Clutch.





För någon vecka sedan så kom pappa hem med denna lilla clutchen i en fin rosa påse !
Jag tycker den är söt och glamorös. Gillar den och ska nog få användning för den ganska snart. Sötsomsocker.

Vad tycker ni?

Ciao!♥

VM @ OSLO.







Grattis till MARCUS HELLNER ! GULD GULD GULD!

Det var SMOCKSMOCKSMOCK FULLT inne i oslo! SHit asså, pluss att hela staden är typ sponsrad med cola, klädbutikerna säljer till och med cola nu! ?

Mer bilder kommer, men nu MÅSTE jag sova, karlstad imorgonbitti!
Vi kanske hörs imorgon om inte det blir det nog på söndag!(mer bilder då!).

Ciao!♥

I'm off.



Wish me luck people!


Ciao!♥

FixFix, sedan är det tjenixeeen;)

Jag är sminkad och nu återstår bara lite hår och kläder sedan ska jag kila på ett möte:)

Cam bilder är väl alltid kul? ;)









Ciao!♥

Mobilblogg?

Jag har en fråga, som jag hoppas få svar på?

Det är nämligen så att jag har en Sony Ericsson XPERIA 10 telefon, HUR mobilbloggar jag från denna ?
Jag har såklart provat att gå in på internet med den och blogga som vanligt, men det vill ju inte funka och vad jag vet finns det ingen app/droid till blogg.se ännu?










+








=
?


Tacksam för svar!:D


Ciao!♥

FramOCHTillbaka.

Tjoho!

Ja rubriken säger mitt liv just nu.. Det handlar om när jag ska resa hem till KD och inte. Men för tillfället ser det ut som om det blir en fram&tillbaka resa över dagen imorgon. Det är ju egentligen helt ok, lite stressigt, men ok. Jag ska ju ta röntgen bilder på lördag och jobba från 12-19, så.

Annars då? Jag har väl tagit det sjukans lugnt hela lovet, förutom trysil osv. Filmkväll hos vänner och hjälpt mamma lite med förberedelser för hennes jobb och så har jag till och med PLUGGAT PÅ ETT LOV, sjukt men det måste jag om jag ska hinna med allt nästa vecka liksom ;)

VM i längdskidor har ju börjat nu, det är inte alls långt härifrån och om sverige tar medalj så ska vi in till OSLO och se på cermonin. Då tar jag med kameran iaf !:)


Bild från limmon innan balen;)

Ciao!♥

Sköna sommardagar.



En enkel väska från ZARA, perffa för sköna sommardagar.

Ciao!♥

Trysil !

Hellu !

En lång dag idag mina vänner! Jag var på plats lite innan 07.00 på p-platsen där bussen skulle anlända. Uppe INNAN tuppen med andra ord ;)
Bussresan var helt ok, det bjöds på film och frukost härligt sällskap, så inga fel ;)

Väl framme i trysil tog det inte lång tid innan vi var högt uppe i backen!  Dock var det ganska kyligt, typ -18 grader om inte -20.. Men vi blev ju iaf varma med tiden som gick!

Bilder därifrån kommer, jag hade ingen kamera med mig, men kompisar hade små kameror med sig, så snart ska ni få se några bilder iaf ;)

På bussresan hem fick vi choklad, quiz och film. Vi hade även varit inne på ICA och köpt B&J, lite oväntat med tanke på kylan, MEN ACK SÅ mys&gott det var !



En inrednings detalj på mitt rum som jag gillar, extremt.


Ciao!♥

Ut i kylan!

Mja det är ju inte så kallt kanske, men iaf så ska jag bege mig mot stallet. Ett ridpass står på schemat, det blir nog kuligt !

VAD VILL NI SE HäR I BLOGGEn, kommentera gärna också om du är en tillfällig läsare !?


På tal om att "se", någon som har sett till mina två favvis ringar på bilden ovan? Dom är plötsligt borta :((((??


Ciao!♥

Nora mä Skora.

Rubriken, ja gott folk, det var ett av mina smeknamn när jag bodde i sverige. Stämmer det? Jo, ganska bra faktiskt, värmländskt är det också;)

Jag har ALLTID äkskat skor!(klackar framförallt). Har kvar alla mina klackar från att jag var 2(?)år och till nu! En ganska stor samling, ska ta kort på alla och sätta upp på en stor vägg när mitt nya rum blir klart!
Jag kommer ihåg första klackskorna (som man liksom shoppade spontant, inte till kalas osv) det var ett par svarta med silvriga (strass) stenar på, kommer också ihåg första klackskorna jag köpte SJÄLV, haha, var typ 10 år((?), beige/silvriga i skin, på den tå-spetsiga tiden om ni förstår vad jag menar ;)

Ja, vad ska man säga, skor är fortfarande en stor passion för mig!



När jag inte går i klackar, går jag mer än gärna runt i  ett par snygga converse och nu på vintern är det mina Henry Loyd(typ?) skin-kängor(med en nättare kling) som gäller!

Men jag vet och förstår att jag verkligen inte är ensam om denna passion, så säg mig har du den samma?




Ciao!♥

Storstäda, halleluja.

Hejsaaaaaan på er !

Igår tog jag tag i mitt rum(då såg det mer ut som ett golvliggandes garderob..), och fy tusan vad jag är stolt! Jag rensade lite, förändrade små detaljer, hängde upp hästhoppnings rosetterna osv. SKÔNA kameler att vara färdig med detta! Jag har ju lov, så nu kan jag njuta på riktigt!

