Va, pluggar du ?!

No shit sheeeerlock va ? Jag pluggar? Ovanligt, nej tyvärr inte. Nu kokar vattnet på spisen, kakao times och en massa SO.
Hoppas ni har en sjuk förståelse för att jag måste prioritera skolan dessa dagar. ;)




Ciao!♥

Don't worry, be happy

Lyssnar på

Sam-e ft Allyawan Dont worry be happy remix

(går inte att ladda upp videoklipp?)?

Har pluggat stor del av kvällen, nu ska jag sova.
Rekomenderar att ni tar ett lyssnande på sången, speciellt i mörka pluggtider;)

Förresten hur underbart är det inte att det är ljust ute vid 20.00 tiden dessa dagar!?Löv it!

Bild från i sommras innan en födelsedagsfest till min kära vän.


Ciao!♥

Måste kila!

Hej HEj ! Hemskt mycket snabba hej!
Ska springa in i mina ridbrallor nu, så vi hörs när jag inte pluggar/rider ;)




Ciao!♥

En film jag är med i

Den är bioaktuell här i Norge nu och jag är med i den!


http://www.youtube.com/watch?v=r5_fzEoppcI





Ciao!♥

Fredag=HELG

HellU!

Jag sitter här i soffan, som en proppmätt liten druva och tar det lugnt med vovven Chica! Gjorde tortellini till mig själver nu efter skolan, men tja, den vart inte så bra.. Ätbar dock!

Ska väl ta det lungan nu fram tills halvfyra tiden, då åker jag med brorsan som chafför till mitt jobb. Kvällspass både idag och imorgon! Ingen lugn helg, med tanke på allt plugg som jag MÅSTE göra på söndag också.

Provet idag i NO:n hoppas jag gick bra, dock så kändes det inte prima-ballerina.


Nu är det så varmt att jag har bytt ut goosen med en tunn vårjacka, trots vinden. Så jag är inte lika "inpackad" som på bilden;)



Ciao!♥

Torsdag 24 Mars 2011

Godddddagens!

Hoppas ni har haft en bra dag i solen? Den skiner iaf på för fulla muggar här :D

Idag är jag inte på topp, som solen är. Har mycket plugg inför ett stort NO prov imorgon och dessutom är jag för hungrig, så sitter och väntar på maten. Huvudvärk har jag också, ne usch!



Vi hörs snart, när jag är mer topp;)


Ciao!♥

Why, WHY?

Jag sitter med No boken nu, förstår lite då&då, men måste typ läsa allt HUNDRA gånger för att förstå allt. Detta är jobbigt, men vafan SKÄRP dig nu NORA! Sista inspurten nu innan examen!

Jag försöker verkligen pusha mig själv så mycket det går, det är tungt, det är också enormt stressigt, men jag måste bara hålla ut! KOM IGEN NU!!




Ciao!♥

Livets Kemi

Nu ska jag sätta mig framför NO boken, var senast där i förrgår, iaf i dagens ämne: Livets Kemi. Massa elektroner och CO2 osv.. Hårt liv? JO tack, NO är inte alltid min starkaste sida, MEN jag kan om jag vill och nu ska jag bannemej VILLJA.




Måste tänka positivt!


Ciao!♥

Best Friends Forever




Som jag saknar min Mango!
Jag hoppas verkligen att skolan kan lugna sig lite en helg, så att jag inte behöver plugga då, utan kan dra hem till KD en sväng och hälsa på Mangoooo.
Jag och Amanda har kännt varandra sjukt länge, ja sedan dagis faktiskt typ 3-års åldern? Efter det gick vi också i samma klass, sedan efter 6-an flyttade jag till Norge dåra, annars skulle vi gått i samma klass även där.
Amanda har en grymGRYM blogg, hon kan mycket om smink och foto, så besök den HÄR!

Saknar dej gumman, snart får du också komma hit!♥


Kock, några mästerkockar


Yvonne&Jag in action at Guros b-day party.

Jag älskar att laga mat! Men såklart gillar jag det mest när jag liksom har gott om tid och inte behöver stressa.

På Guros födelsedag så blev mat planerna fort ändrade, så vi ställde oss och gjorde pizza i början av kvällen. Det var ju sjukt kul att laga mat med vännerna och jag tror nog att pizzan blev ganska uppskattad, det såg ut så iaf. Killarna dock var lite lata, men dom fixa andra saker till oss;)

Funderar på att laga någon mat nu, fast egentligen vill jag bara dricka rött frukt te, men det är slut ://


Ciao!♥

Kärlek till ALLA mina vänner




Snart är det helg, förhoppningsvis ser kanske min lördag ut på detta viset? Vad ska ni hitta på i helgen?


