sommar !

nu er det ca 1timme och typ 10min kvar till avresa, vi reser otroligt sent pga att familjen vi reser med kom hem från Kreta typ 21.00 Då var dom i GBG i Kd var dom hemma  ca 02.00 :) så dom fick sova lite :D

Nu kækar jag melon och har tænkt att fota en dagens , som var som igår typ eftersom jag ska sitta i en bil hela dagen, typ 6 timmar ! YEY!

Næmde jag igår att jag har en rød prick MITT på næsbenet ! och jag som gick runt i stan hela dagen.. Det ær tydligen skav av brillsen, så nya får det bli :D


Kram,kram♥

Hund,Hund,Hund och återigen HUND !

♥♥



Søt, jag vet ! :D



Denna søtnos ær våra vænners vovsing nu :) Vet ni vad kennelen hade døpt den till elr? !    Youtube   ja, hon heter alltså det i stamtavlan så ;)


Først i børjan nær dom kom med henne var hon blyg och skakade i hela kroppen, men sen blev hon lekfull och "åt" mitt hår :D Såååå gullig, valp sugen man ær ! ;)

Nu får ni lite bilder :




Hahah, hon ser vældigt aggresiv ut på denna bild, men hon høll bara på atta kæka lite av mitt hår ;)





Se så liten och søt ♥









"Hår-ætaren" fast hon åt ju inte, bara gnaggde, med hennes mjølk tænder :)




hahahah




Se så valp lik ♥(elr ja, hon ær ju valp, men, men sæger man inte så xD )




Now You Have Seen Her :D

Søt va ? :)

Bæst att børja gøra mig iorning før kvællen nu, tror att det blir tidigt imorgon, då vi drar till FALKENBERG :D

Kram,kram♥



doft av gruvlyckan :)

Tja, nu sitter jag hær igen efter att ha ætit sill och potatis, gått till stan med moder och spelat kort med mormor :)
Jag har inte tagit några bilder, så ni får en gammal en :P

Nu sa morfar att han såg en orm nær han var ute och gick :D hihih !

Hær ær det FINT væder! Snart ska jag få træffa en liten valp som familje vænner nyss køpt , MYSIGT værre ær det med søta valpar, mihihih :D


Kram,kram♥





"ØGON-Bilden"

Oslo-Karlstad-Falkenberg !

Nu har vi kommit till karlstad ♥ Hem,ljuva hem !

Ska om en minut æta hær hos mormor och morfar :)

Kram på er, ska førska få internett på kusten, men om inte hørs vi om drygt en vecka ! :D
kussa-mm-1453

Förlåt (A)

Förlåt så mkt för en usel uppdatering ! Det har varit jobb,sommarlog ( :D) , skolavslutning och massa mer :) men bilder har jag snappat några iaf :) så dom kommer nu :)

Men först ska jag berätta lite om dagarna :)

Torsdag:
"Kes"(bror) gick ut nian och vi drog alla på hans avslutning :) men därifrån viasar jag no pics :P

Fredag:
Jag åkte till skolan och då började vi kl:09.00, vi skulle bara käka frukost tsm med klassen och säge hejdå, så var min "AVSLUTNING" :) så lite före kl.11.00 var vi klara och på kvällen drog jag och Camilla på en stadsfest :) kul, dock inte bra väder . 

Lördag:
JObba från 13.00 - 20.00 jag och "Kes" stängde cafeet och hade mkt hinder på vägen innan vi äntligen var färdiga ;) sen var jag vaken till typ 05.00 på söndags morgonen, JA det var Sims 3 som höll mig vaken , sen blev jag överHyperTrött så jag var inne hos "Kes" på hans rum och där var också hans kompis, och jag vasr HYPEr som ett TRoll ;) så till slut låste typ "kes" ut mig ur hans rum, han tyckte att jag skulle gå och lägga mig, vilket inte dom gjorde, nej dom var vakna hela dygnet (Y) ack så trött "kes" var på söndagen :P

Söndag:
Vaknade vid 12.00? Hyfsat tidigt ändå, då hade jag väl typ bara sovit 7 tim ? *STOLT* xD men iaf fick jag ett tele-samtal från Camilla, hon var hos Ulrikke och dom ville att jag skulle komma och joina dem i det finfina vädret, då ulrikke har pool och studdsmatta flög bikinin på och jag satte mig på cykelen och trampade iväg :=) Senare efter att ha softat länge ute i solen, bestämde vi oss för att köpa glass på macken :) åt en äcklig en, uhh ! Sen käka vi hos Ulrikke och senare kom Jim,Fredrik och Celine, då hade vi lite Mario Kart inne och softade ien sval källare, efter ett tag drog Celine,Jim och Fredrik :) Senare drog jag och Camilla också.

