Morning seent

HEJ PÅ ER!
Nu har jag påsklov(har haft sedan fredag) så borde blogga flitigt meeeeeeeeeeen, var ju hemma i karlstad och då var jag nog stressad så då blev det lite glest, men sedan kom jag hem jobbade och igår gjorde jag stallet och slappade, sjuk är man lite halvt också, inte på bättringsväg... Men jag ska iaf på lite firande av en familjevän idag, dom har en valp sedan i somras också, henne bloggade jag om tror jag? Så det blir nog fika och busa med "valpen"(gammal nu ju; ) och såklart fira födelsedagsbarnet!!!!! :)
Har iaf tagit bilder under dagen så ni ska få lite ordentliga bilder ikv.

Idag la jag på lite mascara och eyeliner  sedan inget mer, orka puder eller foundation.. :P



hatar förresten mitt hår idag .. blä.



haha jag måste ha blivit BLONDINBELLANERAD(Positivt, diggar henne) för jag lyssnar på RING,RING med ABBA på spotify och sjunger i min fagra locktång! hahah :D


Ciao!♥

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Yes! A cockarachaacocccahracha lalalalalal !
Lönen kom idag!
Sooo happy!
Nu ska jag käka lite kanske och sedan drar jag till stallet, imorrn eller idag tror jag att jag tar mig en tur in till huvudstaden, shopping ?


en bild inte tagen nu.

För nu sitter jag och ser ut såhär, heheh :)


PS: designen ska komma denna vecka var det senaste jag fick höra ?

Ciao!♥

landat i soffan.

Tipsar innan jag sover och sedan bloggar :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 


Min snälla morfar.

Har landat(från bilen,hahah) hemma hos mormor och morfar för någon/några timma/r sedan:) Alltid lika mysigt även fast man hels vill dra hem till min gamla hemort och inte bara hit direkt, men det är ändå viktigt att vara med dom, dom är guldvärda och är snälla och lagar god mat såklart;)♥
Idag skulle jag ha dragit till Mango också, men det blev lite sent här så vi lunchar imorrn ist :)
Nu väntar vi på vem som ska vinna Let's Dance, jag hoppas på Mattias!
Nu kom morfar med ett glas trocadero, bara sådär :) Vad snällt ändå, jag behöver det inte men han kommer ändå :) Snäll morfar :) Har tänkt att den dagen han skaffar dator ska jag lära han Skype och FB, haah :D
HAHAHA, nu kom MORMOR med godis, haha dom vill göra en bulle av mig, en ungsbakad typ!
Planer för imorrn blir tidig lunch med min Mango, sedan ska jag möta upp Maja, sedan messar jag people om jag får tid, sen på kvällen drar jag på fest i grumsan.
Min kusin som jag saknat väldigt mkt var här nyss också, hon är frisör också så jag fick låna en locktång av henne, bra för jag glömde min-.-
Men nu ska jag proppa godis och Trocca!










Men får inte glömma att inte proppa mig för mkt, för denna helg SKA JAG HA EN SKÅRE PIZZERIA KEBABTALLRIK! Saknart? JOOOO det gör jag som en fiskmås!!!!!



Godnatt!♥

I schüüüüülaaan.

HejHopp! Sitter nu i skolan, vi har våran "soft"-till norsk-lärare :) Han låter oss jobba i 10 min av timmen sendan får vi surfa :D BRA(Y) mer sådant i skolan :D
Tänkte på en grejj igår, kanske jag borde skriva inläggen på två språk, norska och svenska, med tanke på att en del norska vänner läser min blogg :)??
Aja nu ska jag fortsätta blogg-checka för det hinner jag inte när jag kommer hem, "glömde" PACKA igår så det ska jag sen drar jag!!!!!
Ringer er jag ska träffa ikv, mango jag har inte fått tag på dej så ringer dej !<3


PUSSSSS!




Min pink beauty följer såklart med hem idag:D:D

Ciao!♥

Vad ska man packa då?

Imorgon reser jag ju hem över helgen. Men jag packar ALLTID för mkt, även fast jag vet vad jag ska andvända, men det är typ för att jag vill kunna ha ett val när jag står och ser  ner i väskan , ahah :)
I födelsedags present fick jag bland annat en stooor friis&Company bag. ASBRA för mig när jag reser och flänger :)
Den är lila och stor och rymlig,bra handtag och band, oh yes I like it!
Så snart ska jag plocka lite kläder samt damsuga + börja packa innan jag åker iväg och rider.
Men ni får ha det så bra så hörs vi, och design ska vara på ingång nu!:)



F&C


Till klockan och min dåliga tid....



Ciao!♥

Hellu lilla duuu

Hellu bluggen ;)
Nyss klivit innanför dörren efter en yttligare skoldag. Vi hade matteprov med en lärare jag nu efter det mindre gillar. Men vi som var klara först fick iaf tillslut gå lite tidigare. Sen "gick" (typ idiotspranggick) jag och min kompis Ulrikke, hennes söta lillsyrra joina oss efter vägen också :)
Idag har jag en hel del att göra.
  1. Sova en kvart
  2. STÄDA.
  3. ÄTA.
  4. Packa (kd imorrn)
  5. Rida lektion. kl.18.00
Ska alltså hinna med mycket innan klockan sex, ska försöka blogga mer ikv också :)
Som ni säkert redan vet så ska jag åka hem till Karlstad imorrn, HÄRLIGT att träffa alla kompisar och nära och kära igen♥
På söndag får jag en utländs överraskning så häng med här då också, blir mkt spännande!

