Sjukling, riktigt sjuk.

Hej på er, jag vet inte när jag senast uppdaterade ? Men nu gör jag dewt iaf !
Jag är sjuk, ordentligt, har varit det sedan onsdag kväll, så hela min helg gick juh i bitar :/
Idag kan jag inte harkla mig i halsen utan att jag låter som en unge i målbråttet, värsta äkligt är det och det är 1% ifrån att jag inte kan prata idag, nu har det gått långt !
Nu drack jag den sista slurken av min väldigt många ggr idag kakao ! ;)
I fredags och idag har vi sådana heldags prov egentligen, så lite suck my ass att jag inte kom, för nu måste jag göra dom senare , blääääääääääää! Jaajaj, mitt liv suger idag och nog resten av veckan. :)
JUST DET, det snöar för fullt här sedan igår, själv är jag juh inspärrad av mig själv, alltså sjuk så jag kan tyvärrisch inte gå ut och göra snöänglar elr ngt i den stilen ...
Nu fick jag just ett HEJJJJJJJDUNDRANS bra samtal ! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH ! Somebody got me happy, tyvärrisch får jag nog inte säga, men jag vill helst säga det, men får säga till er svenskar när jag kommer hem :D
Men nu ska jag försöka lyfta på rumpan och göra lite läxor iaf. :)(Y)
Hoppas ni mår bättre än mig ? ha en bra dag allihop !♥


Ciao!♥

Super Mario, goes ,Super brother and Sis !

Jag och brorsan kom iallafall ganska långt fram, men imorgon ska vi nog se till att komma længre før han var juh tvungen att dra till jobbet  nu så. Men nu ser vi lite på TV hær och det blir en lugn helg då vi har en del ærenden och det ær fortfarande inte sækert om mig + kd på måndag ? FramochtillbakaHelaTIDEN!  Men nu ska jag nog fortsætta och ta det lungan och kanske slænger in ett par bilder senare :)



Helt Klart att jag rekomenderar detta super spel ! ASKUL :D (jag har alltid spelat tv-spel och data-spel, CS osv. Jag tror att mina brøder har haft en inverkan ; )



Ciao!♥

"Ansikts Burk i Ansikts Mask, lalalallallalala ...."

Min verision av "Ansiktsburk" och mina senaste 30 minuter.  ;)
Jag såg faktiskt "Ansikstburk" føre den allra rolligaste reklamen kom comhem reklamen, førstås ;) Har sett nææææstan alla klipp som ær med i den ! :D ^^
Men igåer var jag och sålde lotter efter att Shübban krånglat færdigt med mig i stallet.. tell U more..
Jag sålde as många lotter och hade rætt okejj med kul :D
Sen drog jag hem och spelade det nya Mario Spelet på Wii med brorsorna och mamma osv. :D As KUL VARE ! (Y)
Idag børjade jag dagen med ett gott kex sedan lunch sedan Super Mario igen;) Sedan bar det av till stallet, Gick otroligt bra ♥ Kom hem før 2 timmar sedan ca och duscha+ansiktsmask och nu sitter jag hær och ær redo før SuperMario med bror!
Ciao!♥

Even More Busy.

God Day på er alla braiga människor !
Nu sitter jag och tar det lungan här innan jag ska göra läxor,sälja kakor,städa osv....  En riktigt rolig och barnslig dag i skolan, några hade fått sånna där reflexer som man slänger på armen och dom "rundar till sig" , vet  ni vilka jag menar ? Dom blev istället för handen som folk i vanliga fall använder på min skola, så blev dom "Slå på Låret Reflex" hahahaha! xD SÅ KUL! Man måste juh få vara barnsliga, vi var nästan en hel klass som sprang runt och "slog" varandra ;=) Men No Hard Feelings då, utan alla var glada :D
Men nu ska jag nog plugga om 5 min så pussar på er !♥

Ciao!♥

Busy day.