Måndag:
Chillade jag med sims 3 tror jag?? men sen jobbade jag iaf och det gick väl OK :) Jag minns typ inge??? ;)


Tisdag:
Drog hem till Camilla , gick förbi Ica innan och köpte en annanas, som jag Celine och Camilla mumsade på senare hos Camilla. Där var jag i typ 5-6timmar :D vi gjorde våfflor lyssnade på musik gungade i Camillas LJUVLIGA hamock och bara hade det riktigt skönt !
På kvällen var det typ som valborg här så jag,mamma,pappa och "Sebbe"(bror) drog till något ställe där alla grillade och tittade på Den Stora Brasan. Mysigt var det och vädret gillade vi också :D (Y) 

Onsdag:
Vakna vid 11.00 och satte på mig kläder :) Mamsen och jag drog till Metro med CYKEL och där blev det lite shopping, fast det var egentligen inte menat, men, men  man mår ju inte direkt dåligt av det ;) Vad vi shoppade får ni se någon annan dag :) Men jag köpte iaf ett jätte fint halsband till mamma asså som en sån där liten sommar gåva :) (känner mig vuxen; )
Sen drog vi hemmåt efter några timmar (!) ;) och spela kort med Sebbe (bror) och bara njöt av sommar solen♥

Torsdag (idag):
Har tvättat upp mina bikinis, innför västkusen :=)
käkat, slappat,städat lite och nysigt(börjar bi förkyld(NEJ))))))
Sen idag blir det nog att sola ute och kanske bada vid någon strand och packa ofc !

Nu ska ni få se bilder! :D



Look of today, än så länge :)




På tisdag såg jag ut såhär :) den finfina klänningen från Gina var alltså på, som ni ser .



Det var ca 30 grader denna tisdag, så mitt humör var på TOPP ! :)




Bild från söndagen hos Ulrikke. :)



Puss på vädret och puss på er ! ♥



Ulrikke och Camilla :)



 
Sola,bada Livet har sina underbara stunder ! (Y)



Jag tyckte Ulrikkes klänning var grymt fin, vad tycker ni ? :)




 (Y)




:)





"hej min hand , du förstör hela bilden"





Koncentration !




Hahah ;)




Hopp,Hopp !




Hemma hos Camilla :) Jag och Celine :)




Fisk Face !






YEY! (Y
)





Våfflor och något att dricka :)




Celine .






Camilla .




Music♥





Söt Tibbe som var vid den där brasan :)




Hopp,Hopp bild !




Detta får vara den avslutande bilden på dom första dagarna av mitt sommarlov :)♥



Kram,kram♥

Crazzzyyyy!






Såhär såg jag ut idag, förutom brillorna, då jag inte har smink på mig idag valde jag att ta på mig dem framför kameran.. ;)
Guld-hårbandet satte jag på mig när jag kom hem från skolan, ville få bort luggen lite så.

tjaväntar i evighet och ännu mera evighet på att The Sims 3 ska bli färdigt... Måste ju pröva, man är ju en gammal spelare. :D

Kram,kram♥

Röda mjukis dressen ! (L)

Den röda mjukis dressen jag hade på mig för något inlägg sedan vet jag inte vart den kommer ifrån, fick den i julklapp för , jag vet inte hur många år sedan. Men den har hängt med för att den är bäst, dock använder jag min svarta mycket mer nu för tiden. Eftersom byxorna har gjort sitt funderar jag på att klippa dem till shorts, vad tkr ni? :)


Så där har ni det svarslösa svaret om mjukis dressen för er som undra  :D

Kramar





Bild på min ÄLSKADE vovve♥

Wrong Weather..

Helt fel väder. På morgonen var det fint, då vi satt i skolbänken, och nu är dey typ månligt,blåsigt...blä!

