nu då?

<object width="424" height="372" id="VideoPlayerBasic6546" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="movie" value="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=6546" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><embed src="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=6546" width="424" height="372" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"></embed></object>

?

<object width="424" height="372" id="VideoPlayerBasic6546" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="movie" value="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=6546" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><embed src="http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=6546" width="424" height="372" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"></embed></object>

Snart. så hoppas jag!

Snart har videon laddats upp på en annan sida, kanske det funkar då? :) Hoppas iaf!
Om den funkar så får ni ta en kik i nästa inlägg !
Och om  det funkar kanske jag prövar att videoblogga varje dag ? :)

Annars har jasg ätit stekt sill  lagat av mamma, gott,gott :)
Sen idag ska jag nog slå en pling till ngn vän :)


Ciao!

AAAAAAAAAAAA!

Nu ær jag næstan fly førbannad, varfør ær det så svårt! Vad ær det jag gør fel egentligen ? Hur svårt kan det vara liksom! ?????GAHHH!



Hjælp mig med att lasta upp videoinlægg, som jag redan har på youtube, please? :=)

?nu då, please!

Snælla funka, jag får utbrott snart!

<object width="340" height="285"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/6Ln4GgdPszk&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/6Ln4GgdPszk&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></embed></object>

dåligheter!

Fyfan, jag klarar juh aldrig det dær! Nær jag æntligen hittat kamera sladden också ! ;) Men om det ær ngn snæll dær ute, som kanske kan førklara før mig, hur, hur,hur man får upp videon hær på bloggen??? Jag har juh faktiskt lært mig att lasta upp den på youtube, men att det skulle vara såååååå svårt att lasta upp den på bloggen trodde jag inte, men , men, kanske det ær någon snæll liten mænniska dær ute, som vill hjælpa mig ? :)


Ciao!♥

funkar, funkar inte? :D

Hoppas nu då, prøvade bara, så dærfør får ni detta OINTRESSANTA inlægg :)

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6Ln4GgdPszk&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6Ln4GgdPszk&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>



?

youtube :)

Ja, gjort en værdeløst video, som jag tænkte visa hær i bloggen, eller så gør jag en ny, en mycket bættre hoppas jag ;)
Men nu måste jag nog ta och læra mig youtube faktiskt, før annars får ni førmodligen aldrig sorligt nog høra min gapiga røst ;D

"Vi snakkes!" som dom sæger hær! ;)



Ciao!♥

Inte har dom kommit, men nu är jag redo !

Mamma har inte anlänt ännu, men själv har jag städat  typ nästan hela huset, SJÄLV! ;D Lite cred :)
Tänt ljus lite här och där också, städat ett badrum sådär extra fint som man gör till JuL  också ;D
Inte har ja ätit något, funderar på att baka en kladdkaka, och det tror jag nog blir av :)
Man blir sådär extra stolt när man verkligen har gjort något helt själv, iaf jag. En bra känsla och inte så lång väg dit heller :)
Nej, nu ska jag nog baka lite, så ni får ha en bra dag så hörs vi !


Ciao!♥







Morgon tisdag

Idag är det tisdag, fick just reda på att mamma kommer när som helst, så idag kommer hon hem. ÄNTLIGEN! :D
Så nu städas det, det kan jag lova. Men bara av mig dock, lat bror ? JA ! ;)

Men nu måste jag fortsätta här.



:)


Ciao!♥

Chilla, nej tror inte det?

Jag visste inte att jag skulle jobba från 18.00 till 22.00 idag, men et skulle jag, detta fick jag veta kl.17.55 och då var jag hos mamma på sjukhuset. Så jag for, for till kjöpcentret och jobbade! ^^
Sen nu, nu är jag typ trött iaf, så sängen? :)

Godnatt allihop !




Hollywood+makaroner+falukorv!

 Det blev ændrade lite ændrade planer. Jag såg på det omtalande programmet "Svenska Hollywood Fruar" .  Anna Anka ær en snobb, Agnes ær kul, Maria ær sådær mysig och påminner om Victoria silvstedt :D heheh.
Nyss satte jag på vattnet och kokar snart makaroner, till detta serveras det falukorv och ketchup, riktigt svenskt, riktigt gott ;) :D Hoppas det blir ætbart, annars svælter nog bror :)
Nu: Koka Makaroner, så bye,bye !



Ciao!♥

I'm off ?

Pappa vill att jag ska vara färdig för att åka till mamma om ca 30min, kanske dags att röra på sig då elr? ;)
hehh.
Men vad ska jag ha på mig då? :)


"röd-bilder" igen ;)



















PS: glöm inte att kommentera:)?



Ciao!♥

Skrattretande, men otroligt förnedrande!

Om ni ser i min såkallde "kategori-meny", kan ni nu se denna nya kategori: Skrattretande, men otroligt förnedrande!

Denna kategori kommer att få sig lite inlägg då och då. Det kommer handla om saker som kan vara lite skrattretande, som alltså får dig till att flina, eller får dig att skratta en skvätt, men som samtidigt kan vara otroligt, eller lite förnedrande mot  dig själv. Så jag hoppas att ni kommer gilla  min nya lilla kategori! ?


Idag ska det handla om ett land som heter Iran, halva mina rötter är juh därifrån, så jag vet rätt så mkt om det faktiskt :)(tror jag iaf ; )
Iran är egentligen ett väldigt vackert land, ett land som skulle kunna vara ett PARADIS. Dom har fina höga fjäll, där du kan åka på skidsemester, dom har värmen och fina långa stränder. Men varför är dom inte detta underbara paradis då? Det finns några "monster" som kallar sig för mullor och dom styr detta egetligen fina land. Kvinnor har det inte lätt, tänk dig själv att gå i svarta nästan heltäckande "dräkter" i 40 graders värme?  Om du har hijaben lite för långt upp på huvudet kan du bli tvungen att doppa dina händer i kackelackor ! Det är så hemskt, och det jag berättar är juh bara en liten del ska ni veta .
Den senaste lite mer kränkande (mot kvinnoR) grejjen som hände var:
Skylt dockor, dom kvinno skylt dockrna, får inte längre ha bröst, så dom har skärt av dem, på alla i Iran. Först så skrattade jag åt detta, men sen så tycker  jag att det är så jävla egoistikst och kränkande! När blev bröst fula och skämande liksom, hur fan tänker de som styr detta land egentligen ? fyfan säger jag bara.
Det som gör mig glad nu är juh iaf att folket säger ifrån och vågar gå ut med sin aggresion och att Obama är president :)(Y)

Men detta är bara mina åsikter och man får juh absolut tycka och tänka hur man vill, men nu vet ni vad jag tycker iaf :)




Se vad fint, synd att ingen använder stränderna bara ? ;)




Glömde visa den nuvarande presidenten i Iran, by the way så fuskade han till sig sin makt-plats(val-fusk)!


(kom ihåg, bara min mening )
Ciao!

God Morgon! :D

God Morgon allihop!
Här sitter jag och har just slagit i mig en rostad sylt+smör macka, sådär smarrigt onyttigt, men otroligt gott! :D(Y)
Idag ska jag fixa alla grejjer jag inte fixat, inkluderar mitt rum+ en massa annat -.- ;)
Just nu händer det grejjer på datorn här förstår ni, jag för nämligen över bilderna ni inte sett från kameran, bra va ! ?
Igår joinade jag mina bröder på film, det blev terminator 2 (kmr inte ihåg hela namnet) Det var en lite ny slags film för mig, jag är en sådan person som gillar romantik,LA-drama och komedi. Men igår fick det bli scien-fiction (tror att det heter så?), och det var inte så illa som jag trodde. Snyggaste av alla tjejer som det nu inte finns så många av i denna film är väl ändå helt självklart: MEGAN FOX . Jag skulle inte tacka nej att bo i hennes kropp, om jag säger så ;) Annars var det juh mest robotar :)

Nej, nu ska ni få se på bilder!

Enjoy!



Igår shoppade jag påbäg hem från kd, det blev ett halsband och en ring från HM.