Jag åker direkt nästan efter skolan imorrn så Schübban får ridas av sin riktiga ägare då :) Men på söndag/måndag är jag hemma igen.
Men nu ska jag göra nummer 1 på listan: SOVA!




Örhängen hade jag lyckats ta på mig idag också! :D(Y)
+ min "stadströjja" ;)

heheh,blev lite lite sömn inatt...

Thumbs up för morgondagen! :D





Ciao!♥


Nothing there.

Jag ser ingen design ännu, får hoppas att den kommer snart??
Nu sitter jag i köket och bloggar.Är alltså hungrig:) Senare idag ska och och Challe träna, sista gången vi gjorde det, i måndags bada vi bastu i typ 2 timmar och träna iaf 1,5 timma :)^^ Asbra på Elexia iaf♥ Idag går vi på Zumba pass! YEY! Det ska vara det NYA, the thing liksom ;) hahah, men det blir kul,ska vara ett väldans drag i det har jag hört!Men jag måste leta upp lete fler träningskläder osv.Kanske köpa nya snart, men väntar på min lön...-.-
Imorgon har jag matte prov också,så jag måste pluuuuugga, igen... Provet idag gick nog inte upp men inte ner? Min muntliga framförning i No:n gick ok, men jag är på så piss humör pga andra dumma,falska folk. Måste nog bryta en del kontakter, mår så dåligt av falska personer...
NU MAT.

Såfort jag kom hem slängde jag på mig t-shirt mjukisar och slängde luggen i en nål, kände att jag behövde det, pga intervallträningen idag på gympan, MEN JAG SPRANG HELA TIDEN^^



Somsagt sitter jag i köket, här finns det havrefras..


Ciao!♥

FAN VAD BRA JAG ÄR! men nu mer.....

ÄNTLIGEN är jag färdig med power Point grejjen till NO.
Puhh. Hoppas den blev bra. Men nu måste jag fortsätta med plugg. Har prov Onsdag Torsdag och massa läxor. Måste göra bra på dessa prov också så nu är det plugg för fulla muggar!
Lättnad att vara klar med power point grejjen iaf, den har hängt på mitt skrivbord på datan lite för länge nu, så det var liksom på tiden.

hahahha! En av blåvals bilderna!(mitt djur som jag valde blev blåval i detta projekt..)



Ciao!♥

Hissar och dissar

Ok jag gör det också, hissar och dissar. För igår kom jag på hur kul det var!


Dissar:




Falska människor.
De bara förstör HELA TIDEN. Ena gången duger man den andra inte. Asså vadfan är felet på folk? Kan de inte bara vara ärliga? särskilt tjejer...



The väder...
Bläääääääää! Finns det äckligare väder änn nu? NEJ! usch, det luktar fukt ute och detär fuktigt,äckligt och blaskit. Nej tummen neeeeeeeeeer.

HEmma hos oss ser det värre ut en detta:O -.-




Min Mobil...

A min mobil är numera helt stuuuuupiiiido!
Helt plötsligt funkar inte 7-8-9 och det gör det otroligt svårt att skriva sms... ÅH! Men helt plötsligt kmr det tbx, när man inte behöver det. Men ska väl kanske köpa en som jag kan ha medan jag inväntar sommaren, för då blir det nog ny hoppas jag. Har ju haft denna i snart två år. Nokia Xpress Music 5310 go and fuck YOURSELF!





HISSAR:




Johan Falk  filmerna.

Alla som har sett dom håller nog med att de är på HISS! De är BÄST! Mina favoriter av de sex filmerna är nog,Vapenbröder och den sista. :) Leo Gaut(elr vad den heter) är inte bra alls. Gillar mest när det kriminella gänget är med faktiskt, det blir mer spänning. Men alla är iaf hyfs förutom Leo......
Såklart vet nog alla en av anledningarna till detta också,Frank(JOEL).

Detta är affischen för Vapenbröder.


Gymma med kompis!

Det ska jag nog försöka med idag fast jag har huvudvärk! Det blir roligare än att träna själv iaf. Och så hoppas jag på en förändring, men det är faktiskt mest pga att jag inte har nog med benmuskler, alltså inte så stark i benen..



Att jag nu ska ta och lyfta mitt lata arsle och jobba med läxor...
Måste tillföra lite goood energi i denna dystra tråkiga dag som nu ska bestå av läxor, även fast jag hatar dem så måste jag hissa dem för att jag ska göra dem typ. heheh.



Lite kul med hiss och diss va? Säg vad du tyckte om det ???

Ciao!♥


Where is it?

Bara jag som inte ser bloggdesignen ???????
Hoppas den är på g iaf.

Nu är jag hemma, var ju MOT-UNGDOM motsvarande FRIENDS-ungdom-ledare i sverige.  Fast idag var det inget riktigt uppdrag, mer att vi skulle visa oss för dem som vi komma till skall.. Helt OK. Lite småtråkigt, men ok och de flesta små barnen var små,snälla och söta. Tänk att man själv var såååååååååååå liten och såååååååå omedveten om livet?? Det typ gav mig en tankeställare,som tillslut ledde till att jag kom fram till att livet är onödigt, inte så tankeställare va ;)?
Men egentligen skulle vi tbx till skolan nu i 1 1/2 timma, men jag har huvudvärk.. Så ska vila mig i några minuter och sedan prova att jobba på lite hemmifrån!

Tröjjan jag har på mig som Mot-ungdom.

MOT handlar i det stora hela om att ta egna beslut och val och att vara POSITIV.

Tog ett glas vatten också, funkar ju relativt för hövvet;)
Mission completed ser det ut som på bilden typ hahah!