Idag kom jag lite sent till skolan, men bara föräldrarna skriver i MEdelande-boken, så accepterar dom det !:) så jag sov lite extra då va, tycker jag att man kan göra så här den sista onödiga veckan;)
Idag ska jag nog ta det lungt och chatta med alla er som har sommarlov, äta lite och bara slappna av. Imorgon skal jag rida, och just det måste ju ringa chefen och ridskolan.
Chefen på jobbet ang min semester och ridskolan för igenridning, tja som ni ser poppar allt upp titt som tätt i mitt huvud. Men jag tror jag skiter i det och tar det imorgon, jag är ju trött !

Vad ska ni göra idag då? :)



Jag ger er några bilder, några från idag kommer nog senare om ni har tur :D





Yey! första gången som  blommor  är med på ett collage  typ ;)




en hästbild, vrf= vet ej, men detta var för typ många veckor sedan,då jag och kussen red på någon grejs, och jag vet pollen är liten, men jag kunde inte välja så:P


Kram,kram♥





Drinking Water.

Hej, här sitter jag och klunkar i mig vatten ! Vi har haft en solskinstrolande dag idag! :D mycket härligt! Familjen och jag drog oss in i city där vi åt glass vid en hamn och senare köpte pizza och kebab som vi åt i en park, där vi senare solade middag ;) :) Mysigt! Senare åkte vi hem och då var jag trött så jag sov i bilen på vägen hem :)
Solade lite(5min) på balkongen innan det blev kallt och solen försvann, sad that I got mad ;) hahah, nejrå, men lite besviken blev man juh! "SOLEN KOM FRAM NU!" har jag lust att säga ! ;)
Igår var vi på grann/områdes fest, det grillades, spelades musik och fotboll spelades det också, tja mysigft var det väl, solen kom ju då på kvällen och var RIKTIGT  varm♥

Om exakt 13 dagar åker jag till kusten! YEY! det är så skönt där, man kan slappna av,bada,sola, äta mormors goda mat/bullar och bara ha det skööönt. Det gillas!

Glömde berätta att vi gick i slottsparken idag också, men mina skor (gladiatorsandaler typ) var inte ämnade för det så vi avbröt. t.g.f.t. (Thank GOd for that, ja, jag är geniet bakom det;) för, det gjorde "FÖRHEJDUNDRANSPIPPILÅNGEMILASTRIDKORVMOSCHOKLAD ONT"  , men jaja, jag lever . :)


Jag ger er några bilder, men har inga från idag dock:P






"Grill-outfit" som jag hade igår:) jag grillade inte, men åt grillat då ;) x)






Testade något nytt i PICASA 3 :) Blev det bra? :) ögat kom ju där det kom, men,men ;)


Kram,kram♥

Igår,Idag.

Igår myste jag och mamma lite innan hon skulle bort på middag :) En frukt jucie/dricka, som är god att blanda med andra mumsiga drycker :) ;)   ooch lant chips! Godaste chipsen ever!
Idag shoppade jag lite, det blev:

1 bälte Ginatricot 149kr.
1 klänning Ginatricot 149kr.
1 par brillor 79kr.



Nu får ni se lite bilder :)


Mys!




Lantchips= MUMMA




God bland dryck (y)








Vi drack inte 1 endaste droppe ur colan, därför valde vi den nästan helt socker fria appelsin drycken, nämligen bara 23% socker elr något i den, så NEJ till Cola!





Shake it to Wake it !



 Mys dressen var på :)




















Nu till SHoppingen!








ca 80 kr GINA.



 Nu väntar jag bara på solen ;)








 Jag brukar inte vara så mkt för blått, men denna gillade jag verkligen :D




Vanligt svart skärp, som verkligen behövdes! (Y)

sen köpte jag en Nivea body Lotion också :)



Kramizar♥



collage:)

Gjorde ett collage nu, så här har ni :)♥



Made by me

Läxor,min värsta fiende..

Tja, nu borde jag faktiskt göra lite läxor.. jag menar jag kan ju inte sitta här hela dagen och tråka. Dessutom saknar jag KD mkt så om jag är duktig och gör undan en massa saker kan jag nog dra dit innom kort :D?


 Ni får denna konstiga bild :=)

Sjukling här..