"The Ring" ;) (fatta du ironin, elr skämtet kanske det heter )?;)







Den dagen då jag hade den röda tröjjan på mig, var den dagen jag var otroligt uttråkad :D hehe ;)(för jag har en hel bunt med i stort sett samma bilder som dem "röda" ovan ; )


Ciao!




mellanrum

Oj, men hej, æven fast det var en vældigt loooooong time ago ;)!
Hoppas ni mår fint? :) Det gør jag !
Som rubriken talar så har det blivit ett litet mellanrum hær i bloggen :) Men inte från och med nu! ;)
Det har hænt mkt, jag har fått høstlov, gjort en liten halvt spontan-trip kl.03.00 på morgonen till ljuva kd, kækat på fridays med hærliga vænner och "STØRST" av allt, tagit kort på ett par från asien, med deras BLACKBERRY! :D (status=)

Varfør inte de bilderna kom som jag lovade har jag inget svar på, førlåt, men ska få upp dom ikvæll elr imorgon :)♥

 

Nu ska jag vænda på dygnet med mina osociala brøder ! :D ;)


Ciao!♥




Natti, natti♥

Ska sova nu, god natt alla fina :)


Ciao!♥

Sticker till jobbet nu, pengar skal tjænas och energi brænnas! :D


Detta med bilderna :)

Kænner att jag måste førklara lite, så ni inte tror jag ær en "jætte-latmask" .
Jag har ingen bærbar dator med webbcam. Har bara min systemis :) Det krånglar då nær jag ska føra øver på mors dator (denna jag sitter på nu), før det ær en sån dær dålig, men bra och classic jobb dator ni vet . :)
Så om jag ska få øver mina bilder från kameran måste jag till min brors  dator, och dær fryser jag alltid, då jag inte sitter i sængen som nu :) Så jag føredrar helst att sitta hær i sængen med en bærbar fræmfør mig, æn en skit bra stationær dator, vet att det låter konstigt, men,men ;)
Ska snart køpa mig en dator, tror det blir næsta vecka førhoppningsvis :) Hoppas gjør jag verkligen, før jag vill ha en egen som ær MIN! :) hheheh!
Men just nu ælskar jag att blogga, så førlåt att inte bilderna hænger med just nu, men dom kommer !

Annars så tycker jag gott och væl att ni inte behøver snåla på kommentrerna ;)
  Sæg gærna vad just du tycker om min blogg, vad jag kan førbættra, något jag kan dra ner på. Vad vill ni se mer av och vad vill ni se mindre av? :)


Nu ska jag kæka lite grann, det luktar næmligen kyckling+ris+currysås i en stor del av huset, lite junk-food, men det ogillas juh inte ;) hahah ! Om jag har tur(vilket jag nu såg att jag har) har jag nog lite cola kvar också ;)





En fråga som jag verkligen vill ha svar på ær: Vad tycker ni om mina bilder egentligen, sjælv tycker jag att dom ær oerhørt røriga? Vad kan jag førbættra med dom? :)




Ciao!♥

Helgen ær viktig.

Ælskar helger, men får panik nær jag inte vet vad jag ska gøra på dem, elr ja inte panik, men tycker det ær tråkigt med noll planer.
Vad ska ni gøra till helgen, fest,gå ut, shoppa,vænner, spela match, tævla eller bowla, kanske gå ut och kæka? :)
No plans hær inte, førutom en på fredag kanske, næmligen "T.G.I.F"(Thank God it's friday). Men har också en massa lust att åka hem till kd och hælsa på, nær har  ni høstlov dær hemma egentligen? :)


Jajaj, skulle som sagt arbeta vidare lite med læxor hær va ;)


Ciao!♥



Plugg-hæst report

Ja, rubriken talaR! :D
Har læst 3 kapitel engelska nu, skrivit alla glosor som jag ska se lite nærmare på nu, sen har jag nog førhoppningsvis lite tid før er och datorn ? :)

Ciao!♥


det blev som jag vill+ 1 liter Cola.

Skolan blev som jag ville, 2 lektioner, men nu får ni verkligen inte tro att jag ær den tjejen som bara skiter i skolan, før det ær jag inte. HATAR att ligga efter i olika æmnen och inte kunna hænga med. Men jag kænde att jag verkligen behøvde lite ledigt, tænka igenom saker och ting+ blev jag juh lite deppad och ångestfylld, men det gick øver som tur var :=)En av grunderna till att de gick øver, var att lækaren till mamma sa att om vi inte kommit in till sjukhuset och mamma inte blivit innlagd skulle hon førmodligen ha fått problems med hjærtat. Så puhhh att vi inte åkte   med det dær flyget till tyskland.
Och ni som undrar vad mina førældrar tænkte om att jag bara var i skolan de 2 førsta lektionerna, kan andas ut, før min pappa ær oftast førstålig, men låter mig inte snika undan utan gjorda læxor inte!  Nepp, han vet vad han gør, så ingen behøver oroa sig :) skønt va ;) hahah!
Nu sitter jag hær med en 0,5cl cola(redan druckit en sådan før typ 2 tim sedan) och dator+ læxor och øvningar till engelska provet imorgon :) 1 steg nærmare pluggis ? ;)
Riktigt motiverad ær jag idag iaf :)^^

Så låt mig nu plugga viadare goda vænner, før det ær næmligen lite stress, då jag jobbar från 18.00-22.00 idag :) Så puss på er! Bilder kommer ikvæll eller imorgon!



Ciao!♥


Idag var jag inte såhær galen, jag var snarare "Bussniess Noris" Ordnade med kontrakt osv, helt sjælv :)^^ Lite stolt faktiskt, det ær kul att vara buissnies women(hur stavas det egentligen: buss....?)



 


Førlåt, men behøvde det!

Førlåt før det førra inlægget, men behøvde faktiskt skriva av mig lite(skrev typ inget, men ok ;) .
Imorgon ska jag nog deppa lite, før jag vet att jag kommer få ångest och tænka: Vad kunde jag gjort, jag kunde gjort det, och det,det och det før att inte vara hær nu utan vara på det dær planet till hamburg ! (och ja, detta vet jag, før jag kænner mig sjælv så væl att jag vet det bara) . Iaf så går jag nog bara de 2 førsta lektionerna imorgon, om jag får bestæmma iaf. ;=) Vrf just de  2  førsta ær før att det ær då vi har vægledning infør gymnasiumet.

Godnatt!♥


:'(

Snyftat har jag gjort i stora delar nu. Det blir inge tyskland :( *SNYFT*
Mamma hinner inte bli utskriven, såklart sætter vi hennes hælsa først, men vadå DÅLIG timing?;) Jaja, det viktigaste ær att mammi blir bra och frisk som en pippi fågel iaf♥

Men det ær som nær du ær liten, du har verkligen længtat efter någonting eller något, något/ting so m du vetat om længe och poff, så var det bort.
Såklart drar vi dit nær vi får førsta bæsta tillfælle, men lite synd att missa brøllop nær allt var klart, presenter packade och jag skulle bara till bianco och køpa ut mina skor? Men poff..

Jag låter som en liten unge, vet, men ja, jag har faktistkt grinat idag pga detta hær, vi reste juh inte utomlands i somras och inte gjort på længe, och så nær vi æntligen ska gørat igen, så blir det inte av :(

God natt♥


Lollipop!

Oh yes!
Nu sitter jag här och suger(hahahah, usch vad detta misstolkas), Denna gången inte en lika god klubba som i helgen elr när et var :)


Ciao!♥



En osminkad jag, som ser ut som en anka, + världens godaste klubba :D(Y)♥

Skvallerbloggar, Ja/nej?

En liten fråga till er nu då. :)
Vad tycker ni om såkallade skvallerbloggar?
Är dom värda att läsa?
Min åsikt:
En del är värda att läsa och få ett gott skratt av allt som står där. Men då syftar jag på de som skriver om kissie,Paow,Dessie, varför? Jo för att vad jag har förstått så är dom en "roll" i sin blogg, lite fräckt tycker jag nog att det är, eller dom är rätt fräcka och bitchiga, iaf i bloggen. Så lite kul tycker jag nog det är att läsa om dem, men såklart är inte allt sant där i dessa skvallerbloggar, men de får juh lite pay back, right? ;)
Förlåt om jag lät som en bitch nu, men jag är sjuk och sjukt hungrig8dåligaursäkter.se) ;) hahah! Usch, jag vill aldrig bli en bitch!


''

En bild på mig, kan det vara en skvallerblogg tro? Jag ser juh så intreserad ut?