Som ni vet är jag halvt persisk. ^^ hehe. Iaf så var det nyår i lördags och vi åt middag med den vanliga traditionella maten och gooooooooooood efterrätt. Vi gick dock inte ut ngt, ena brorsan jobba osv. Men fick som vanligt en liten present, den kommer från mexx och innehållet får ni se innom kort! Det blev iaf 1389 där nere nu, och ja det är sant! ahahah! SÅ GOTT NYTT ÅR!!


Ciao!♥

Blogg design

Hej på er, har inte bloggat på ngra dar, men har my resonds :P Idag blir det ny bloggdesign !!!!!!!!!!! Det är Jenni som fixar denåt mig! :)
Så om bloggen strular så kan det vara därför!

Ciao!♥

21.25 18mars 2010

Har inte riktigt vant mig ännu med att skriva 2010 , det känns liksom så fel på något sätt? Känner ni också så eller är det bara jag?
Nu ska jag smörja in mig i fina/goda dofter i form av bodylotion osv. Sedan ska jag krypa ner i min säng och kanske se på någon mysig bra film? Planerade också att gå och bada i badhuset med 2 av mina bröder på måndag eller någon annan dag, hoppas det blir av för det är något jag ska försöka göra nu i vår sommar så att mina benmuskler byggs upp. Har ju fått order om det från instruktören, så måste ta tag i det!
Måste också ge en "dagens braiga människa", den går till en tjej/kvinna som jobbar i cafeterian på skolan, hon är aschysst och verkligen snäll och allt sådant man borde vara när man själv är ung och jobbar på en ungdomsskola. :) Jag brukar samtala lite med henne och hon sa att jag borde skaffa blogg, men så sa jag att jag redan har en, då ville hon veta vad den hette, så såklart fick hon det, och det visade sig att hon hoppade in här och kika lite:) Hoppas hon stannar ;) Så iaf så är hon grymt snäll och söt, diggar henne, skönt med moget folk på skolan! ^^

Här sitter jag och surfar osv. när dagarna bara susar förbi känns det som! Men med en sådan vacker apparat som denna, så får man inte sådan ångest ;)


GODNATT!♥

no cat awake.

hej IGEN! Heheh, antigen ingen uppdatering alls eller asmkt, önskar mig balans i julklapp då eller ? ;) hahah!
Nej nu känner jag ingen vits att vara vaken, ska ducsha nu, fixa saker och ting för imorrn och försöka vara i säng INNAN tio, fårse hur det går...

provade en ny funktion nu, tråkig va ;) men blev lite ljusare bild då iaf :)

trött, har inte haft en bra sovrutin på ca 2 veckor, det var också ca 2-3veckor sedan jag fick min dator, kan det ha någonting med min dåliga sömn att göra ;) heheh, jo  det är nog det!

Ser också på brorsan när han spelar ngt konstigt tv-spel, men jag slocknar typ och han gap-flabbar...


Nu kom det chips också, fan jag måste ha!

Godnatt♥

Men typiskt-.-

H-A-H-A-H-A ....
Mamma har sett fel, det börjar nästa vecka, men bra liksom...
ÅH! Jajaj livet går vidare utan en seriestart idag, hehe. Men det är så typiskt. MEn jag ska nog då tillbringa tiden med mina bröder ist, så nu går jag dit.:=)


hehehknas, så blir det när mamma ser fel.. ;)

Vad ska ni göra ikväll då??



Ciao!♥

Hälsning i video!


Vad har jag i glaset?

Hej Hopp Nästan i Galopp! ;)
Hemkommen från stallet nu. Där hoppade jag en liten blandning av arab och ngt mer. Det gick FRAMÅÅÅÅÅÅÅT med en dundrans fart, hej å hå va det gick kan jag lova!!! Hon har energi! Vi hoppade som sagt och medans de andra hoppada ca.50cm hoppade jag 60-70cm på den lilla skruttan, hon kan verkligen HOPPA! Hon är ju rätt liten så hon har en väldig kapactet, så jag hopppas nåon köper henne och tävla henne faktiskt :)
Nu ska jag snart upp och rota i skåpen i köket, är vrålhungrig, men åt ju nyss typ? Hahah, är man konstig är man ;)
Ska nu snart också se på Stieg Larssons serie på svt1 "Män Som hatar Kvinnor" det är en serie av filmen, men med mycket extra matrial så det blir mkt längre, spännande:) Har ju sett halva filmen (den första alltså) , men sedan stängde jag och Ulli av filmen i panik av rädsla, så jag värmer upp lite med den igen, vi ska ju som sagt se på den i skolan imorrn också så, heheh ;)
Just det ska klura ut vad jag ska ha på mig också, + att duscha, hurfan ska  jag hinna med allt?????? Det fixer sig hoppas jag ;)
Nu får ni de senaste bildena på mig just nu:


Vad tror ni jag har i glaset? Den som gissar rätt får en länkning! (generösa jag , fast inte så generös med tanke på hur lite läsare man har ; )


Vad kan det vara ???

Klurar kläder inför imorrn.... hmmm?





Ciao!♥

Play-stop-Play

hahah knasigt videoinlägg ni får stå ut med ;)


Glamourama.

Jag ÄLSKAR detta programet!
Dom är så grymt underhållande men coola och verkligen bjuder på sig själva och är inte rädd för att dölja någonting för kamerna värkar det som iaf :)
Älska Mickis fina klädstil är väl en självklarhet!?
Anna och Petra är inte överdrivet smala som många i kändisvärlden och jag tycker verkligen att dom visa att man kan vara vacker med kurvor också! :)
Vad tycker ni om programmet?
Synd att det bara är något avsnitt kvar, men förhoppningsvis kommer det en säsong till! HOPPAS!
Det är sveriges The Hills men mycket mer detaljer ;) hahahah :D
Hoppas att tjejerna blev framställda som de verkligen är på riktigt, det vore a pitty annars. Men jag läser iaf alla tres bloggar och de är också super.