Ciao!♥

Skönast, bäst, klockrent

ÅÅÅÅ! Vilken fantastisk dag!

Vi möttes hela klassen först i klassrummen, för samling, titta närvaro osv. Sedan drog vi oss till den soliga backen, för slalom,pulka, madrass, presening osv! GRYMT kul!
Vi grillade och njöt i solen, en massa snöblosskrig och en hel del skratt! Fantastiskt kul, älska dessa dagar♥ Solen sken hela dagen och det blåste bara lite ibLANd så vädret klagar jag absolut INTE på♥

Nu ska jag ta det lite lugnt, blev väldigt trött, efter det ska jag sätta igång med plugget;)


Under spotlovet åkte vi till trysil en dag, då såg det ut sådär ibland när vi bara stog still så föll vi, hahah!

Under sista cermonin i OSLO på skid VM :)

Idag såg det ut såhär när vi tände en grill! MYS till TUSEN.

Ciao!♥

Pulkiiii

Hejhopp!

Snart ska jag hämta en  svart stor påse, sedan är jag ready to go to school för en dag i pulkabacken !
Laddat upp med macka som ska grillas och kackor! Dock ingen kakao, hade ingen smak för det idag, så VATTEN! haha :D

Hoppas ni får en awesome dag, i skolan eller på jobbet, kanske i pulkabacken som jag?!





Solen skiner och det blåser en del, därav mössa&skidbrillor! :)

Ciao!♥

VÅR

AAAAAAAAA! Jag är sååå glad, våren är typ här, det blåser VARMA vindAR, termometern står på +10 ute och solen skiner som en STOR sppotlight! AAAAAAAH :D:D

Mindre bra är att jag klämde fingret i dörren idag på skolan, betoning JAG klämde mitt eget finger, det var alltså jag som slog igen dörren, medans jag drog i fingret som satt fast och sedan förstod att jag var tvungen att öppna dörren igen! AJ. AJ , AJ !

Nu ska jag till hästen och se om mitt finger håller för en liten ritt:)




Just nu bilder, även på my finger:(


Ciao!♥


Lips.

Shulluuuu!

Jag har ett KANONTIPS, som jag faktikst hoppas att ni redan vet?
Det handlar om läppar och inte vilka läppar som helst utan DINA MUNLÄPPAR, kille som tjej!
Försvara dem med FöRSVARETS HUDSALVA som finns på apoteket för typ 19riksdaler! BÄSTA som finns, jag har provat många, för när man är ute mycket i kalla vintrar som hästtjej så kan det vara väldigt bra med ett kick-ass läppsyl. Visst det kan torka ut läpparna om du inte använder det regelbundet, men om du har det med dig, precis som din mobil så går ditt liv mycket bättre;)

Mina kompisar här i Norge vill alltid att jag ska köpa med när jag drar till sverige. Dom är, tja beroende och det finns inte här så!

Finns ju inget bättre än ett par skinande, mjuka läppar;) hahah.

Nu blev bilden uppOCHner. Iaf så spelar det ingen roll om den är rosa som på bilden eller militärgrön, det är samma vara.  Jag själv använder 2-3 stk för tillfället, alltså som MAria Montazami,  en i väskan, nån i jackan osv. På det sättet försäkrar jag mig om att jag har det hela tiden!



Någon mer som använder försvarets hudsalva ?

Ciao!♥

Bra, mindre kul

Nu har jag en del filmer!
Det som förstörde min ide om filmkväll är dock viljan att dra ut till kompisarna och se hur det går utifrån det, men också det att mina bröder är alla borta, antingen flickvän/fest/på g tjej. Så jag hamnar väl i soffan med mor&far och en MASSA filmer? Även om jag vill och skulle kunna dra ut idag, så orkar jag inte, jag vet också att då skulle jag inte orka med morgondagen..
Längesedan jag såg på film, så nu kör vi! Tänkte ha en lite resentition om varje film jag sett sedan?




Ciao!♥

Memories.


Miss those times♥

Movies?