Svar: Nej,  jag försökte typ titta i kors ;) heheh.




Ciao!♥

God Morgon!

Good Morning Sunshines! :D

Hoppas ni mår bra, själv mår man lite sisådär, nysatacker+halsont+huvudvärk=sjukling här!
Ja, men det var juh inget viktig jag missade idag iaf, jag menar det var friluftsdag, nothing very important, a jajaj, ni fattar nog! Iaf så mår jag då inte så bra så hemma är jag och har städat mitt rum, cred,cred,creeeeed! ;)
Dansat till "Outta here" på I-poden som är min brors ägodel :) Det är riktigt kul att dansa och leva sig in i låten och bara släppa loss ibland elr hur? :D

Snart ska jag väl käka lite sen åka till mamma och hålla henne sällskap och göra läxor där, Hoppas VERKLIGEn att hon får komma hem idag, min mamma!♥

Nu skriker min hals efter en kopp te, eller kanske Kakao ? ;)




jag idag bilder nu ! :)



"sjuk-outfit" Fast egentligen gillar jag bättre att gå i mjuka stora kläder då, men eftersom jag rykte upp mig själv idag efter att jag bestämt mig för att vara hemma, och städa rummet och vara lite effektiv och inte bara sova för att bli bra så kände jag att jag INTE ville gå tunt i mjukisdräkt :)^^



Hahah, på denna bild dansar jag med I-poden som ni kanske ser ;) Jag trodde min Britney dröm gick bort för länge sen, men tydligen inte ? ;)




Ringar är min nya grejj, det skal iaf innhandlas ! :D SPIKAT!



Ciao!♥

Hej Hopp!

Hej Hopp på er alla!(elr godkväll, låter nog mkt bättre; )

Kom hem ifrån sjukhuset nu iaf, mamma var piggare, vilket gjorde mig glad :)♥ Hoppas hon blir ännu bättre tills imorrn.
Imorgon=Orientering, YEY(NOT), elr egentligen helt OK, men skoge=björnar,älgar och en hel del kryp ! USCH!
Jaja, jag står nog ut, men lite trist ändå:)

Inga läxor gjorda, då vi har orienterings dag imorgon  så prioriterade jag mammi idag ist:)Ingen brådska ändå juh ;)
Annars ser jag lite inne på Vr's hemsida om Blogg Awards. Där skulle jag gärna vara, som publik och se alla och hur en del verkligen är i verkligheten? :)

Nej, nu ska jag göra mina sista "ärenden" (Blogg-checka) på datorn här och sen sover jag nog! :)

Kram,kram!




Jag hann inte köpa den sten goda klubban, *SNYFT* ;) Men imorgon, kanske? :D


Ciao!♥

Har du sett till dem?

Vart är kommentarerna folket?
Jag letar efter dem, men dom är spårlösa?


Just NU:
http://www.youtube.com/watch?v=e-K31G0UfgY

Snart: Bio-kiosken och köpa klubber, vad annars ;)?







Ciao !♥

Godaste klubban någonsin!!!!!!!

Hej på er alla!
Dålig uppdate igår, men jag besökte mammi på sjukhuset, då det är något litet fel på henne :) Men inget allvarligt tack och lov♥ (Tyskland kanske det tyvärr inte blir då, men,men)
Så som sagt tillbringades min dag igår på Europas nyaste sjukhus, med hightec, till varje säng: En skjärm(touch screen) har alla pasienter och på den har de TV,Dator,spel,radio,tv spel och sådant, asså varje pasient och detta är ett BIG sjukhus, fin design och matchande grejjor också, sköna sängar och ja, helt freeking coolt sjukhus! Så lite aven upplevelse kan man säga. Sedan skulle jag och bror åka därifrån, när vi kört ut med bilen så kommer vi ganska fort till där ambulans helikoptrana är och där stanna vi och såg när 2 st helikoptrar flög iväg, inte första gången, men man blir alltid lite faschinerad och spänningen stigs ;)
:D
Men idag vart det en milt sagt trött Nora som parla sig iväg till skolan, genomförde dagen bra gjorde hon också :)^^
Nu är jag hemma och suger(misstolka inte) på världens godaste klubba! Jag menart! OTROLIGT god, köpt vid bion och där ska jag nu bli en stammis ! :Dhahah!

Bilder har jag också tagit :D Bra va? ;)
Senare blir det lite homework, mamma och mataffär skulle jag tro iaf :D

Enjoy my crazy pics!







;)


Outfit:
Tröja: Isolid! (HErr affär)
Jeansleggings: Cubus
Skor: Converse♥
En hel del ringar+armband på det och SMaCK!HELBRA!



Denna bild fick mig att tänka på ursöta Foki :D♥



hahah!

vit-torsk

"gaga-style" avslutar mitt inlägg!;)




Ciao!♥


nu darrar jag:)

Hej,hej!
Nu darrar jag, gick juh upp vid 09.00 idag och jobbade senare, sen personal fest som förövrigt var riktigt kul! ;)
Och fick lite gott och blandat i mig, närå, fin och snäll och såklart duktig flicka här ;) Men iaf darrar jag för att jag är trött,trött,trött;)
puss på er och godnatt alla fina och wonderbara!♥



Tidigt, men kul ändå:=)

Jobbet gick bra, ända tills hela kassan streika,fungerade inte och strax innan stängning kommer gubben som skulle varit där och reparerat den för någon timma tidagera då ;)heheh, blev konstig mening,men skitsamma ;)
Vi stängde, sprang upp  och bytte om till byxor(alla andra hade klänningar ty:() Aja, jag fick ändå inte lov att stanna så länge ändå, pga av ålder ;)Vi fick taxi till lokalen, där bjöds det på mat och dricka :D Lite jobb-info och sketcher(stavar man??) sen var det musik, dans och drinkar, själv höll jag mig för det mesta till 2st stora Coke Cola :D;) heheh.
Träffade på en kd-bo också, gemensam "vän" (hennes lillsyrra, jag vet vem hon är osv; ) Chefen var kul som vanligt brorsan på play och alla glada, en del mer berusade en andra, efter ett tag kom pappa och hämta mig, typ 00.00 :)
Skönt ändå, lite sleten efter jobb dagen idag :) Men hon kd-born var iaf jätte trevlig och vi bestämde att vi får ses över en fika någon gång :)
Det var väldigt kul att träffa glada människor och ja, det var riktigt trevligt i den stora hela delen :)
Tog lite bilder på vad jag hade på mig som sagt, men det blev dom inte så specielt festilga jeans-leggingssen från Gina, Spets-tröjja från Gina, fula skor eftersom mamma glömde ta med skor¨. Lite oflyt att jobba precis innan personal fest, men,men ;)

nu: PICS!





(ser sur ut, men det lovar jag att jag inte är!:)


















:)


:)♥







Peace out,folks!♥





Ciao!♥



God morgon!

God Moron på er! :)
Nu snart børjara jag jobba(2timar), hoppas på Kick Offen sedan :)

Kramar till er!


Ciao!♥




Peace out.

trött+pigg

Jag är trött, mycket trött. Men vill vara vaken!
Jag vet att jag låter som en femåring när jag säger så, men det är verkligen så ;) hahah!
Ska nog dra mig till sängs nu, oj så mycket uppdatering det blev ;) Lite mer iaf !:)
Kanske snor brors ipod och bloggar en "Natt-bloggning" ;)















Ska vi kalla det "gott och blandat" ? ;)

Hope you enjoid it!♥






Ciao!♥



Jag tog mig tid^^

Tog mig lite tid för Picasa 3, som man laddar ner gratis från google. Men iaf som sagt tog jag mig lite tid, elr jag rättare sagt slängde ihop ett collage från Camillas födelsedags fest på vårat lilla "tjej-gäng" ;) ehhe, bara för att jag inte har ngt att göra ;):) Fast idag vill jag gärna slå besöks rekord här, så förbered er på uppdatering ! :D




Ciao!♥

PS: Kom ihåg att hjälpa mig med inlägget innan, gällande skorna, vilka är finast? :)

Skor, vilka? :)

Ja, jag behöver er hjärlp, då jag som sagt ska på bröllop i tyskland och ska ha en "blå-grön-konstig färg" klänning och skor ska jag köpa, men vilka???????