God Dag på er !
Nu är jag hemkommen från skolan och min mage skriiiiiiiiker efter mat, så ska käka sedan en hel del läxor och så måste jag sälja kakor, ni vet dem där för 50kr, typ "Mormors goda flan" osv.. :) Men vad gör man inte för en tråkig friluftsvecka med klassen hösten -10 ? ;)
När jag var liten sålde jag nästan ALLTID majblommor och fort,fort,fort var de slut ! Det var riktigt kul då, vi stog vid ICa jag och några från skåreskolan och Kes var också med de första åren. Det var som en tävling, så fort bilar bara svängde in på parkeringen så kasta vi oss fram till synfällt, de flesta köpte och skratta åt oss ,så ivriga som vi var, men det fanns ju tyvärr ( ;) ) en del som missgillade det, dom sa det oftast då eller "straffade" oss genom att inte köpa. Det var nog bland de roligaste "Säljnings-tiderna" genom tiderna det ! :D Man stog där i 3-5 timmar och prata sålde och skratta ! :D Men nu när vi ska gå runt och sälja kak-boxar för 50:-SPÄNN ! Är det tyvärr inte lika många som vill köpa, man stöttar bara en klass inte barn som aldrig får åka på semester ställen pga föräldrar som majblomman t ex. Mja kanske det slutar med att jag köpar alla boxar själv ? 50x10 = 500 kr, nej säger plånboken, men en box ska jag nog få med mig iaf ! ;)
Men nu VRÅLAR min mage så puss på er !♥



:) Noris♥

Kommer vara lite upptagen som ni förstår, men hoppas på bloggande senare ! ;)

Ciao!♥

Lite Blogg-tips !

Lite blogg-tips innan jag SKA bli effektiv !

Line:Min kompis blogg hær i Norge--- <Klicka
Becca+Line-Deras såkallade "FJORTISBLOGG" :DUnderhållande om du har tråkigt :D
Celines blogg :)
Maja Samuelssons blogg :D GUUUUUD vad jag saknar henne!
Jennie Z ! :)
Celine+Becca+Malenes = VIDEO -BLOGG ;)
Linnea Fricks blogg :=)


Hoppas ni som ær rastløsa fick er att par nya roliga bloggar att titta på!? :=)
Det ær en del av mina vænners bloggar och Mangos har jag alltid lænkad nere i hørnet så kika dær också ;=)



Ciao!♥

Jag är trött och barnslig, men ska nu vara effektiv !

Hello Bananas ! ;) (værst vad jag har børjat med "Bananas" nu då xD  ;) )
Spelat in ett crazy,galet konstigt videoinlägg, meningen var egetligen "Outfit" Men jag har juh bara slængt på mig ngt innan vi drog ivæg, annars har jag juh suttit i mjukis. Men "Kvælls-konstig-ballaUR-Outfit" DÅ ;)

Har ni haft en bra dag då? :=)
Jag saknar kommentarer, om någon vill har jag gærna frågestund och svarar på videoinlægg, men verkar inte som ngn har ngt att fråga,med tanke på att jag INTE har reklamerat denn blogg till ngn, bara 5 mejl till some friends .


Enjoy !





 
Men Nu ska jag vara lite effektiv innan jag lägger mig !


Ciao!♥

Design.

Angående min design hær på bloggen, kan vi nog allllllla hålla med om att den ær usel, inget som ær personligt just før mig, right?
Det ær så att min kæra bff gjorde en jætte fin åt mig men den har krånglat osv, men vi ska nog jobba på det snart då jag hoppas det inte drøjer førens jag ser dejj babe ? ;)♥
Om någon ær frivillig och vill gøra en cool fræsch design åt mig? VARSEGOD ! :D

Men nu ska jag resa mitt breda arsle och få saker och ting gjort !



Ciao!♥

Vice City

Nu ska jag "LIRA" Vice City :)
Typ det bästa GTA spelen genom tiderna ! (Y)




Ciao!♥

Seg-Seg-Seg -Gud vad vi är S E G A !

Ja, datorn blev lite trög pga alla videos jag laddade upp och jag är trög idag också för den delen.
Men hoppas ni gillade mitt inlägg under och ha en fin dag !

Nu Ska jag fixa mig så puss på er♥







Ciao!♥

från-1månad-1-dag -gamla video inlägg....:)



Ansiktsmask? ;)






Getting Ready ? ;)





Uppdate ? ;)



? ;)






ØHHHH???? ;)






:) ? ;)









Spegel? ;)







? :) ;)??


Did U enjoy it ? Comments please :D?♥


Ciao!♥

Red Banana !

Varfør har jag den rubriken tænker ni sækert nu? Det kan jag inte svara på,før det vet jag inte ? ;) heheh, varit hemma føøøøøøørlænge idag? Jo tack det stæmmer. :) ;)
Nu laddar jag iaf øver en massa videos som jag inte hunnit visat hær i bloggen en del tror jag ær typ 1månad gamla x) så det kan bli, men jag sitter iaf och skrattar åt dem nu, det får ni också gøra om ni hittar något att skratta åt i dem ;)
 Men de kommer snart så hej på er alla soooo looong ;)

I helgen red jag, det gick hyfsat iaf :) Schubban och jag lär oss varandra än så länge iaf, det går mest framåt också ;)




Ciao!♥

JAG älskar IPREN!