Tänkte fråga om ni har några tips på bra filmer?
Jag gissar på att allt jag orkar ikväll är en skön filmkväll med familjer/vänner, så HOJJTA till om ni har några tips, jag gillar typ allt från dokumentär filmer till komedier, romans osv?


ÄR "the tourist" bra??


Ciao!♥

No plans.

Tjingeeeliing!;)

NU är det helg!!! Hur mer awesome kan det bli!
Hade norska redovisningen idag, det visade sig vare riktigt bra, MVG ! Nöjd, men som sagt så var det något konstigt med den redovisningen, magkänslan? Jaja, nu är det över, det är helg och livet leker mellan allt plugg!

Det ända jag vet om denna helg är att jag ska jobba imorgon från 8-16 och sedan hem fira persiskt nyår, så det blir en lugn fredag. Ja mina vänner, antingen så blir det någon form av bowling eller kanske en filmkväll med familjen? Måste iaf ta tag mer i rummet(städa) inför morgon dagen, kommer ju en massa gäster;) En skön dusch ska jag också ta, sedan bara njuuuta av helgen, även fast den blir ganska lugn iaf fram till lördags kväll.







Ciao!♥

Ponchooooooo

Nu ska jag visa er ett av mina senaste inköp. Nämligen en liten trallande poncho, med huva(!), haffa den på H&M.






Tycks?

Jag är väl typ helt SJUKT förälskad i denna skapning, men behöver en snygg skinnjacka till, tips någon?


Ciao!♥

Att skjuta upp

God kväll!

Appropå rubriken, d
en hör såklart till skola. Ni vet skjuta upp läxor,plugg,prov osv. Detta skjutandet tycker jag nog att jag har skärpt mig med nu för tiden. Tar alltid lite plugg på söndagar, behöver inte vara mycket men lite grann. Söndagar vilar jag mycket också, tar det lugnt, tar igen sömn som  försvunnit under veckan, tror det är viktigt med en sådan dag, bra att få in lite plugg där också, även en solig promenad.

Idag hade jag ett val, ett frivilligt. Jag kunde ha haft min norska muntliga redovisning idag eller imorgon, spelade ingen större roll och jag var ju ganska förbered. MEN jag valde ändå att ta den imorgon, varför? Jag vet inte, känner nästan att jag sköt  upp det, men samtidigt så hade jag en annan engelska muntlig redovisning och ett matte prov. Kännde kanske att det var nog?

Nu ska jag iaf ha den imorgon och jag hoppas på det bästa!

Kommer roligare inlägg än skola också såklart, men var tvungen att skriva av mig skolan innan jag ska plocka lite i rummet för att sedan hoppa till sängs.



Ska även måla naglarna, dock ingen läcker,klassisk röd färg denna gång. Ska jobba på lördag och på mitt jobb ska man inte ha nagellack. ;)

Ciao!♥

Matt, Guld.






Helt underbart, enkelt och mäktigt armband, om du frågar mig. Från Friis&company.

Tycks?

Ciao!♥

Simpelt.





Kikade lite i butiker igår och inne på carlings brukar jag ju ALDRIG hitta ngt, förutom cheep monday jeans. Men iaf så hade dom lagt upp en massa enkla toppas för 30kr, såg ett enkelt beigt linne. Ett bra sommar linne med söta knappar&fickor, väl värdt 30kr.

Visst är det bra att ha en MASSA bas linnen osv?


Ciao!♥

Neck.






Som sagt, ett halsband från INDISKA.

Tycks?


Ciao!♥

Dator -> TV

Idag köpte jag en sladd till datorn, så att jag kan koppla den till TVn. Det är ju så att på en mini-dator som min så har man inte alla uttag som på de större, så en special var saken. Nu har jag den och slipper alla USB-minnen när man ska se på film, som man har på datorn, men som man vill se på TV-skärmen;)



:)


Ciao!♥

2 oral.

Nu är jag färdig med skrivandet av 2 stycken muntliga saker som ska framföras på torsdag. Den dagen har vi även matteprov, så ni kan ju gissa vart jag sitter hela eftermiddagen imorgon. Jo, i matteboken..

Min bror kom med saft nyss, fy tusan vad gott det var! Längesedan, påminde så oerhört mycket om varma sommardagar! ♥
Påtal om det, inte så säkert vi får det i sommar mina vänner. En del säger faktiskt nu att pga allt som nu släpps ut i luften i JAPAN, så kan det påverka klimatet till det kallare. Usch, jag som vill ha enorma mängder med värme! Får hoppas att det går så bra som möjligt med hela JAPAN saken, stackars folk.♥





Ciao!♥

Bimbo speach.