Ni får hjälpa till, goda vänner!?



Den här i svart


Elr denna? I svart elr vit, elr kräm vit?¨¨



Elr denna?


or this one????:)


U shose?

Skolan,hem,Jobbet,puhhhhh

ja, min dag har varit lite hektiskt, fast jag fick en ca 3 timmars paus mella skola och jobb iaf :)
Brännde mig på tungan på min jobb-paus(5-15min) för att jag hade gjort en god Mocca och det första jag gör är att bränna mig, BRA LARS!
Nu är jag riktigt sliten, ska jobba imorgon också, sen förmodligen på "OSlo-Cafeé´-Jobb- Kick Off" på kvällen :D Hoppas på det iaf! :D Vore kuligt!

Annars har min dag varit ganska lugn egentligen, har bar en riktig skol dag kvar innan tyskland! För på tisdag är det orienterings dag så slipper  att stirra i böker ;)
Hade gärna, mer än gärna  kommit till Camilla idag, där var det lite folk och så, men inga risker tas efter söndagen kan jag lova, dock är jag mkt avundsjuk, elr inte avis, men väldigt,ni vet vill egentligen vara med känslan, fast man vet att det är lite fel att egentligen vara med, så man låter bli ;) A, så känner jag iaf ! ;) heheh.
Ska nog köpa skor på måndag! :) Tittade idag, men fAn vad svårt det är att bestäma sig!? ÅH!

Nu chattas det här så :


Ciao!♥






"schhhh" - kallar denna bild för det, ni förstår nog själva varför, men iaf så diggar jag denna bild grymmans mycket!

I'm off (again)

Nu sticker jag till jobbet ! :)


Ciao!♥

in school ! =)

Hellu, i skolan nu :) Snart slutar vi(14.15) :)
Uppdaterar mer senare nær jag ær hemma :)♥

 

Ciao, Bambinos!♥


I'm Off! :D

I'am off for school swearthearts !:) ♥

Ciao!♥





Brüno,bjuden!

Brüno en snabbis(på PC) sen är vi bjudna till grannarna :) :D

Torsdag,imorgon fredag, en ny skjärm!

Idag är det torsdag gott folk, och jag är hemma från skolan :)!
Ska snart upp och äta lite sen blir det plugg,plugg och sedan "shopping mall" det är nämligen nattöppent idag så ska titta på skor, det blir alltid lite billagare på nattöppent :=)
Matteprovet idag gick OK, kunde pluggat mer, men svårt att plugga på då vi inte ens gjort ett helt kapitel i skolan  ännu? ;)
Ny skjärm vare ja! På datorn, fast denna är från q1800 talet elr ngt som brorsan rotat fram, för att han ska spela tv-spel på den andra i några dagar? Och den här är en ihop trykt sak, usch,usch;)! heheh :D Får väl vara glad att jag får låna hans dator överhuvudtaget ! :D^^

Nu ska jag kila, hörs!



Har ni sett denna, tog  juh en hel del massa bilder i lördags/söndags? :)


Ciao!♥

GG

GG- God Morgon-God natt♥
Mkt att gøra, hann inte bloggelblogga sorry..


Vattensoffa:)?

Jag sitter i soffan (igen) men ett glas vatten i min hand (på bordet) och då kom jag på ordet "vattensoffa"! ;)
Finns det en sådan tänkte jag då , hm?
Så jag googlade på det :)^^

Svar:







Inte det mest lyckade svaret genom tiderna , men,men. Alltså blev det här det närmsta jag kom om min fantiserade "vattensoffa" ;) :D hahahha xD


KNAS!

Nu IDOL på Tv4!


Ciao♥


Reste upp mig!

Jag reste lata lilla mig upp ur soffan och drog med brorsan till basketboll banan 1 min härifrån, alltså granne med mig typ;) Vi kasta lite bollar och sådant, bra för min ågest blev :" Lata jag, att jag aldrig vågar!" Vågar grejjen menar jag att jag aldrig vågar fortsätta, det är ngt knepigt med mig där? Men vad?
Inga kommentarer har jag fått heller, ännu lite mera depp:( NEEEEEEEEEEJ! Nu får jag fan ta och ge mej! Kan juh inte sitta och tycka synd om mig själv såhär en tisdags kväll med myggkrig!
Dags att ta tag i livet? JA! :)

Nu lite "outfit-bilder":




Hemma fru nästa?
(hemkunnskapen idag)



somliga lite trötta efter helgen? :);)



Somliga lagar FAKTISKT mat ..................................               :D



"somliga" Innkluderar mig också :D^^






Outfiten idag består av:

Basic linne: Bik Bok
Skjort: Vero Moda
Jeans: Vero Moda
Skor : Converse♥
Och en massa arband som hör ihop med varandra från Bikbok samt halsband jag fått i present av Ulli som det står Nora på :=)

Puss, puss på er, nu ska jag ringa Mango Bästa vännen som jag sakanr så♥


tillfälle, elr alltid?

Hej,hej på er!
Nu sitter, elr snarare ligger halv död i soffan, vrf vet jag inte, men kan sova NU om ja nu så vill det. Så trött är jag ;)

Har slutat basketen elr  iaf för tillfället, jjag är så förrvirrad och vet verkligen inte vad jag vill längre! Skönt att åka till tyskland då om en vecka och ha kul, komma bort lite sådär ni vet :)
På lördag jobbar jag, egentligen skulle jag sovit borta på fredagen, hos camilla, men ligger lågt nu efter söndagen ;)Iaf efter jobbet på lördagen kommer tydligen någon skjuts och hämtar alla som jobbar på min arbedsplats och kör oss till ngt lyxigt ställe? :) Kickoff kallas det tydligen! :D Kuligt! :)
Dock jobb-kläder :( försöker väl byta om till något hyggliggare ;)
By the way så skrev jag kontrakt idag också, dock har jag redan jobbat där ett år, så lite sent kanske, men bättre sent än aldrig! :D

Ni får inte glömma att kommentera nu ! :) Då blir jag glad förstår ni ;)



Ciao, see U in a while♥

Respekt, men rasism.?

Ja, rasism är det ämnet jag vill prata om nu!
Jag är så sjukt trött på folk här, och andra ställen såklart, men här i en storstad märks rasismen så oerhört mkt mer än i Karlstad.
Till och med en del av mina vänner säger typ såhär: " Vi har för mkt innvandrare och dom är juh bara kriminella"osv.
Men dom förstår juh inte att: Både Sverige och Norge skulle inte klara sig utan innvandrare, och det är mycket mera norska och svenska kriminella än såkallade "innvandrar-kriminella".
Sen var det juh val igår här i Norge. Vi har såklart pratat endel om det och då säger en del såhär: "A, min mamma ska rösta på FRP, för hon vill inte ha mera innvandrare" "Min pappa hatar alla innvandrare" och massa sådant.
Då tänker jag: Vi har faktiskt folk från andra länder i klassen som hör detta här och jag är en av dem!?
Folk pratar om innvandrare erl folk med utländsk bakgrund som om dom vore dumma!?
Själv är jag otroligt stolt över mina persiska och svenska rötter^^ Det är väldigt kul att dela med sig och lära av nya kulturer tycker jag:)
Men jag blir så ledsen när folk ser ner på alla med utländsk bakgrund, vi är också människor, vi har också känslor!♥

- Hur ser ni på saken??

Panik!

Panik!
Det är vad jag har just nu, vet inte om jag ska fortsätyta elr ej på basketen, vill, men saknar att rida så otroligt! FYFAN för att jag började, då menar jag att jag lix sätter alltid mig själv i dessa HATADE sitationer! Fan!(inte svära)
Ska  nu käka när maten är klar och senare så ska jag skriva  vrf-Vrf inte basket- lista!

Skolan var juh OK. Ni fick lite uppdate därifrån, så lite cred till mig ;)

Annars mår jag jättebra faktiskt! :)  Ingen sjukling här inte! (Y)
Imorgon måste alla cykla till skolna fick jag veta, vi skulle tydligen göra ngn gympa på ngt annat ställe? :=)
Dock får jag se vad jag gör med den saken, glömde berätta att jag har slagit i nacken i söndags, lång historia, men jag har fortfarande ont, så we'll see :)

Ciao Bambinos!♥













Idag ser jag inte ut såhär, men ni får outfit om en stund!