:) Kul att det är en Italiensk faschonista med också tycker jag ;)
Petra Tungården med datorn. Den andra blonda med kamera är Anna Hibbs.
Slutligen faschonistan Michaela Forni.



Ciao!♥

Nice.

HelluHellu!
Idag mår jag braaaaaaa! Humör är nästan topptopp!
Kameran funkar egentligen! :D:D HAPPY! Idag ha jag jobbat på bra i skolan och nu kom jag hem efter att vi åkt runt lite osv. ;) Hemligheten börjar förresten närma sig lite,tror jag!!!!!
Snart ska jag nog käka lite mat, vad det nu blir. Sedan rida lektion och hästen har fått nya skor!!! Imorgon kommer jag att sluta 12.15, guuud vad gött. Alla lärarna föutom en av våra väldigt roliga/bra är i England, så vi ska ha gympa(fårse) och film:) Mysig dag! Så då drar jag antagligen fort som en blixt till stallet och sen hem, för jag vill hinna med så mycket, men kan inte sova ut på lördag , börjar nämligen kl.09.00 då, så fredagen blir nog inte så stressig som den kunde ha varit! :D
Nyss ladda jag över bilderna också, måååånga! + att jag nog måste städa mitt rum kom jag på nu när jag såg på det i bilderna , asch, klarar aldrig att hålla ordning och lägga kläderna där de ska vara, men det har blivit ganska mkt bättre iaf,nu med min älskade klädstång!
Nu outfit bilder:

The face today: Enkelt med lite foundation och mascara. Min skolvardags sminkning, vem orkar göra sig fin för en möglig skola liksom ;)-.-

Lite sjö-tema blev det idag.

Ojoj, nu förstår jag vrf jag blev klassens bitch(IRONI) pga av denna bitchiga blick kanske ? ;)

hehheh var tvungen att leka lite, blev ju glaaaaad när kameran funkade! Menden ska forfarande lämnas in för putsning :)^^

Målade mina nuvarande väldigt korta naglar. Ska försöka bli bättre på att måla dem hela tiden, för de slits iom. hästarna och jobbet..

Blev iaf rött(somvanligt), ÄLSKAR denna färg egentligen så knasigt bra är den. :D Nästa gång blir det nog turkost, sverige flagga eller någon annan bra/rolig/fin färg! ;)





Skulle visa vad jag hade på benen ;)

:)



Outfit:
Jacka/kavaj: Only
Randig tröja: Voice Of Europe
Jeans: Ginatricot
Ring: Pilgrim
Klocka: Pappas gaaaaaaaaaaaaaaaaamla! ^^

Till detta blev det också Pälsjackan och conversen:)




Vad tyckte ni om hur jag såg ut idag ?



Ciao!♥



Nothing.

ÅH! Nu blir jag irriterad som en babian! Fanfanafan! Jag lägger ner min tid på en fucking ful film, och sen så fattar jag inte movimaker! SÅ VÄRDELÖST! Så nu slutar jag här för dagen.... man liksom blir riktigt arg, ska nog ringa någon av mina girls hemma i sverige nu♥
annars så smider jag mkt planer för våren iaf, härligt!!!!



Ciao!♥

Cam,KAMERAF*N!

Nu får ni de senaste cam bilderna på mig nu, i kväll(snart) får ni förmodligen en video också :D




Visst nämnde jag min tvilling för ett tag sedan ;) hahaha!




dumma kamera :(

MEn tur att jag har en webbcam iaf ;)


Men nu ska jag fixa lite här vi hörs snart!


Ciao!♥

Home from secret.

FAAAAAAAAAAAAN! Min systemkamera vill inte funka, få lämna in den på rep då! den typ bara:eheheh----------------.
MAN BAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ahhah, seriöst det är inte kul-.-
Men nu kom jag iaf hem från hemligt, ni kommer få veta vad det är som är såååå hemligt om förhoppningsvis några/nån månad! :D:D:D

Så eftersom den där kameran inte vill funka tog jag camisar!

The fooood. Lite gott kött,pommes och sallad. :)

:)

SÅHÄR GLAD VAR JAG NÄR JAG TOG DEN SISTA BILDEN,FÖR EFTER DET FICK JAG ÄTA!!! :D asså bilden blev galen/glad....


Cam bilder om en sek!

Ciao!♥

In the living room.

Sitter och bloggar från vardagsrummet för ovanlighetens skull! Spotify rullar och går såklart ;)
Har fortfarande väldigt ont i knät, men det blev lite bättre idag iaf, va med på gympan lite halvt, blev lite bättre av det tror jag :) Hade också ett möte på skolan, jag är med i  en grupp med ungdommar som är ledare för FRIENDS typ liknande grejj. Lite kul, men en del jobb kmr det nog bli, men ngt ont kommer det nog inte ut av det så jag är med! Sedan efter skolan tog jag och pappa och drog till Lilleström alltså inte mot Oslo,tvärtom. Där sprang vi ärenden och handla frukt och äcklig choklad. hehhe.
Nu hungrar jag ihjäl så jag hoppas att maten är klar snart !!!!!
Nu ska jag väl fotsätta dagen  med lite läxor(?) , slappna av, måla naglarna och blogg checka ca.30bloggar som tyvärr är en vanlig dagsgöra för mig, måste typ på rehab för det!BLOGGREHAB! Någon som hört om det? För det kan fan inte vara bra att vara så besatt som jag, men jag försöker sluta, slutat med fokis iaf och rahlenfeldt.
Aja mkt intressant liv  man har, det är väl så när man är vanlig ;)
Men jag ska ta outfit bilder med kameran och medan jag gör det ska ni få se en bildboooooooooooooooomb! ;) Från camen såklart, heheh, besatt av den också! ;)






