över min skola, ahha. SKÄRPNING, men då är det bra att jag bloggar själv, då blir jag nämligen inte sååå upptagen med alla andra bloggar.



1-2år gammal bild.

Jag har gröna ögon.

galen:)

Brunt hår, väldigt solblekt på sommaren, så då blir det naturliga slingor. Har aldrig färgat/slingit håret.

ca. 170cm lång;)



Ciao!♥

Något jag ska innom kort.

♥ 1 – Presentera mig själv. 
♥ 2x.
♥ 3 – Mina föräldrar.
♥ 4 – Det här åt jag idag.
♥ 5 – Vad är kärlek.
♥ 6 – Min dag.
♥ 7 – Min bästa vän.
♥ 8 – Ett ögonblick.
♥ 9 – Min tro.
♥ 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ 11 – Mina syskon.
♥ 12 – I min handväska.
♥ 13 – Den här veckan.
♥ 14 – x.
♥ 15 – Mina drömmar.
♥ 16 – x.
♥ 17 – Mitt favoritminne.
♥ 18 – x.
♥ 19 – Detta ångrar jag.
♥ 20 – Den här månaden.
♥ 21 – x
♥ 22 – Det här upprör mig.
♥ 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ 24 – Det här får mig att gråta.
♥ 25 – x.
♥ 26 – Mina rädslor.
♥ 27 – Min favoritplats. 
♥ 28 – Det här saknar jag.
♥ 29 – x.
♥ 30 – x.

Skulle ha börjat 1 dec, men hinner inte, börjar till helgen, då är jag så gott som färdig med skolan.  

PLUGG NU!

Funkar det?

<div><center><iframe frameborder='0' style='border: 0px;' width='330' height='490' src='http://charity.minoutfit.se/iframe.php?id=148'></iframe></center></div>

Oslo,Karl Johan, Akerbrygge, EATALY.

I lördags drog jag med några tjejkompisar in till huvudstaden för att shoppa julklappar osv. LYCKAT blev det, riktigt kallt och vintrigt ute så efter en stunds shopping mötte vi upp 2 kompisar och drog till resturangen Eataly på Akersbrygga. Jättefint ställe, mysigt,italienskt och god mat. Vi hade det väldigt trevligt och drog senare vidare med spårvagnen mot Oslo City center, det är ett gigantiskt shopping center mitt i oslo,typ :=)
Skulle köpa en bok också, (en julklapp) slutade med att när jag väl hittade boken hade vi varit i typ 5 bokhandlar! Hahah, men fick ju iaf tag i boken :=)
Nu bilder:


Helene&jag:)

Hahha :D


Pizza!Käkade Ibra, helt OK GOD! Sjukt länge sedan jag käka pizza, så det var ju GoTT kan jag lova ;)


Ciao!♥


Sjuklings-uppdate, "live".

Håll hårt i HATTEN, för nu kommer en videoblogg!;)


Ja, nu när jag är förkyld låter jag som en man-.-


ENJOY!

Sjukt sjuk.

När ska jag bli frisk?
Är alltså fortfarande sjuk. Trots detta drog jag in till Oslo igår och spenderade för mkt pengar ;) Men Det är jul;)
Pratade nyss med min favvo Amanda på tele, trevligttrevligt!
Ska skriva en STOR uppsats nu, ska vara färdig på fredag, så jag måste sätta igång nu känner jag ;)

En ful bild från i BÖRJAN av sommaren.

Ciao!♥

Tandvärk,halsduk,te,snart chips och kanske?

God kväll!
Sjukar fortfarande..
Men tänkte bara slänga in ett inlägg och meddela att jag faktiskt bara ska gå ca. 2 veckor till i skolan innan lov, 17 dec. SMÄLLER DET! Finito !


Otroligt ful bild, men jag gillar den!

Ciao!♥

T+E.

Jag kan inte sluta dricka te!
Men det beror på att jag har så ont i halsen såklart;)
Jag dricker ett och samma te hela tiden, "Red Berries" från tvillings, eller vad det nu heter, stort märke iaf.
Jag har dock vant mig att dricka te utan mjölk och socker. Mjölk pga att vi slutade med mjölk hemma i sommras typ och då hade vi ingen mjölk hemma, så då vände man sig ;) Socker, hade först 3 sockerbitar tror jag, sedan 1 sockerbit och tillslut noll. Hahah:D
Så tepåse;)


http://www.mathem.se/images/products/medium/te-red-berries-200g-twinings.jpg
Just nu, sorry för mörkret;)                                               Te-et!

"Hellenius hörna" nu, men det var inte så jättebra gäster dock:/

Ciao!♥

Kokar te, stupikvart.

Vi har ju inte någon vattenkokare, sedan 6 månader(ca) tillbaka. Den var BÄST i många fina år, men mamma råkade damsuga och vällte ner den, 1000 bitar var det sista jag såg av den.
Men det funkar med kastrull och vatten! Så kastrullen står alltid redo för mig nu, har ju världens dummaste hals! ONTONTONTontont!
Sitter och smitittar på Robinson medans jag är inne på fb, såklart ;) I min onepiece, sköna kameler -minus halsen då;)http://omtvserier.se/wp-content/uploads/robinson2.jpg


Hur går det med förslagen till I-phone skalen?

Ett ganska coolt ett, men jag vill ha förslag på sidor&affärer som säljer fina och bra skal?

Ciao!♥

PÖSS på min lysande idé.

Jag vet att ni är några stycken, med ca 5 fasta läsare om dagen(trots att mestadels av mina dagar bloggar jag inte på, ahhah), men ni ökar så fort jag är igång med bloggen(vilket tyvärr inte är alls ofta, gleeeeest). Iaf min fråga är nu TILL ALLA SOM SER DETTA INLÄGG, vart finns fina iphone skal(både 3G & 4-an)?
Ett litet tips är också att detta är en bra liten julklapp, så tipsa med sidor & affärer nu.

Tyckte det fattades ngt på bilden....




...så det blev en liten fin i-phone på handen där! hahaha, skills ;)

LÄMNA NU INTE BLOGGEN UTAN ATT HA GETT MIG ETT TIPS! :D

Ciao!♥

Inte min dag idag.

Hej på er!
...nej jag skulle inte kalla detta min dag. Allt går fel och jag är sjuk. Blä.
Men jag satsar på skolan imorgon.
Hur mår ni, är det någon mer som är sjuk kanske, för typ alla mina kompisar är sjuka, eller iaf många av dem. SJUKA tider kallas det ;)
Sjukt ute kallt också!

MEn låt oss ta dessa stressiga tider med ett blinkande öge ;)

Och en pussande mun såklart;)
Så nu känns allt mycket bättre! :D hahahah

Ciao!♥

RSS 2.0