Peace out folk's!♥

Sorry, men skolan ni vet;)

Jag skyller på skolan osv nær det gæller uppdate ;) (det har æven  varit helg, men skitsam)
Nu sitter jag i skolan(hahah, sammantræffande med meningen øver) Iaf så har vi tagit bilder om temat rædd, gick si sådær, men helt OK :) Lite svårt var det man vill juh inte ta andras ideer elr hærma ngt foto man sett, så tænkande blev det mkt av ! :)^^
Nu ska jag fortsætta iaf, ska førsøka uppdatera mer i eftermiddag:)


- en fråga bara, ska jag fortsætta på basketen elr ej?????




Ciao!♥


Morsning!

God morgon, elr jag har varit uppe sedan 10.00 men,men!
Igår satt vi på altanen hos rebecca och myste, med cola M&M's och massa annat gott. Var där tills elva ungefär sen stack jag hem och sov :)♥
Nu äter jag ris serech(persisk greejjj) och majs !
Idag ska vi till pappas kompis familj på fika sedan drar vi hem och jag packar för ikväll då jag sover borta :) Min dag, uppdate kmr nog hos becca :D♥





Bilden är skrattfull! xD

In rebaccas House!

Nu sitter jag hemma hos rebacca mede friends ! :)
Varit i oslo  på klænnings jakt! Lyckat och olyckat ;)


Ciao!♥

Outfit a lá oSLO

Shopping blir det efter maten här ! :=) Det är en klänning och skor som behövs, men det är svårt att hitta klänning, så om jag inte hittar ngn köper jag skor och tar min balklänning från förra året .
Nu har jag tagit en del bilder outfit-bilder faktiskt, på mitt vis ! ;)
PS: Vi ska äta hemma-lagad-pizza! (Just nu sjunger mor, "Tonys pappa har en pizzeria.... hahahahahaqhahhaah, det är det ända jag säger åt det iaf!)

Enjoy my pics:







Outfit:
Blus: gammal från Gina
Jeans: Gamla från Monki
Skor: Converse
Väska: fick lov att sno från Petra :DTack gumman♥



Ciao for a while!

Frukost, and good morning!

God morgon på er!
Nu sitter jag här och äter en nyuppfunnen frukost som är inspirerad av Blondinbellas "Kvälls-mys-nyttig-ser-gott-ut-grejj" :) Den där hon har valnötter fil/youhgurt och honung.
Jag har : Vanliga Flingor, Naturell Youhgurt och Honung ! MUMS Var det, snåla inte med honungen bara ;)

Nu 3 stycken morgon bilder :)
Sedan är det dags att tjata på mammsen om våran shoppingrunda som skulle bli av idag :)!



Dessa "fagra" morgon bilder får nu tala för sig själv ;)





Med detta säger jag Ciao! Och på återseende under dagen! :)♥

Chatta med people <3

Att Chatta med vänner på msn man inte har den bästa kontakten med vardagligt är alltid lika mysigt och kul! ;)
Just nu snacka jag med Kriss, Ulrikke för ett tag sedan, och självklart blogg checkar jag lite också :);)♥

Ni ska nu få se en sommar bild på mig, från gbg(lisseberg faktiskt)




Vart tog den där jätte varma sommaren som dom lovade i våras vägen? Jag såg den knappt? Gjorde du?

Det är Krig!






Krig mot myggen i min källare!

Tbx!

Hej på er, nu är jag tbx. :)
Var lite på fotbolls centret och "tittade"(pratade medans de spelade) på fotboll ;) Och sedan lite annat, kebab,godis var innblandat iaf :)
Nu är jag lite piggare eftersom jag fick smaka some burn of Camilla ;)Alltså fick jag några droppar av drycken burn av Camilla :) heheh♥
Nu ska jag ta det lungt och gå upp, snacka med mammi om morgon dagen, så om vi inte hörs innan vilket jag tror vi gör, men iaf Godnatt isf :)!





Först hockey match, nu fotbollsmatch?

Ja, U heard me right(om du läste rubriken) .
Nu blire fotbollsmatch med girlsen, så ciao♥







Thai mat, in my Heart<3

Vem ÄLSKAR inte Thai-mat?!
Det är juh så grymmans gott♥
Någonting jag verkligen har lust på nu är tonn vis med ris, kyckling och sån där jätte god jordnötssås, MUMS!
Fatta vad gott, fick denna matlust då jag gick in på denna blogg.

Åhhh, snälla vill någon trolla fram en sådan här talltik som på bilden, fast x10000000000000 mkt mer?♥





Bilden kommer härifrån!





Ciao från en "Mat-Noris"!

Hur tänker dom?

På min skola är det mycket drama enligt mig då. Det är det väl på alla högstadieskoler egentligen. Men iaf så förstår jag inte syftet med att röka i smyg, när du senare som äldre får gula tänder och rynkig hy och dessutom ökar chansen till hudcancer. Och det där med att bara dricka för att vara cool, och bli "Full" (14åringar klarar inte det, dom bara låtsas ; ) Dricka bara för att göra det? Vad är vitsen med det? Visst ok, man kan dricka om man tycker det är gott, men drick mindre än med måtta om du så måste! Det är inte bra. Vad är vitsen med att bli full om du vill kommma ihåg ngt ?
Om du vet att du inte tål så mycket alkohol, drick inte mycket då, smutta hela kvällen ist.
Jag ska aldrig röka, aldrig snusa(som förövrigt verkar vara trendigt här) om jag ska dricka en kväll med vänner för att ha trevligt ska det inte vara mkt och jag ska bara dricka om jag tycker det är gott.
Sen all gruppering, den är allt för överdriven här. Så jobbigt, varför måste man se snett på dem som kommer och går i korridoren? Varför inte le och kanske se lite snäll ut?

- Så jag undrar hur tänker dessa folk som jag beskriver som "dumihövvetfolk" ? Hur,Hur,Hur, hjälp mig förstå!`? För jag fattar inte.?










Och vad med alla dessa toffsar, som de som kallar sig Pj's har på sig?




(Pj= Partille Johnny)

11 september 2001. kmr ni ihåg?

Idag är det 11 september 2009.
Alltså 8år sedan det hemska och förfärliga hände i USA.
Kan inte tänka mig hur hemskt det var för folk där!
Kommer ihåg att det var den dagen jag var 6år, solen sken och jag gick med min bror till min kompis mamma som hade frisörsalong hemma hos sig, jag skulle för första gången sitta i en frisör stol, mamma hade juh klippt mig ända fram till då.
Det var iaf på TV hela tiden och då förstod jag såklart inte vrf det var så mycket om det för, men idag såförstår man juh verkligen det, och kan ni tänka er vilken chock och a, jag vet inte vad för de som var på plats då det hände?

I fjor så berättade en lärare på skolan som vi hade då att hon bodde där då, var gravid och bodde med den nyblivna pappan som precis några dagar innan blivit av med  jobbet som faktiskt var i World Trade Center.
Hon berättade hur jobbigt det var att han hade blivit av med jobbet och hon var gravid. Men efteråt var hon naturligvis OTROLIGT tacksam över att han inte jobbade där längre, då han skulle varit i tornet den dagen annars.
Några daga innan det så flög han faktiskt med det exakta planet som störtade in i ett av tornen.
Vilket bra öde för en gångs skull.
Jag menar, det där planet som störtade i atlanten(elr ngt annat hav) för inte så jätte längesen iaf. Där var det en kvinna som jag tror missade planet och det var juh tur det. Men bara några dagar efter blev hon påkörd i Italien av en bil och omkom. Det kallar jag ett tragiskt öde, hemskt, och a, jag tror vi alla tänker den hemska och absolut förbjudna tanken, att hon skulle ..................



Nej usch inget sådant tänk nu! FY!