;)







Jag vill typ göra ngt gaaaaaaaaalet, en sidecut kanske ?? :D

Eller en peircing i tungan? Det har jag verkligen lust på!!! Fatta va fint/coolt/rockigt/bra. Men dåligt för mina tänder och tandkött dock :/ MEn we'll see bitches ;)

Älska denna inte-fungerande klocka!♥



















;)MONSTER.


hahaha var ju tvungen att prova att rita på bilden, dock rita jag och sen tog bilden och mitt ansikte passa inte in x-D



Visst blev det kul med en förändring i bakgrunden, alltså den persiska mattan som hänger ? ;) hehehhe.
Men nu ska jag ta outfit bilder och ÄTA!
Hoppas ni gillade webbcams-bomben! ;)





Ciao!♥

tvärtom.




Sitter i skolan osminkad och har norska, de andra ser på film medan jag martine och vilde jobbar med ett norsk-papper. :)
Sminket kommer nog till efter gympan, där ryktas det yoga, GILLAS! Ska iaf försöka mitt bästa, även fast jag har så sjukt ont i knät, igen:/

Men nu ska jag fortsätta här!


Ciao!♥

Vapenbröder.



Hemma från jobbet poch ska nu se en av de 6 Johan Falk filmerna man har sett 1000000000ggr, bara för att de är så bra♥



Godnatt♥

Jag säger det igen.

Jag är trött, så grymt,grymt trött på falska mäniskor. Varför kan dom inte vara ärliga?
De falska människorna sårar oss andra så jäkla mkt, att det faktiskt är sjukt.
aja var bara det jag ville säga.


(försökte leka falsk, med censur)



Godnatt, om jag har tur nu, så får jag spela worms med de andra, precis som för 15min sedan.



Klocka kom jag och plocka.

Stod vid trappan i källaren och pratade med bröder. Ena rotar i en låda, hittar en fin orginell klocka, som jag då plocka. Denna klocka visade sig tillhöra pappas gamla tider, nu är den mina tider!





and I love it!♥



Ciao!♥

Ordning på mitt liv!

Ja, jag har i perioder ett dussin saker att komma ihåg, det brukar vara saker som jag ska göra om helgerna, för en månad sedan var jag uppbokad med saker och ting på helgerna i ca en hel månad framåt, jag kommer ju ihåg vad jag ska, men grejjen är att jag är sjuuukt rädd för att glömma det. Blir stressad av att tänka så, därför behöver jag en almenacka. Har inte hunnit köpa någon ännu, MEN nu när jag var hemma hos Ulli, fick jag en JÄTTEFIN! ♥ Hennes syster ville inte ha den och tänkte slänga den, då tänkte Ulli på mig, snällt va ? :) Iaf så är den på Italienska och Engelska, perffa , då kan jag ju lära mig lite Italienska iaf, det är ju en av de vackraste språken enligt mig iaf !
Den heter Italian Love. Och är fylld med hjärtan överallt! heheh :D
Påtal om att ha ordning på livet, det första jag ska göra nu, som jag sa att jag skulle förut är att plugga, fan va lat jag är när det kommer till det, men när jag väl gjort det är jag en primadonna typ, alltså stolt ;)




Framsidan.

Baksidan :) Visst var den söt ? :)


NUSKAJAGPLUGGA!



Ciao!♥

good moorgoon

hello fina som fula! ;)
Nu har  jag kommit hem! Var hos Ulli hela kväll och natt:) Drog från jobbet vid halv åtta och sedan hem och fixailix och sedan for jag till ulli :) Hade med mig efterrätt och dricka också, snäll som man är;)♥ Dock tog vi inte några bilder så jag har inget att visa er tyvärr, dock kan ni få se en trött Noris.
aja idag ska jag plugga rumpan av mig, tyvärr. Har massa MASSSSSSA TYSKA, blä. En Power Point presentation tills imorrn, en bokrecentation(stavas?) på engelska , asså sen har jag en polle som ska skrittas också, jag ger mej fan på att han är en tickande bomb idag tyvärr:/ Han får inte skor förens på TISDAG, KATASTROF, men vi ska försöka att överleva ;)

Det är bara att sätta igång, kanske får en paus också, det vill säga om mina bröder+kompis förmodligen vill spela tv-spel dagen efter :D heheh, man kan alltid behöva ngt sådant mitt i pluggandet ^^ :D






Ciao!♥

Working girl.

Drar till jobbet snart.
Nu ser jag på Solsidan iaf, KUL :D





Ciao!♥

God Morning!

Morning !
Hoppas ni fått bra sömn eller iaf en bra morgon ;) Själv sitter jag här efter att ha ätit två mackor nyss och försöker piggna till lite :) Vi börjar alltså dagen med Spotify!
Tog ju en del bilder på pollen igår :)

Så vi börjar dagen med lite hästbilder:



Vi red barbacka, för gubben hade tappat vänster fram sko:/ Så vi myste lite och jobbade skritten i ridhuset. här pratar jag med Ulli i Telefon. Vi ser GIGANTISKA ut på denna bild, speciellt Schübban, visst han har en liten uppbyggd modell men inte så bred ;)




Fin polle! Jag har dock  säkerhetsvästen under jackan, därav att jag ser UPPBLÅST UT! :)

Den hoven närmast är den utan sko ser ni kanske? Lite konstig vinkel, men han är lika fin ändå den grisen♥



hahh :D lite cool bild ändå;)




Vad tyckte DU om bilderna ?
Håller DU också på med hästar?