Imorgon drar jag och 3 kompisar till trysil ! Askul ! Har plockat fram en skidoutfit, allt går i svart&vitt förutom skidorna/pjäskorna.. Så jag hoppas nu bara på sol och inga benbrott! Bussen går redan klockan 07.00 imorgon så jag har tänkt mig att jag ska mumsa på tacos till frulle på bussen, mysigt va ?;)


Här står numera mina nagelack, dock inte alla, men några ;)
Jag älskar vilken liten färgklick denna samling ger mitt rum!

Ciao!♥

Belly.





Våga visa mage! Det är så råBALLT !
Dessa två plaggen ovan visar mage, jag gillar att matcha dem tillsammans med ett par kick-as höga jeans osv.  Man behöver ju inte visa hela magen, men lite mer visad hud skadar inte ;) ahha.

Båda ovan kommer från H&M, fyndat på rean, under hundringen och är sköna,fina,snygga,apbra, när du tex. ska ut men orka klänning !

Ciao!♥

Balen 2011.

HEEEEEEJ!

Slänger in ett inlägg mitt i allt packande, för snart blir jag upphämtad, beger mig mot Guro där vi alla girls ska fixa oss inför balen. Limmon kommer redan klockan 17.00 så vi har typ 2,5 timmar på oss från och med nu, typ!

Jag tycker det ska bli kul, men jag har inte fått rätta känslan, PARTYKÄNSLAN alltså ännu, men förhoppningsvis får jag den nu snart?

Jag tar nog kort under kvällen får vi hoppas, så ni får se outfit senare i helgen. MEN en liten sneak på en viktig detalj i outfiten ska ni få !


Ni ser väl skönheterna ?


Ciao!♥

NiondeJanuariTVÅTUSENÄLVA.

Hej !
Kommit hem nu, tittat runt på internet och spelat in lite videobloggar till er, så vänta och se !

ja nuuu.


Nu ska jag slappa lite innan jag ska bege mig mot stallet och sedan hem för klipp&dusch osv. Bloggar senare om tiden finns till!

Ciao!♥

Röd Fjäder.

Jag tappade hakan, när jag såg detta MAFFIGA örhänge! W--- OOOO---W !
Otrloligt coolt, jag är kär, kär i ett örhänge just nu!
Blogginlägg med bild
(From: http://www.carpediem.devote.se)

Håller ni med ?


Ciao!♥

Design?

Helluuuu!

Design, är det någon som har lust att fixa en åt mig? En enkel design, inte så mycket ändringar från nu, men framförallt headern(trött på den nu.) ?
Hojjta till om ni vill hjälpa till?

Bara jag som diggar denna bild?


Ciao!♥

Religion.

Godagens! ;)
Läget?
Själver är läget fruktansvärt MÄTT, har käkat pasta med skinksås à la 50% mig och 50% mamma! haha, alltså jag kokade pastan PERFFA, mamma gjorde en DUNDRANS god skinksås. Mumsigt såhär en dag efter skolan.

Imorgon har jag prov i religionskunskap, typ om Paulus, Salomo osv. Det mindre intressanta helt enkelt. Annars tycker jag om religion, det finns så mycket att lära om olika kulturer, vilket jag älskar!

Tänkte på en sak med bloggandet, jag kommer nog att blogga när jag har tid och lust, men jag ska INTE tvinga på osv om det, då tröttnar man fort. Kommer förhoppningsvis ha ett snäpp högre uppdatering än LISAPLACE.se ( AWESOME blogg by the way!), vi fårse hurvida jag lyckas;) En sak som gör det bättre är om ni skriver VAD ni vill läsa om? Jag har ju ingen nich på denna blogg och det är mycket ni inte vet om mig än, så säg vad ni tycker!?



Ciao!♥

Party Clutch?

HJÂLP?
Hjälp mig med tips på en snygg partyväska?! Det är panik, så om du har tid får du mer än gärna ge en kommentar med ett tips på en snygg ?


Hjälp mig om ni kan :D?

Ciao!♥

bloggande i tunga ögon.

Tröttis här!
Jag var ju sjuk idag, hemma från skolan, men lyckades iaf plugga till prov imorgon :) Får se hur det går, det är ju trots allt fysik..
Hoppas dock att jag hinner iväg och köpa brun utan sol imorgon efter skolan, ELLER jag MÅSTE, har bal på fredag och jag har fortfarnade ingen partyväska som passar min klänning! PANIK, med tanke på att jag ska på MAT mässa och plugga,stallet osv!!!
Men nu ska jag sova, imorgon startar jag ett nytt liv, ett hälsosamt som ska innehålla mycket bloggande!



Ciao!♥

Måndag 7 Februari tvåtusen11.

Hej på er !?
En sjukling här för tilfället, sitter och väntar på att tevattnet ska koka, har förberett med CHIPS & FYSIK bok. Kul, väldigt kul. Men det är så jag måste leva mitt liv idag tyvärr. Ångesten över att äta chips som inte ens är goda, är ju enorm, men det är bra plugg snacks när vi inte har så mycket GODA frukter hemma. ehehh.


Nu kokar vattnet, så vi hörs!

Ciao!♥

RSS 2.0