Jag har haft mens-värk i stort sett hela dagen och kunde inte gøra en ända läxa nu n¨ær jag var hemma ifrån skolan, pga att det gjorde så jækla ont, men pappa var inne i stan och køpte iaf ipren åt mig, TACK GODE GUD FØR DET !Nu kænner jag mig pigg och værk-fri och klockan ær tyværr redan 10 min øver 1 så bye,bye skolan idag typ.. Men vi hade bara bild och hemkunskap hela dagen så inget till spillo precis. PUH før det.
Men nu ska jag kæka sedan førsøka plugga. :).
Hoppas ni har haft en bættre dag hitills æn mig iaf. :)?







Ciao!♥

Sjukt effektiv !

Jag är sjuk,mår dåligt av tröttheten och hals osv, men för det har jag inte varit mindre aktiv om vi bortser faktumet att jag inte gick till skolan idag pga att jag är sjuk, så har jag LÄST UT DEN BÄSTA B O K E N ever och snart ska jag jobbe med min framförning av den till skolan och sedan har jag gjort hela veckans Natur-läxa och slutligen beställt tid hos tandläkaren på måndag kl.10.00 i KD ♥ Måste passa på att säga att tandsköterskor som sitter och svarar  i telefonen kan gott och kort bli TREVLIGARE mot oss patienter. Jag är alltid glad när jag ringer dit även fast det inte är något av de roligaste samtalen så är jag det, då blir jag lite lessnär de är så bittra,ledsna,arga,trötta vad vet jag?Men a jag vet inte vad jag ska säga mer än att :LE När du Pratar I Telefon då låter du iaf gladare ! :) ;)
Men nu ska jag surfa lite innan jag slocknar, jo klockan är tyvärr bara 15.00 men jag är grymt trött har varit det hela dagen också för den delen.

PS Till Manda : Du kommentera när jag kan ringa hem till dig? Måste det fort nu !♥

Ciao!♥

feber?ansiktsmask?Sälja Kakor?

Jag tror jag har feber, varm/kall-svettas från ingenstans.
Jag tror nog att jag innom kort slänger på ansiktsmask över fejjan.
Jag måste sälja sånna där kak-lådor.
Jag ska nu till stallet kl.17.00, tror jag.
Ni får ha en bra söndag och jag slåänger in ett par bilder.

Min älskade hals från Gina, godig är vad den är!

Min ÄLSKADE AV ALLA öron-puffar :D Alias - "Mina Ear-Puffffffs" ;)



I love Ballons♥

Ciao!♥

tröttare än dig.

Dååååååååååååååååååååålig update,jo tack jag vet.
Ligger i brorsans skøna sæng helt utslagen av trøtthet, det ær verkligen inte likt mig? Jag har verkligen slut på energi och det har jag haft hela dagen, tom. nær jag red? Var på centret och tog en lunch/fika på jobbet, det var 1 sekund från att jag skulle slockna i sømn.  Jag vet inte vad jag ska sæga, men kænner mig konstigt,mærkligt,æckligt,sjuk++++++++trøtt.
Lotta  fyllde år igår, jag ringde henne ♥ Saknar henne och Mango,Milli alla, ALLA!
Mitt liv ær verkligen tomt just nu skulle jag vilja sæga, en del sviker osv. Jag hatar,verkligen HATAR kompis-drama! Jag hatar "vænnerna" som sviker en nær man trots allt hjælpt dem mkt, jag hatar "vænner" som ær så egoistiska , det ær inte enkelt med vænskapen nu som det var førr.
Jag kan verkligen kænna mig så less på livet hær ibland, att hela tiden førsøka att få bort allt konmpis-drama att hela tiden vara lika glad på ens "væn" æven fast man ær piss off och allt detta bara før att jag inte orkar allt drama som blir, kan inte allt bara bli som førr+ bættre detaljer?
Ni får ha en fortsatt fin helg och bilder har jag tagit så ni får se någon dag,kanske sen,kanske imorgon,kanske om 1 år.Mitt humør/trøtthet bestæmmer!
Tack før att ni læste(om ni nu gjorde det), och lite førlåt før all min "less/trøtt-het men kanske ær det pga att jag ær trøtt?

Ciao!♥

I singing in the SNOW.

" Se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt HURRA ?! Nu blire vinter......"
Ja, det SNÖAR! MKT och det lägger sig! Det är bara 4november ? :O Men hellre de nu när det inte är  mkt till höst här iaf. Jag vill hellre ha en snööööig vinter än en bara kall och rå en. Men helst av allt får det vara sommar ÅRET RUNT, typ som i Calefornien♥
Men ni får bilder senare för nu väntar mat och LÄXOR i högar, men ändå inte ;)


Ciao!♥

How do I Look ?