Ciao!♥

HEllu

Hellu, hemkommen från Ulli nu! Brorsan+vänner  skjussade hem mig, så nu sitter jag här igen, nästan slocknande-.- haft en stressig dag! Tog några bilder i stallet idag osv. De  får ni se imorrn! Berättar då också hur det gick i stallet och  så :)
Ulli och jag chattade med en del och tog det chill, film chips, cola och bara mysteHYPERT! :) TREVLIGT♥
Nu ska jag nog surfa och sedan slockna :=)








jag nu, ser ju relativt trött ut va? ;) hhehheheh.



Godnatt♥

WARNING-Video på g :P




Enjoy!♥

Freeeedag!

WIHO! Veckan har kommit till sitt slut och kanske sin bästa dag? :)
Ja, har kommit hem från att käk med mor efter skolan, käkade sallad,smoothie och  en brownie på det! haha, men det var godt, men ganska mkt,men gott :D
Min dag har varit ganska bra måste jag säga, hur var eran??
Hoppas såklart att den fortsätter lika bra(Y)
Nu ska jag hoppa i mina rid kläder, ska bara ge er lite bilder först!




















MÅÅÅNGA bilder va ? jag hade tråkigt i 5min ;) haha :D

Men glöm inte att kommentera !


Ring: glitter
Jacka: VILA
Hoodie: Voice of Europe
T-shirt: Brors :P
Tights: HM
Mössa: Bik Bok







Ciao!♥

YO brothers from my MOTHER!

Nej så sa jag inte då jag klev in och joina 2 av  mina bröder i Sebbes rum:);) Men det stämmer ju iaf^^ hehe.
Nu chillar vi bara med Ntionalteaterns musik(Ica-Stigs band!) och datorer och tv-spel. Hänger heltenkelt ;)
Men det får vara max en halvtimma till för mig iaf, för jag har skola med prov imorrn. Pluggat som tusan har jag iaf!!!
Men nu ska jag fortsätta hänga så puss sålänge!



Inge bra ljus så ni fick en galen bild .








Låten är iaf bra, videon kan man ju diskutera, men helt klart UNDERHÅLLANDE, men stackars folk, vad chockde de måste vara när de sitter och dricker latte och helt plötsligt kommer en naken modell?




Ciao!♥

AjNEJFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Ja hej! Som ni ser är inte rubriken positiv direkt ;) heheh. Det var nämligen så att pollen ville inte ha mig på ryggen helt plötsligt! Vi travade av, red mot utgången som är SÅÅÅÅ LÄSKIG!!!(enligt schübban iaf). Han ser människor och blir rädd? Han flyger åt ENA sidan jag åt ANDRA! Då blev jag förbannad och skrämd så att jag fällde en tår! Ungefär så arg som rubriken säger sig vara. Men jag förlät polleskrutt såklart, han kan ju inte hjälpa att han blir skrämd den gullehästen. Efterråt blev han såklart super och var i underläge kan jag lova, han liksom visste att han gjorde fel och stod stilla och vänta på mig! heheh, inte normalt med han så♥
Jajaj,  nu sitter jag med 4flätor,2i luggen och 2 stora. Vill ha lite vågigt åtminstonde. Imorrn alltså :=)
Men nu ska jag chilla se på Bella&Tyra Show osv. Pluggat har jag gjort som en HÄST! heheh :P

Nu diggar jag mitt huvud till Alicia Keys♥









Hoppas på vågor/lockar imorrn då! HÅLL TUMMARNA!!!!!



hahah konstig denna bild blev, hahah! Men iaf det jag vill säga är att jag ÄLSKAR denna Hoodie♥
Och tights/Leggings, vrf har ingen sagt till mig att det är grymt skönt och snyggt!???;P



Så ledsen/besviken och SKRÄMD blev jag då vi flög åt 2 olika håll, jag och pollen ;) :(




Såhär ARG! heheh, jag verkligen stampade i ridhuset när jag gick mot han efteråt, det kallas TEMPERAMENT, tror jag?



Men nu är jag iaf glad och nästan oskadd:) Lite ont i axeln med andra ord.




Ciao!♥

no day today

tänker  inte prata om min day today, säger dock att jag lever så ni slipper oroa er ;)
Men ni får en bild med ett spretande ben.





Ciao!♥

jobb

Man kan inte skolka jobbet pga en riktig sucking dålig dag. Kanske jag förhoppningsvis mår bättre av jobbet nu då? Får se heltenkelt:=)
För några minuter sedan läste jag utbarnboken kalle och Choklad  fabriken på engelska, nu är det bara recensionen kvar, också den på engelska,muntlig ;)
Men nu sticker jag, börjar egentligen 16.00, men jag käkar där innan så då måste jag ha lite tid :P



Charlie and the Chocolate Factory.



hahah, detta blev ju lagomt misslyckat! Så sjukt svårt att hinna ta bilden innan sträcken är borta -.-



Ciao!♥

trodde det skulle gå bra.

Vet inte om jag verkligen kommer att orka blogga idag. Denna dagen har gått åt skogen. Kan inte gå in på det just nu, men a jag är väldigt deppad just nu.



inte nog med saken som hände idag, utan också det att mitt hår har sett ut som ett fågelbo under toffsen, såklart säger ingen till och jag som trodde det såg ut som när jg gick hemifrån. Snälla vänner man har då.



Ciao!♥

nightinighti



Godnatt♥

AWESOME!

