Ett steg, åt sidan?

Har skaffat mig TUMBLR. Ett bloggnätverk som jag även har i mobilen och som är sådär simpelt & gött som jag vill ha det!
Har kvar denna blogg också såklart, men bara för minnen skulle jag tro!
Följ mig där: KLICKA KLICKA KLICKA!
Hääääär alltsåååå!



Ciao!♥

19/7-2011






Denna dag bestod av: Givande promenad(som ni kan se ovan; ) , god mat och ett kvälls pass på jobbet.

Ciao!♥

Playing in your backyard


Världen runt

Denna vecka blir tuff, MYcKET JOBB. Faktistk jobbar jag varje dag förutom söndag, men efter det så blir det glesare och glesare med jobb, tillslut SEMESTER.

Kvällens planer blev inte som väntat tyvärr! Många av mina kompisar drar utomlands nu de närmsta dagarna/veckorna, några blir borta i drygt 4 veckor till och med ! Så ikväll var det tänkt att vi skulle dansa loss, köra limbo, HA KUL en sista gång innan alla reser igen. Tyvärr blev det inställt i sista sekund pga sjukdom :// Väldigt synd. Men istället gör vi nu känslofyllda inlägg på FB till varandra!

När denna vecka är avklarad, då har det förhoppningsvis hänt MYCKET, återstår att se :D



Ciao!♥

Allt på en och samma gång

Komiskt hur du kan ha en HEL slapp helg och på måndagen kommer ALLT på en och samma gång. Lite stressigt, men om det löser sig så är jag i topp av happiness!

Jag har förresten tänkt lite på mitt bloggande. Jag suger ju på att skriva, babblar bara, så om jag nu snart blir bättre på att ta bilder så blir det mer bilder än text! Bra eller dåligt?

Nu: FIX FIX FIX.


Så härligt med sommarkvällar, med härliga människor såklart!

Ciao!♥

I väntan på det nya

Återigen måste jag plocka ihop på rummet. Här har jag levt i ett år och måste typ städa MINST 2ggr i veckan för att det ska se fint ut. Det är ett ganska litet rum. Jag ska ju flytta ner snart SNART SNART, då är det stort rum. Redan köpt en STOR säng, fattas lite möbler, tv osv. Måste även välja en tapet till min fondvägg! Dom har satt upp vägger och massa grejer så det känns NÄRA NU!

I väntan på mitt nya liv där nere så får jag väl städa här uppe...
Mormor och Morfar kommer idag också, så kan vara bra om jag gör det den närmsta timmen.



Ni ser ju själv hur mycket kläder som är här och där. I Ikea påsen ligger det nya täckan,lakan osv..


Ciao!♥

Orange Korall




En orange/korall färgad väska som jag är BANAN NöJD med, alltså extremt. Kärlek till denna!

Ciao!♥

Sommarlov

Hej!
Sommarlovet är i full gång nu, jag har dock inte haft så mycket semester sedan skolans slut, jobbat en hel del. Om cirkus 2 veckor är det dags för mig att ha semester, ska bli kul! Dock så har jag inte så mycket inplanerat.
För mig gör det inte så mycket att jag snart börjar skolan, det är en ny skola, ny miljö och många nya människor, så det blir ju spännande :D I måndags fick jag beskedet om att jag kom in på mitt förstahandsval, MEDIA på en skola i Lilleström. En skola med typ 2000elever på! :D

Nu ska jag fortsätta med lite tråkig göror här hemma, varvar av med lite solande också :)




En bild från i måndags, då gick jag + några vänner ut och firade, för dom flesta av oss fick fina besked från gymnasierna :)


Ciao!♥
♥♥

RSS 2.0