Sjuk idag, känningar i halsen och ont i kroppen. HElt slut i kroppen är nog för att jag bärde en massa bord och stolar igår på den där föräldra grejjen som jag bestämde mig att gå på . Så idag är jag hemma .
Hade på mig en vildigt lyckad outfit igår, enligt mig själv iaf :) Så jag slänger up ett par bilder till er .



Kofta: HM
Linne: BikBok
Jeans: ett par jag inte vet vad dom heter.
Armband: Från Next2, otroligt sommar fint!
Skor: Classic Converse
Guld Diadem , som matchade armbanets guldiga detaljer.





Suddig bil
d




Fint va?



Yey!














Puss på Conversen och Armbandet!



Jag



Väldigt stel bild tkr jag, vad tkr ni?




vit ? ;)





Så, nu har ni sett hur jag såg ut igår kväll :) Förresten så CYKLADE jag dit ^^ Lite stolt faktiskt :P

Kram,kram♥

Hästar.

Hästar är en stor del av mitt liv♥ Kommer dock inte fokusera på dem så mycket i denna blogg, men kanske någon gång ibland :)
NU tänkte jag ge er några bilder på min vän Vicci och hennes D-ponny Wilson, som har en otrolig energi och är mkt stark! :D Var med dom på tävling som hästskötare och snappade några pics :)



Inne på Banan, LC ( 90cm)


Han är bara 7 år, men otroligt duktig ponny-buwws♥

Vicktoria Jansson och Wilson
Victoria Jansson & Wilson







Lc (90cm)


Som ni ser är dom alltid högt över !



Sommar med hästar♥



Jag som hästskötare :D^^


Det var varmt och jobbigt för pollen denna dag, då det var ca 30 grader varmt, så då fick "Wille" blöta handukar hängda på sig:)



hahah ;)♥


Ibland tar det stopp..




Och ett yttligare stopp.


Men ÖVER kommer dom ALLTID!  (LB (1m))


Vi Avslutar med denna bild, då båda är glada över att dom klarade banan hyfsat och gjorde sitt bästa♥


Mer av hästar osv får ni inte mkt av nu, men kanske lite då och då i framtiden
:)♥

Torsdag :)

Hemma från skolan och väntar på käket här hemma !
Idag har vi någon slags föräldra grejjs på skolan vid 18.00, men jag vet inte om jag ska dit bara för att sjunga "Mamma Mia" tsm med alla andra ? Men jag har sagt att jag gärna säljer lotter, så måste nog dit, pengarna går ju till våran klassresa , så :/ Nog tjatat, idag avslutade vi projektet "A book in two Days" som vi började på i tisdags. HElt OK tkr jag , man slipper ju skriva i massa böcker hela dagarna så .
Nu ska ni få se ett par mongo bilder på mig... alltså jag är trött idag och inte på kamera humöret precis .. :P
kram,Kram♥

BITCH !


Röd i ansiktet pga att jag fryser.. :)

Jag vet inte vad jag ska säga om denna katttttastrooooffala bild ;)


Övertrött kanske? =-)


-.-


Nu har ni sett min lite annorlunda sida ;) (yy)

Today I wear "black-mys-dress"

yeey, skolan börjar om en kvart och jag ska borsta tänderna :)^^ Nu käkar jag goda mackor :)Mummma :P Lägger upp ett par morgon pics på mig just nu. Kör utan make up idag, det är så dåligt väder och då har jag ingen lust att stå framför spegelen när jag ändå kmr vara inne hela dagen-.-:P
Kram,Kram♥



hahaha vilken bild ;)


I ♥ mina mackor



Black and noooooo make up :)


Dag i skogen..-.-

Vi gick LÅNGT idag, vi skulle ju varit på en strand , men eftersom det blev dåligt väder så tyckte lärarna om att plåga oss lite ist-.- jaja, motition är ju iaf bra om man har fint sällskap som jag definitivt hade på hem vägen, vi var typ en grupp som gick som snackade om filmer blandt annat, och cp lärare. Självklart hade jag fint sällskap när vi började gå också, men då var vi så många så jag hamna ofta på kanten av vägen.. ;)
Mig på en födelsedags fest för ca 4 månader sedan, och fråga inte vrf jag har den väskan, kmr inte ihåg(A) :)






Nu måste jag ta igen mig, ska slå en signal to a friend of mine nu, så kramizasr härrifrån♥

Tisdag:-)

Redovisningen gick MKT BRA vi får MVG! :D (yy)
Vet någon om det är något bra på TV idag? :) själv har jag ingen anning? :)
Kram, lovar att uppdatera bättre imorgon (A)

Vart är dom 30 graderna jag längtar efter??