Outfit of today is:
'
Inga smycken.:)

"Pirat-kavajen" ! den är så GRYM!

Och ett litet leende på läpparna såklart ! ;)

Outfiten består av :
Gul t-shirt - Cubus
Skor- addidas?
"Pirat-kavaj"- en gammal som jag köpt ör länge sedan från Vero Moda tror jag?
Jeans-  gamla godingar !:D
Håret är fult och gräsligt idag så det slängde jag ihop bara, i en toffs(3toffsar).


Ciao!♥

Bilder från veckan , ungefär.

Hej på er !
Hoppas ni mår bra?
Själv mår jag PRIMA om man bortser från det faktum att jag är lite zoooombie liknande idag.(sent igår). :)
Har fått in  lite snygga bilder på datan nu som jag tänkte visa er. Vet inte om jag har berättat den fina nyheten om Shübert, min halv foder HÄST. No more ponny-liv alltså, men han är inte sååå hög, bara 155cm elr ngt så ingen skillnad men perffa i storlek för mig iaf :) Han är gudomlig,snäll duktig, JAG Gillar Han♥
Han fick jag också med på några bilder så ni som inte är häst intresserade får tåla några bilder på han idag, men såklart andra också :=)
Idag ska jag göra läxor,käka sedan jobba nu efter skolan. Skolan, a, lilla dumma, kossiga, griiiiisiga skolan. Den var INTE snäll idag, jag fick ett No-prov tbx, IG+. MITT FÖRSTA elr ANDRA IG gjenom 1,5år med betyg. FYFAN! åhhh. Men det var ett skiiit-svårt prov. De bästa nördarna fick VG och någon enstaka svagt MVG. SÅ ändå höll jag fast mig i min krage, men det kunde gått bättre, men jag pluggade faktiskt som en idiot så hur ?????! Förlåt min aggresion, men ibland undrar jag om lärare verkligen har hjärna när dom skapar prov ? Har dom det?
Nog tjatat från min sida, mer tjat från er sida, alltså kommentarer! :D(Y)

En bild från någon dag i veckan nu :) Och nej jag redigerar INTE mina bilder, isf skriver jag det elr så MÄRKS DET VÄL. :)



:)

"Schubban" och jag :)♥



:)

Nu: Käka!



Ciao !♥

En Ketchup i En Mickro.

Jag har: Slappat/data lite när jag kom hem, gjort läxor,städat fixat runt lite osv . Allt detta idag. Ja är NÖJD!^^ :D
Tyvärr fick bloggen ta stryk, men någon dag ibland bara MÅSTE man ta tag i saker och ting.
Jag har varit lite trött idag och det märktes när jag i eftermiddags skulle värma spagetti och köttfersås, efter att den är varm tar jag ut denna tallrik ur mickron och taar på ketchup, sen är ja påväg att ställa in ketchupen i mickron, men jag hann stoppa mig i sista sekund ! Puhh ;)
Nu ska jag surfa lite, har ej några bilder på denna data och så, så jag bloggar nog mer imorgon ! :)

Men ni kanske vill bli lite underållna av norska bloggar? :)
Gå in på dessa (mina vänners bloggar, en del seriösa en del mindre seriösa ):

www.fjortissmax.blogg.no
www.maxmeg.blogg.no
www.lhermansen.blogg.no
www.girlsaaa.blogg.no

:)


Ciao!♥

in school ! =)

I'm in school Folk's !
Jag har huvudværk, får det nær jag skrattar, måste fan kolla upp det før jag får det VARENDA gång jag skrattar, det gør ONT HELA DAGEn sedan så måste kolla upp det, før det ær juh fan scarry, elr?
Sen blire nog ingen tjej grupp, elr fårse om jag orkar....
Men hoppas ni har en STRÅLANDE dag iaf♥

Annars ær dagen lite/mkt depp eftersom det ær den 2-a , øver ett halvår sedan...............♥

 

 



Till dig min væn♥


Ciao!♥


tyska,soldat,nada

Ja, først FØRLÅT! Jag erkænner att jag ær en USEL bloggare-.- Men,men låt också rycka på axlarna ! (Y)
Jag førsøker att plugga tyska och klockan nærmar sig 23.00, jag har prov imorgon UTAN anteckningar, btw så ær tyska ett militær språk ENLIGT MIG.Och jag førtstår NADA. Detta kan inte sluta bra.

Rosa Bandet månaden ær slut før iår. Synd før jag hann inte køpa det dær FINA armbandet :(


Ciao!♥

RSS 2.0