Tycker att vi ägnar oss en omtanke till dem omkomnas familjer i samband med "The World Trade Center Crash"
















































"Secret", not anymore;)

Ok, dags för avslöjandet! :)
23 Sep, åker jag till tyskland, det är nämligen bröllop i släkten! :) Ska bli så kul, det är ju mitt i sista skol veckan innan höslovet, är juh en onsdag så missar lite skola. Men gråter är det sista jag gör för det ! HAHAHAH!
Nu har jag vilat och ätit och sprallat iaf. Dags för data-kväll? :)
Fårse.
Ni som är hemma i Kd ska bara veta vad jag saknar er♥ Så jobbigt att inte se er nästan varje dag längre, det är Förj**ligt helt enkelt, I miss You guys♥

Min design hoppas jag snart är på ingång, det är min duktiga bästa vän Amanda som gör den, tack♥

Min kompis har inte ringt upp mig angående hockeyn, så jag vet ej hur det blir?

Sen en fråga om ni orkar svara?
- Jag vill klippa lite lugg, ingen hellugg då jag inte tror det passar mig? Vad tycker ni, vad ska jag göra med mitt hår? TIPS, ja tack!






PS: Idag läste jag 2 dikter för klassen i Norskan, med INLEVELSE!

HELG!WIHO!

Äntligen fredag goda vänner! Är inte det härligt?! Jag avgudar fredagar ;)
Skolan var helt OK, lite sliten, men det ger sig nog får vi hoppas ;)
Idag elr imorgon kanske jag och  Celine drar på hockey match :) Söndag-måndag sova hos becca, som sagt är vi juh lediga på måndag! ;)




Sedan har jag något jätte viktigt att berätta, kommer i ett annat inlägg! :)


Hittade kamera sladden också, elr ja, hitta gjorde väl inte jag, det var brorsan som plocka fram den åt mig ! ;)

Under helgen tänkte även mor och jag dra på en shopping tur, har med saken jag ska berätta att göra :)

Men nu frå ni lite bilder då :



Älskar denna härliga bild från i lördags, är den inte mysig ;) :D?♥ elr goó låter bättre ;)


Ngn random bild ute i mörkret på ngn's hand i mörkret, i lördags, typ en vecka sen juh, "Va veckorna går fort" ;)

Nu kommer det bilder från ngn dag i veckan(cenil), ni får se dem nu eftersom att ngn tog min kamera sladd, utan mitt vetande ;)


Naturliga jag ;)



Jag hade ont i halsen den dagen ;) hahahah! och jag tog en såkallad"mormorshalsduk"


syns det att jag var uttråkad denna dag?

;)




hahahah, jag hade väl en riktigt tråkig dag så att säga! ;)




Det var mina plagg igår, iaf när jag kom hem :)

Kofta: Gina
Linne: vet inte, bara sånt standard;)
Jeans: Ngt märke som jag inte vet vad det heter ;)






:)












Ciao
, hörs senare, då berättar jag det spännande som händer inom kort! :)♥


Torsdag,sol!

Lite sol har vi allt fått sett idag elr tja hela dagen faktiskt! :)
Nu hittar jag dock inte den kamerasladden jag så fint gick och la ngn stans igår :( Ushligt!
På skolan hade jag,Camilla,Patrik,Thomas askul i sista timmen, usch vad jag gap flabba! HAHAHAH! övertrötthet kan det bero på? ;) Iaf så innehöll våra samtal om man nu ska kalla det det, "Skratttal" passar bättre! De innehöll av mig då: "Eco,eco,eco...." sången av The Ark ! :D qhahahahahh, ni skulle sett vad jag skratta och den andra skratta ÅT mig! ;)

Nu ska jag iaf göra lite läxor och sedan äta, elr vi byter ordning på de förresten. Ikväll tränar jag basket iaf:)

Planerna för min helg är inte så klara ännu, men om jag blir hemma så drar jag och Celine på Hockey imorrn elr på lördag och söndag - måndag sover jag hos becca :) För vi är faktiskt lediga på måndag! :D JIHA!

Nu får stå ut med party-picsen från camillas födelsedag några timmar till, för jag SKA hitta sladden, det är en sak som är säkert iaf! ^^




AHAHAH! ;) bjuder på mig själv idag ;)heheh

Home!

Hemma nu, lagat köttförsås till alla folk här hemma ^^ :D Hemmafru nästa? hehe,  tror inte det, om jag inte får  leva som Gabrielle i Desperate :Dhahah!
Skolan gick fint, lite blåsigt på gympan som vi hade ute, men annars träningsvärk, sen igår. Hade basket då och vi hade kondis, och sånt ! :) Sliten blev jag iaf!

Hoppas allt är bra med er, min förkylning går finare och finare för varje dag! :)


Såg nyss på "Riverside", vet inte vad jag tkr, det är så kort, men bra !
- Vad tycker ni?

Nu ska jag käka och sedan läxor, i massor tyvärr..:( ;)




Heheh, denna stygga bild bjuder jag på :=)

Ciao!♥

_)

Hemma från skolan, nu KÄK!♥





höhöh ;)

hungrig

Är det ngt fel på min mage ? jag är hungrig igen! :D hahaha! :D bäst att springa till kylskåpet! :)

Hörs senare!♥





:D♥

Mat

Käkade lite mat nyss, är alltid så när jag är sjuk, måste alltid sitta och mumsa på något, men försöker faktiskt att trappa ner lite på godis och andra godsaker, det kommer ändå blu så mkt av det om ca 3månader då det är Jul Goda vänner!
Kan Ni förstå det, bara 3 ynka månader kvar och mer exakt 4 månader kvar tills jag har födelsedag! :D
"Tänk vad åren går fort" Låter som en mamma, elr mormor nu, men det är faktiskt mkt sanning i det.



Puss på er, just det såg på riverside nu också, bra, men det är så fruktansvärt kort juh ;) Bra tidsfördriv då! :D



Jag och mina bästavänner här :)

FV:
Jag,Camilla(B-day kid),Celine och Maren♥

Imorgon ska det lagas mat!

Imorgon är en bra dag, det är nämligen på tisdagar som vi i skolan bara har 2 ämnen, men går fortfarande från KL.08.45-14.15 . Vi har då de två ämnerna: Hemkunskap och Bild! :D På hemkunskapen ligger jag redan på ett MVG men det finns juh två sorters MVG här i norge så jag ska ha det högsta ligger på det lägsta nu, men jobbar uppåt gott folk! :) Men en sak är klar, jag ska BARA laga GO MAT! (Y) ;)

Tror ni jag kalar få det starkaste MVG-et ? Det återstår att se framåt jul! ;D



Såhär glad blir jag om jag får det dära MVG-et då i JUL och då ska jag säga detta till min hemkunnskapslärare: "Tack och skål för i år, av mig i JUL får du ett får!" Och i denna mening hissa mitt gas fyllt med vatten, för vi har ju aldrig saft till maten i skolan där jag går ;)


(Vart denna vackra meningen kmr ifrån vet jag ej, men visst var den lite sådär ball ;) (hahahah)

Piggnat till!

Ja, piggnat till är precis vad jag gjort!
Städat, läst, kunde inte göra homework pga brist på skolböckerna här hemma :P Sen drog jag och brorsan till basket banan och spelade lite lätt, piggan till gjorde jag juh såklart, men blev helt slut samtidigt ;) heheh :) Skola och basket imorgon iaf! SPIKAT! (Y)
Hoppas allt är bra med er ?
Jag är som sagt sjuk och har ringt min vän i  2dagar nu, men får aldrig tag på dej MANGO! :D SÅ om du nu läser detta var vänlig kommentera♥

En kopp te och blogg check står på mitt "NU" schema iaf.





Lördags pics :D Jag har en hel del av dem, U will see more alltså, enjoy when it comes!

Dålig uppdate,sorry--

Förlåt, men här var det fulla mugger förstår ni!;) igår hockey och gå runt lite med Celine och snacka och dricka en burn:)♥
Hiner inte bogga så mkt nu, men iaf är jag sjuk nu och ger er en bild erl två från lördagen! ;)♥



sminket, ALL DOne by ME! :)^^


Örhängen på!!!!!!!!!!!!!Första gången på aplänge!


Håret var  inte gjort, det gjorde jag juh hos camilla! :)


"knas-bild"

Outfit:
Kappa: Rico Vero
Klänning: Gina Tricot
Strumpbyxor: Gina Tricot
Scarf:Gina Tricot
Väska: Bik Bok
Skor: Mammas gamla pums, gick juh inte med dem inne, "Heels free night" ! :)









Ciao!♥

WIIIIIIIIIIII!