Färdig med engelska talet nu, det verkar som en blåst bimbo har skrivit det, that's life;)
Påtal om bimbo, ahhahha, vad tycker ni om mina svart vita bilder, plus några som jag visat förr från en liten hemma shoot? För mycket eller ? Jag ville bara prova något nytt foto tema och satte på en massa hög musik, + självutlösaren och körde på. ;)


Och ja självklart är det copyright på alla mina bilder som jag lägger upp. FÅR INTE KOPIERAS ELLER TAS, sådant polisanmäls.

Ciao!♥

Benet mellan borrarna?

FAAAAAAAAAAAANN, det gör så fruktansvärt ont i min "undre" näsa, alltså den delen som är mot munnen, som ingen ser, men som är mellan borrarna. Jag blev puttad i en annan klasskompis HÅRDA panna idag, såklart flyger mitt huvud i pannan med näsan först ! OTROLIGT ont, är det jag har nu! Fyfan!
Näsan är lite svullen och jag har också ont i övre läppen. Kan man bryta/stuka benet mellan borrarna?
Kanske få gå till en näsdoktor, fräscht.



Ciao!♥

Why not?

Hello,Hello!
Sitter och skriver ett tal till engelskan, ja ett debatt tal. Jättekul, för som vanligt så väljer läreren att ge mig uppgiften där man ska tala för de dåliga sakerna. Jag ska stå och säga att vi orsakar inte förorensningarna och att vi kan inte ha dåligt samvete för det då? Logiskt, jo oerhört.  Tips?

Jaja, hoppas på bättre tider än alla dessa pluggtider, snart helg igen, WIHO !






Ciao!


RödRing.




Denna haffade jag när jagvar på snabbinnköp innAN balen. Den hängde under rean och min svepande blick slutade att svepa och landade på denna gigantiska ring!
Fin till vår och sommar! Såg den även häromdagen i ett mode magasin! Kuligt :D

Vad tycker ni?

Finns på Accozarise(eller vad det nu heter...).

Ciao!♥

Kick.



Hellu! Jag pluggar på här, lite trött och för mätt! Börjar dock piggna till, så idag ska det boxas!
WIsh me luck!

Ciao!♥

Egon.



För exakt en vecka sedan satt jag på egon, med kollegor från jobbet. Vi tog ett lite sent, eller ska vi säga VÄLDIGT tidigt "julbord" haha, inte julmat, men egentligen så skulle  vi dragit ut och käkat under jul, men vi hann inte! Vi slog detta samman med lite avsked av kära KALMAR(hanna) och GÖTEBORG(LInda). 2 jättegoa tjejer som vi kommer saknar mycket!

Jag var inte så hungrig, men ändå hungrig kommer jag ihåg, så någon nämnde att hamburgarna var goda. Visst sa jag och prova! Dom var goda, men orka inte hela! Vi satt några timmar, så i sista timman tog vi en varmchoklad. Inga fel;)



Ciao!♥

O.C.




Jag får mina perioder där jag verkligen sitter och nördar hela säsonger med Greys, OC elller DHW(som exempel.). Nu är jag inne på säsong 3 av OC, även fast jag följde denna serie slaviskt så kan jag se den om igen, mycket flashback för mig faktikst och numera ser jag på OC med ett annat perspektiv, intressant!

Någon mer  än jag som älskar OC ?


Ciao!♥

Fredag@Family.

Hellu!

Fredag, vilken härlig dag! Det har varit en tuff vecka med mycket pluggande, så nu kan man andas ut och ta det riktigt chill!

Vanligtvis så brukar jag inte vara hemma på fredagskvällar, riktigt längesedan nu. Men vi bestämde väl oss typ idag för att vi skulle chilla lite, automatiskt typ. Alla är ganska slitna efter denna vecka, men imorgon ska vi nog hitta på något! Självklart blir det skönt att spendera kvällen hemma, min äldsta bror kommer hem, så det blir väl skönt att bara hänga med familjen:)

Nu ska jag fräscha till mig lite, tror någon middag är på G så vi hörs.:)


SOM jag saknar sommaren, bara ben, leva livet dagar, en svalkande dryck och ja en massa sol!

Ciao!♥

RSS 2.0