Fan vad bra jag är ibland!Gjorde tre stk läxor med Power Point, alltså 3manualer(Y) STOLT* hehhe. men jag har fortfarnade mkt läxor kvar, men lite glad blev jag ju såklart !
Nu ska jag belön mig själv med en film, nämligen Fucking Åmål. Aldrig sett den, lite smått efter va ?;)
Ska bli kul att se den, har ingen anning om vad den handlar om, men det lär jag ju se :=) + att jag känner en som bor i Åmål !^^heheh
Efter det ska jag läsa engelska och förberda mig för imorrn, samt en dusch? :)



Sen ska jag såklart blädra i min garderob också;)

ps. bilderna är några  dagar gamla :P



Ciao!♥

soft

God kväll .
Håller på att föra över lite bilder nu, alltså från min KAMERA, så nej, ni ska inte behöva stå ut med webben hela livet:) Den är typ bara så populär hos mig pga att jag älskar den, snabb osv . hehe ;)
Iaf så var jag hos polleplutt♥ Gick bra, red ute i solen så huvudvärken försvann!TACK OCH LOV FÖR DET! Vi tog ett skutt över ett litet hinder i galopp och några fler i trav.Även fast hindret var minimalt gick  det ändå i 170 i galoppen, goa,galna häst ;)
Imorgon har jag ingen skola typ. Ska dit vid kvart i elva och sedan kanske ett möte, ifall inte så  blir det lite läxor när jag ändå är där :)
Det blir ju iaf GRYMT SOFT med INGEN riktig skola♥







Glöm inte att ställa frågor några inlägg under ! :)

Ciao!♥

Galopp Galopp !

Nu travar jag snart iväg här ;)
Färdig för stallet, men huvudvärdeken har iaf gått ner liiiiiiite, men den finns fortfarande kan jag ju lova -.-
Jaja, bara att knipa ihop och försöka rida och göra läxor idag:) Sen ska jag ju blogga såklart också ^^


MEn nu ska jag gå, ni får lite cam bilder på hur jag ser  ut nu också i mina ridkläder :P ;)
Rid outfit:
Vet inte vart allt kommer ifrån, men stövlar blir  et också iaf :)




Ska ta och ladda över en del  bilder från kameran också, så att det intwe bara blir camcamcamcam :)



Ciao!♥

tick Tack ett sprängande huvud.

Jag har världens huvudvärk:( Jag brukar inte ha det, bara ibland när jag har feber. Âr alltså i grund och botten ingen huvudvärks människa. Men nu idag håller det på och banckar och har sig där inne. Inte bra!
Ska iaf sova nu i 10 min, sedan hoppa i ridkläderna.

Såhär känner jag mig just nu->





Ciao!♥




Skolan utan min söta Pinkie :(♥

Tog inte med datorn idag, så jag bloggar från skolans tröga dator-.- bra liksom ;)eheh.
Iaf så har vi lite hemkunskp nu, typ.

ska gå nu, så ha en bra dag dåra :)

Bild från i lördags då;)

 

 

 

Ciao♥


Snabbt inlägg nu!

Hej godmorgon hej!
Nu ska jag snart kila om 5  min , men rog några "innan skolan bilder" ;)
Så god morgon !





Nu drar jag till pluuugget ;)


Ciao!♥

Home from work!

Vet inte om jag sa att jag skulle och jobba ikv, men nu har jag gjort det iaf. Gick bra =)
Nu ska jag se på lite program osv, som jag missat idag:P Svenska Hollywood Fruar, Familjen Annorlunda osv. Jag är ett riktigt TV-Freak, men ändå hinner jag så mkt annat! :D Perfekt enligt mig ;)
Âr du ett tv-freak?
Glöm inte att ställa frågor till mig i några inlägg neråt!


Jobb-outfit.
Gina svart tröjja och jeans från Espri. Egentligen står det Lille Persille på mina tröjjor jag jobbar i, men idag var alla i tvätten, så den enkla svarta ovan fick åka på.


En Tv-ready Noris ;)
"Har du en tv, men är inte Tv-ready`?
Skaffa Tv-ready-Noris och få en chipspåse på köpet;)"
Hehhe, härmade en reklam ;):P



Godnatt♥



Ciao!♥

Pluggpluggplugg och återigen PLUGG!

Jag tänkte att jag inte hade så mkt plugg denna vecka. Jag tänkte felfelfel! Jag har TON MED PLUGG! Prov på fredag och massa läxor, livet är hårt när det kommer till läxor. Man vill liksom lägga tiden på andra grejjer:)

usch!

Ajaajajajajajajj det är allt för mkt för mitt huvud iaf :((

Ska jag göra nu, power point, men först måste jag äta ngt såklart:P ingen mat inga läxor ;)

Hoppas min hjärna tänker dubbelt så fort, då slipper man sitta i evigheter iaf :)


Ciao!♥

Blogg geonom kameran.


Skoooolan!

Hejhej! Har lunchbreak nu! Just skrivit engelska i 2 timmar (Y) Blev asnöjd, fårse hur resultatet blir :) Hoppas på iaf vg? aja engelska är engelska, så man ska aldrig förvänta sig förmkt ;)heheh.
Nu ska jag käka lite tror jag. Jag har för tredje gången här i norge med mig mat till skolan! :O ;) Man får ju inte mat här så man tar med sig elr köper onytig mat, ni kan ju gissa vad jag har gjort  de flesta ggr ;)?

Nej nu kurrar det i magen!




Jag nu, och YES vi har ens inte Whiteboard här! BRA NORSkAR(Y) (IRONI)


Dagens lunch består av:
- Fruktsallad.
- Macka med Italiensk Salami.