Titta nyss på min statestik, och såg att jag hade besöks rekord igår! Låter säkert lite för er, men för mig, it's big! 29 ! är antalet!!!!! :D Kan dock inte rinta elr vad det heter, så ni får se att det är äkta, men ska försöka lära mig det! ;)


Ciao!

GoodMorning

God Morgon Folket! :)♥
Här sitter trötta jag efter en Grymt kul kväll/natt med vännerna ! :D Vi käka pizza,brownie,godis, och sist men inte mins så DANSADE vi rumporna av oss;)  Hehe, på slutet när folk gick hemmåt satt jag och födelsedags barnet kvar, på balkongen och snackade♥Mysigt, det var efter att allt och alla gick tbx till "normalitet" ;) heheh :D
Kul hade jag iaf och idag ska jag till Camilla och där är också Maren och Celine! :) Hockey match talades det om? :)
Bilder kommer när jag anlänt dit tror jag, då jag inte har kameran hemma här, utan där.


Morgon puss till er!♥



Min outfit blev galen och galet bra enligt mig! ;)

In Camillas House!

Hemma hos Camilla nu, precis plattatt håret ! :D
And I'm ready to slå Klackrna(jag inte har på mig) i taket!!!!!


Morgon-lördag :)

God morgon!
Idag känner jag mig lite krasslig, men det går nog över ;) Bättre för varje minut, så inget att klaga på ;)
Idag ska jag nog bara göra mig iordning och vila lite, vad ska ni göra ? :)
Har fått lite ångest om jag verkligen ska ha den där klänningen ikväll? Elr ska jag ha en annan "blommig" från Bik Bok?
SVÅRT!


Puss på er!


Mango, jag får inte tag på dej vart ärru? :D Svara med en kommentar gumsan<3



;)

Vaken, men inte naken ;) hahahaha xD

Rubriken får mig att skratt ;) hahahah x))

Checkar bloggar och surfar lite då va , ont i ryggen har jag också, jag sitter snett, tror jag ?

Iaf så tycker jag att ni inte ska vara rädda för att kommentera! :D
Jag bits juh inte ;) (A)♥

Funderar på att sätta på en film nu, :)


kyss på er♥

En Kamera+Noris= det här!

Japp! Det är så sant som att rubriken står där den står! Alltså jag + en kamera+ att jag är lite trött+hungrig! ni kan juh tänka er hur detta gick ! ;)



Började såklart med att fota en liten del av det jag skulle ha på mig imorgon :) Men blixten saknades(såklart) ;)



Nu så!  Detta, vet att kklänningen inte är den nyaste, men av ngn anledning så har jag inte andvänt den, men imorgon, så har jag det! :) ;)


:)
OK! Nu efter denna bild, så är alla kort bara inperations-lösa och bara tagna för lite tidsfördriv sådär ;) heheh, så enjoy!










hööhöhöhöhö.







hahah, det var många fler bilder, men dom raderades kan jag lova ! ;) hahah :P ;D

Godnatt om vi inte hörs!♥

www.Gratisbio.se

Japp!
www.gratisbio.se det är sidan du ska klicka dig in på om du genom bara ett par klick vill ha hem en hel del presentkort i brevlådan!
Det är gratis, och klick,klick,klick och du har en massa presentkort som väntar på dig i brevlådan!

Så bli medlem nu gott folk! :)


Här går du in för att bli medlem!








Hej, I'm back !

Hej på er alla, elr God kväll passar nog bättre ! ;)

Iaf så blev det ändrade planer (Som alltid när vi ska till NRJ in the park) , dåligt väder och dessutom är de bästa artisterna där imorgon, men då krockar det med Camillas födelsedagsfest, så tyvärr:( Riktigt synd då bland annat Timbaktu skulle komma, och han är juh grym! Jajaj, jag ska iaf till Camilla och shacka as, så det blir juh kul det med ! :)

Men iaf, drog hem till Celine gjorde jag och Camilla i mjukiskläder, elr  ja hon hade vanliga vardags kläder :) Jag hade mjukisar ;) heheh (Ointressant, Iknow) Där snakka vi, såg på TV läste "Girls-paper" (asså vanliga Frida, VR osv ; ) , käka lakris och myste sådär mysigt, tog några pics också :) Men det var riktigt skönt på en fredag ändå, bara verkligen mysa sådär lagom :)♥ Dessutom redde vi ut endel med falska personer på mobil, sånt drama, jag var inte inblandad, tack och lov, elr det var inget stort drama, men kul att se på iaf ;) ("skade glädje är den bästa glädjen"heheheh)


Nu PICS! :D



Camilla :)♥



Happyface ? :D hahahah :D xD



Celine :)♥
Stämmer bra att vi har likadana halsband :D hoiihihih♥



Skratt! ;) Bjuder på den ;D



Jag är generös idag ! ;) hahah :P





Ciao!♥

Lyssnar på radio LIVE!

http://www.radiolive.se/?x=lyssna#



Lyssnar för tillfället på radiolive ! :D


Mysigt med  gamla hits, från 2-3 år sedan typ :D Väcker en hel del minnen :)♥




Käkat och väntar nu :)

Nu har jag käkat också :)
TYp indisk middag blev det idag :D Gott! Mamma hade baka nan-bröd också, färskt nan-bröd + tzatziki är MUMS! :D
anyway så väntar jag nu på samtal från camilla :) Sen ska jag klä på mig ngtn vettigt, men vad vet jag ej?
Nu får ni bilder på Mys-Noris en fredags eftermiddag :) Myser runt lite med mint fina armband(som jag älska om du inte visste det ; ) och såklart ett par vanliga gosiga strumpor med "Mimmi Mouse" :D De kommer från england, då min brorsa var där tänkte han på lilla jag :)


Nu PICS!


'

Glömmde ta på blixteftersom det är mörkare än vanligt ute typ, och ingen bra lampa, så kan denna saknade blixt behövas ;) :D


Öhh, "Ji väldigt vackert, hörru ;)"



Så många sid bilder det blev då? ;) (2)



Detta linnet såg väldigt stort ut på denna bild, men det är det inte:) Det är sådär mysigt och bekvämt och en fin färg, måste säga att jag passar faktiskt väldigt bra i turkos, vad tkr du? :D



Dom söta strumporna, mysiga byxor och ett fint armband :)♥



Ful sidkyss, men skit i det, kyss på er alla söta och fina :)♥

Oups, men samtidigt YES!

ja, rubriken talar! Jag har juh försökt att INTE köpa så mkt kläder och smycke osv i det sista, då jag sparar. Det har gått riktigt bra tills idag, fast så farligt var det faktiskt inte, jag köpte en "Party-väska" och ett halsband :)
Behövde väskan, och köpte en vanlig svart som passar till det mesta:)

Nu får ni se på dem iaf, för nu ska jag ringa camilla och höra när konserten börjar ? :)




:=)




Bra köp ändå va ? :)
Med tanke på att halsbandet var på rea, hadde kostat 119kr och nu 19kr ! Detta halsband hittar du i Gina butikerna :)

Bik Bok är den butik där väskan kmr ifrån, 99kr :)



CIAO!♥

cyklat^^

YEPP! Jag  har cyklat till och från skolan idag, och jag började 08.45 och var klar typ 08.37 det tar ca 10-15 min att cykla, men jag kom precis i tid ! MEn då cykla jag som en dåre skal ni veta! :)
hehehe :D
Ska iaf idag till centret som jag ej hann igår och sen på NRJ med Camilla och Celine, tror jag iaf :)♥

Puss på er! Vi hörs senare♥




Men åhh!

MEn åhh! säger jag bara, min mamma vill typ inte skjutsa mig till träningen som jag inte ska delta på, detta pga att jag inte hade städat bort mina skolböcker osv, till hon kom hem, men nu har jag det, så jag hoppas på ett ja! :)

:)torsdag.