Kl.20.05?

Oj,oj vad dagen går fort, jag har sovit i en timme ? pluggat med vænner och kækat, slappat osv.
Imorgon har jag och 3 av mina tjejkompisar i klassen en redovisning innom SO och den franska revolutionen. Vi hoppas på MVG då vi jobbat rumpan av oss! ;) Sen på fredag har vi ett sista prov i NO, typ læx-prov , måndag(om en vecka) ær den dagen då vi slæpper våra bøcker och læmnar in dom, so that means nooooooo work next week! :D
Bilder kmr snart, då jag nu sitter på mammas dator :)
Hoppas allt ær bra med er, som førmodligen slutar den 12-fte?
Kram,Kram♥

Skolan kallar.

Oj nu är klockan mycket, beder hurry ;)
Kram på er alla!

This is me tooooooodayyy! :)
mere bilder kmr ikväll ♥

"skor är min passion"

Dom flesta som känner mig vet att jag har en stor passion för skor. Det har jag haft ända sedan barnsben. Då snackar vi klackar alltså ! :)
Så jag lägger upp ett par skor som jag köpte i måndags, dom är grymt snygga!

Jag gillar färg kontrasterna på denna bild:)


 Dom fräcka nitarna är riktigt balla tycker jag.

 Dom kommer från Tiamo och finns att köpa på scorett, för 499:- tror jag.
 På dessa är det ingen klack direkt, bara en liten häl klack som ni ser :)
Tycker inte ni att dom är underbara?
Jag föll för dom direkt, Kärlek vid första ögonkastet

"Mitt framtida bloggande"

Jag tänker skriva lite om det här med  mitt bloggande.
 Jag bloggar för att många kompisar och sånt gör det, det verkar ju otroligt roligt, så varför inte ? :)
Men som ni kanske har läst så tyckte jag att det verkade OTROLIGT komplicerat, men jag har nu insett att det är lätt som en plätt!
Min blogg handlar ju om mitt liv, vad som händer i världen och omkring mig, like it or not.

Tänkte berätta lite om mig själv nu då, så ni vet vem det är ni läser om :)
Jag(Nora) har tre syskon, som jag väljer att inte visa i bloggen tror jag, likaså med mina föräldrar.
Bor i Norge nu, går i skola och jobbar deltid på ett cafe :) Vill kunna vara självständig och flytta hem ifrån när jag är  16 år , så då måste jag också kunna tjäna pengar själv och då är det skönt att börja lite smått nu, tycker jag då.
Tja mer får ni väl veta om mig så småningom, det är ju lite svårt att komma på saker om mig själv en sådan här kall söndags eftermiddag.

 Vi avslutar detta inlägg med  2 bilder på mig.


 Nora alias Noris




Nora alias Noris

bilder från kameran!!

Ni får några bilder som har legat i kameran eftersom jag inte hittat kamera sladden, men kom ihåg att dom inte är nya precis :)


kussar was here:)  Jag i blå¨mys tröja.
Kussarna var här på besök, det är jag i den blå mys tröjan.





blås i håret? ;)


öhh? det var ju sannerligen en vacker pose ;)


uach vilka u-noppade ögonbryn jag hade där..  men glad är jag juh, så skit samma ;)

Hittad!

Gaah! Min bror var tjuven i detta fallet med kamera sladden.. jaja, hittad nu och det tar en evighet att ladda upp till datorn också, men snart ska ni få se  på bilder :)

Kamera Sladd

Jag har en Nikon D40 men jag har tappat bort min kamera sladd, inte bra! får ta en leta stund nu då :)
Kram,Kram♥
  Hmmm? vart kan den vara?

Problem

Hur får jag in bilder och inlägg samtidigt? :)
/Kram,kramHar ni sett denna bild?

Nu kom jag pååå!!!!!!!! ;D

RSS 2.0