Allt gjort av mamma, så brukar det inte vara de få gånger jag tar med mig egen "mat".
Till detta blir det vatten som smakar diskmedel -.-




Ciao!♥

I skuggan av värmen.

Såg en liten kvällsfilm nu. Det blev I skuggan av värmen. Bra men väldigt poetisk osv. En sådan tänkfilm, passar på en söndagskväll enligt mig iaf :=)

Den handlar om en halvt pundare, som är en jobbande väktare som träffar den snygga polisen osv. Han är snäll och när han får veta hennes hemlighet försöker han hjälpa henne.
Fin film,poetisk.






jag i kvällens skugga just nu ;)


GODNATT!

Ciao!♥

Söndagsmys.

Hemkommen från stallet denna slappa dag :) På tisdag ska jag nog ta några nya bilder på min vackra pålle som jag kan lägga upp i bloggen också :)
Red ute i snön tills det blev mörkt :)

Var nyss uppe i vardagsrummet och kvällsfikade med familjen, sedan smög jag ner hit igen, orkar inte se på "änglar och Demoner" , inget för mig. Försker dock se "I skuggan av värmen" men som vanligt är inte elektroniken på min sida -.-

Funderar lite på vad jag ska ha på  mig imorgon? Förr när jag inte hade en proppfull klädstång i rummet, hade bara garderoben som var överfull och som nu är full, så slet jag verkligen med att tänka vad jag skulle ha på mig nästa dag, bara slängde på mig ngt på morgonen. Men nu är det roligt att se vad man ska ha på sig, för mig så bara ser jag på klädstången, som är min utsikt från sängen när jag ska sova, då bestämmer jag oftast vad jag ska ha på mig :)
SÅ alla girls där ute borde skaffa en klädstång att ha era favvo plagg på!




Blubb,blubb, vad ska jag ha på mig??



Någonting av detta bakom mig iaf ;)



Ciao!♥

Frågor, Fråga På!

Vi kör en frågestund tycker jag ! :D Det finns säkert ngt ni undrar över så FRÅGA ! ?

Jag svarar på frågorna i ett video inlägg :)





"Frågor? Fråga på!"



Frågestunden ger jag nog ca en vecka, fråga vad ni vill!



Ciao!♥

igårkväll.

Igår var vi ju som sagt hos ngra familjevänner.
Mot slutet gick jag och Sheida in på hennes rum och pratade och "hängde" lite, datorerna var såklart med ! Så Sheida kom på att vi kan ta en massa MONGO bilder, och det var precis det vi gjorde ! :P

Så snäll som jag är delar jag med mig av några, men inte alla, för vi ser inte kloka ut, dels pga att jag är sjukt sleten och trött .










hehe, fanns inte EN SeRIÔS bild med ! Så går det om man heter Sheida och Nora ;)



Ciao!♥

"God Morgon"

hehe, var inte oroliga, jag vaknade 11.50 så jag har minsann varit vaken länge ! ;)
Sitter i mitt nystädade rum och njuter av solen som kommer in här :) SÅ UNDERBART att den äntligen visar sig !♥
Jag har alltså ätit frukost och städat , tom. PUTSAT MIN SPEGEL(på tiden). Tog också in mitt gamla,smarta och flexibla skrivbord. Det är på skrivbordet som min kära dator står ;)
Igår var vi som sagt hos Sheida och hennes familj, de är våra familjevänner. Där bjöds dety på tårta och glass och en massa annat gott, lite myskväll med 2 familjer helt enkelt ! :) bilder och mer om det senare .
Nu ska jag surfa lite, sedan ska jag till polleplutt och rida :)


En liten morgonbild :)


Ciao!♥

Videoklipp


Outfit OSLO

Here it comes !


















Skippar nog sjalen , med tanke på att jag ska ha en pälsjacka över också.



Jeans-Veromoda
Randig tröja - Voice of Europe
Kavaj- Mexx
Ring- Pilgrim
(sjal)- Mexx



Ciao!♥

FixFix

Håller på att fixa mig. Ska snart torka håret och sminka mig. Sedan efter det skall jag damsuga Vardagsrummet,köket och mitt eget rum !
Vid fyra tiden sätter jag  in rumpa i bilen, bilen går till Oslo, där går mina ben och möter familjevänner som vi sedan skal äta med här i Norges Huvudstad. INGEN shopping, nästintill paaank. Så jag kan inte shoppa. Men jag sparar mig hellre en månad, annars skulle jag ju inte sitta och skriva på MIN rosa skönhet ! :D





Jag i fyra delar JUST NU!


Outfit kommer upp när jag är klar ! :)



Ciao!♥

Nu börjar det!

Jag har köpt en dator! Mini 10,1" . Karim Rashid Asus Eee Seashell PINK . PIMKPINKPINK!!! Så snart drar jag  nog igång med bloggningen, det är alltså NU det börjar !




Såhär ser skönheten ut !


Inatt när ja kom hem var jag ju TVUNGEN att bar pröva webben ! ;D



Imorse också såklart!




I am IN LOVE♥




Ciao!♥

Lindablom.se

Hejhej, glest med uppdatering, jo tack jag vet  ;)
Iaf ska skriva lite snabbt här nu innan jag springer och förmodligen kommer hem med en ny lite datamaskin!

Gå in på www.lindablom.se och var med i plattångstävlingen! Det är en väldigt lärorik och bra blogg som jag läser dagligen, börja du också! Det roligaste med henne är att hon är NORMAL och inte bor i stockholm som de flesta kända, hon bor i Storfors/Karlstad i kära VÄRMLAND ! :D


En bild på henne :D Fast nu är hon ngt mörkare i håret FINT! :D







Ciao!♥

RSS 2.0