Kom precis hem från skolan, är sjukt trött, och har en massa grejjer att göra:=)

Gå till centret, gå och titta på min träning jag inte kmr att delta i, för var juh sjuk igår, och jag måste bli helt bra nu, så inga risker tas här inte ;) Sen är det en hel del läxor tills imorrn och käka har jag inte gjort heller, detta tar sin tid kan jag lova ;)

Idag tog jag en skön outfit, lite converse, ett stycke armband, jeans, lång vit tajt tröjja och en PUma "Jacka/tröjja" över :)

Ska gå nu, men ni får en bild iaf :)



puss på er♥

Kändis

Nu till det såkallade "Kändis-skvallret" För er som inte vet vad det är jag menar med det, läs noga nu:
Inget skvaller, typ mer lite uppdate om kändisar, elr jag vet inte vad jag ska kallat, men lite fint tidsfördriv sådär ;) :D



Lauren Conrad: vet någon vart man får tag på hennes bok "La Candy" ? Det skulle vara kul att få läsa den.





Vad ska den snygga stjärnan göra efter The Hills, hon ska juh inte vara med senare(elr nu?), ska hon bli designer som rykterna säger, det hoppas jag, för hon har bra smak♥




Måste kila, Godnatt alla fina♥






Bild: www.posh24.se

3 böcker och en onsdags kväll.

Fick med mig 3 böcker hem från bibblan :) Det var typ sånna dära riktiga händelse böcker, misshandel, våld, gatubarn och sådant. Det är juh rätt dramatiska böcker och det är nog böcker man kan lära sig lite av, livet  som vi har här i norden speciellt  är väldigt världefullt.

Hoppas iaf på skolan imorgon :) 21.30 börjar det någon riktig dokumentär om folk som blivit kidnappade. Lite scarry, men säkert lärorikt :)

Har bloggcheckat typ alla bloggar nu och lyssnar för tillfället på Rihanna, Jay-z och Kanye West's låt som de gjort tsm. Frågar du mig vad jag tycker om den låten, så kan jag bara säga: GRYM, den är GRYM, Grymt BRA!!(Y)♥ Så skön och allt:)

Min hals är bättre, likaså huvudet, men jag har varit extremt trött HELA dagen, även fast jag typ sov fram tills 12.00 elr ngt ?


Kram på er iaf :)♥






Smög in på ena brorsans rum och tog lite "kvälls-bilder" med hans dammiga el-gitar ;) :D heheh, tack för lånet ;)




Oh yes ! jag har faktiskt spelat gitar en gång i tiden, akustisk sådan :) Det höll i ett år kanske, sen sluta jag.


?


En sjuk Noris bjuder jag på och också min kunskap om att den röda lilla saken kallas plektrum :) ^^



"Fuck U, I'm a rockSTar. Suck on that!!!!!!!!!!!" ;) kvälls "humor"



:) Visst ser det ut som om jag har bruna ögon här ? :) Vilken färg har jag egentligen, den som svarar korrekt får en länk! ::)♥

bibblan ;)

Bibblan here I come ;)

(Bibiloteket)





Min åsikt .

Tänkte ta en liten åsikt om alla dessa blondies som hela bloggvärlden nu typ riktar sig mot :)

18 åringen som provocear: ÅhHH! Jag blir så arg på henne! Sitta och provocera när hon väl veta att det är många små tjejer som ser upp till henne och faktiskt vill bli som henne.  Jag menar, hon säger att hon inte är så elak egentligen men ingen ser henne som snäll precis. det är patetiskt att en 18åring har fastnat i fjortisåldern.
Att hon orkar, orkar bete sig som en 14åring som är förrvirrad och vill bli 18 och festa hela livet, som inte vet någonting? Asså jag förstår inte varför inte blogg.se inte stänger ner hennes blogg (utan desirees ist), vart är sverige påväg om dom inte gör det?


Desiree:
'
Hahahahah! Jag skarttar åt henne,   alltså inte på ngt hånande vis utan mer som att hon är så underhållande!
Men jag förstår inte varför hon ska trycka upp sina bröst i hela webbcamen och visa större delen av dom för världen?
Hon har också många som ser upp till henne, men henne kan man inte klaga på, hon är ju trots allt bara 15.
Men jag förstår fortfarnde inte varför alla dessa blondinerna (nästan alla) skiter i skolan? Vad ska dom göra med deras liv när dom inte längre ska blogga? Livet är inte alltid det samma juh, förstår dom inte det?

Paow: Hon börjar smått växa upp, men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att blogga är någon bra idé för henne, eftersom hon typ får ångest, vet juh inte om det är därför, men på något sätt verkar det lite som det. Att folk inte ser på henne som , a jag vet inte, men liksom hon uppdaterar nästan ingenting ibland, och ändå får dom pengar för det? Hoppas hon börjar tänka på sin framtid lite bara, jag menar, hon vill juh tydligen inte tbx till skolan, vd hände med det dära jobbet då?


Amir (Gaybloggen):
Han är bra (Y) Rolig,sig själv verkar det som och lite goo sådär ;) :) Hoppas han är äkta iaf :)


Steffi: Hon är mogen i hövvet tror jag :) det verkar så och jag hoppas så :=)


Amandavardet:"hm, m, he, i , mi, iiiii" men lägg av? Är hon så på riktigt, tycker inte att hon bloggar bra heller?  Hoppas verkligen inte att hon är så på riktigt, det vore skam för sverige !?






Detta var väl min lilla åsikt då, gott folk ;) heheh ;)




Paow och amir.

:)

>Fort,fort<

Visst går dagarna grymt fort elr grymmans sakta när man är sjuk?
Nu är klockan redan 15.00 !!!!!!! Min mor slutar typ om en timma och jag är nyvaken, sånt blir på ngt sätt så konstigt.

Är det någon mer som är sjuk idag ?

Ska bara säga att jag har jätte tråkigt så ni får gärna kommentera och sådant :)

En sak till, jag har märkt detta på mig själv, att ju mer kommentarer man får dessto mer har man lust att blogga :)



Kram på er♥






No tea today inte, såhär såg det ut när jag var sjukling förra gången. Jag har typ försökt att trappa ner på te, då jag faktiskt märkt att mina tänder inte blivit lika vita som förr? Kan det bero på te'et elr tandkrämen, elr rent utav att tandborsten är för utsliten ?




Statistikmätaren.

Måste bara kläcka ur mig det här, nu!
Den här nya statistikmätaren, den är så grymt ful! Jag menar inte det med att jag inte har många läsare, utan det att blogg.se vekar tro att vi är pensonärer som behöver zooooomad XXXXXX-mkt ! Jag menar, den andra var mkt bättre.
Så uscligt på det, att folk mistar oss för pensionärer! ;)





Diggar denna bild :)♥
by the way;)



Huvudvärk+matte

Räknat ett par uppgifter i matten nu.
Nu har huvudvärken dragit igång igen, uschligt..
Skulle baka en kladdkaka, en kladdig sådan, men vi hade bara rågmjöl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhh, vad ska jag proppa mej med nu då?
Iaf så ska jag nog få i mig ngt att äta, även fast jag redan har ätit frukost 2ggr idag ;) heheh





grillade för en vecka sedan, då min second cousin var här :)











Min matte idag vid köksbordet! ;)heheh










sjuk elr?

Lite sjuk idag, hövvet, lite hals, kallsvettas när jag sover och en täppt näsa.
Så idag blev jag hemma, måste bli ordentligt frisk nu, vill inte missa  träningen imorrn. Sen till helgen måste jag också vara frisk då fyller nämligen en utav mina bästavänner år, och det vill jag inte missa !

No pics idag, hoppas ni står ut (A)

Jag hade liksom tappat lite blogglust, men nu kryper den där härliga lusten fram igen ;) heheh :D



Kram på er♥

Förlåt,förlåt, och återigen FÖRLÅT!

Förlåt, för den mest värdelösa uppdatering man kan ha.
Men Som sagt så  var min tre männing från USA här och det var juh askul :D aldrig träffat han förut:)
Så det har jag haft fullt upp med och dessutom är vi många i huset, så datorn är inte alltid ledig, OK den sista "Ursäketen" var dålig, heheh ;)
Idag var det iaf skola och när jag cykla hem så cykla det 2 st CYKELPOLISER förbi! Ni vet sånna där som det är  i    "Pacific Blue" :) Lite kul sådär ;)heheh :D
Idag blir det antingen träning (basket ) elr jobb :=)


Nu bilder !:



Jag när  jag är sjuk, har ni sett den bilden elr? :) jajaj, repris skadar inte ;)




;)



Nu ska jag prata med alla sjuklingar här hemma ;) hahahah ! Iaf så hörs vi senare ! :)



RSS 2.0