Gick upp med stilett för din skull.

Sitter och pluggar(som vanligt?) ska senare idag till stallet, men det blir sent, har prov i 2 kap imorgon i religion, kul----
Gick nästan hela vägen hem idag, rätt var det var kom det 3 idioter i en bil bakom mig och tuta som grisar, detta var min bror och hans vänner, tillslut backa de tbx och gav mig skutjs ner, TACK ;)
Hade skriv"timma" i nynorska idag också, mjeeeeeee. Usch. Projekt i NO, som jag hoppas blir bra, det var rörigt, helt enkelt..
Snart höstlov!
Vi hörs!

Bild från i fredags, trött var jag faktiskt, skulle till en hall med en vän, men tackade nej i sista sekund, helt SLUT. Var hemma med familjen och käka massa tacos och såg på film. :)

Brorsan och jag latjar, haha.

en annan bild som jag kände var väldigt fager(ironi).


Ciao!♥

HELGEN är kommen .

HEJ HALLOJ!
Nyss hemkommen från skolan, yey! Vi hade prov och jag fick MVG(läxprov dock, heheh). Härligt! Ännu härligare är det med HELG! WIHOO!
Tog lite ego's , väntar på mat och slappar framför SCRUBS. Goa kameler med andra ord!





Ciao!♥

Ljusare men så mycket mörkare.

Hej Folket(?) !
Jag har typ inte bloggat på en månad, wuuuuups. hehe.
Men jag har en anledning, sista året i skolan så jag pluggar HELA TIDEN(känns det som), jobbar minst en dag i veckan och nästan vaje helg, rider 2 dagar i veckan, lekar med en schäfer nästan varje eftermiddag(det är en byggares som jobbar på vårat hus, och han har alltid med goa Chica och visst måste man leka med gosan, iaf så länge man orkar ; ).  OSV, så jag hoppas på förståelse? :D
Förra helgen var jag en snabbis hem till KArlstad, träffade Manda,Lotta och Kriss. Fika titta på stan osv, mys. Men som sagt SNABB visit. :/ Trevligt var det iaf♥.
Vi har "prov" i fotboll på gympan, HAHAH, ett skämt när jag är med, skrattar åt allt och alla, MEN JAG KLARADE ATT NICKA PÅ "provet", HUR BRA?! Gjort några framsteg iaf;)
Nu ska jag sluta prata, ni får bilder från senaste månaden som jag inte bloggar på :)






HAhah, blicken är bäst? Här i en outfit(inte hela;) påväg till en norsk konfa, vilket betyder familjefest, fast jag skulle då fira min vän Ulli :)


Innan Cellas födelsedags fest drog igång :D



OJBLAFF HÅR xD.....







Pöss.



Ciao!♥

Hej-live.




ENJOY!♥

RSS 2.0