schhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Så lät det i stallet och när jag satt på hästryggen var det 10000000000ggr värre. Jag pratar om vinden!
SHIT VAD DET BLÅSER! Jag kommer garanterat bli sjuk efter den timman i blåsten. Tror det blir åska också, för jag brukar få en speciell huvudvärk innan åska och idag är det stooora svart moln på himmelen också, vi lär iaf märka det ;)
Idag blir nog detta mitt enda inlägg, jag ska nämligen slappna av och äta ngt, kanske plugga då jag fick veta tt vi har heldags prov redan på tordag I ENGELSKA. Jag gillar ju engelska så sätt är det  inga fel, men jag trodde det var nynorska på fredag så.
Fan nu svider halsen, kan slå vad om att jag kommer innom kort vara sjukligt sjuk.

Ett hus :)



Ciao!♥


NattiNatti.




GODNATT!♥

Måndag.

Jag och mamma tog oss en promenad nu ikv. Skönt väder faktiskt. Vi tog kort och hitta lite blommor och bollar ;)

Jag nu ikv :)

Fint va? :)


Hittade en fotboll:=)



Skulle ta lite hopp bilder, och försöka härma min vän Mango. Men såklart misslyckas man, kan nog konstatera att jag inte kan hoppa, utan häst iaf;)

Misslyckande nr.2. Vi nöjjer oss med 2 stk;)




Vad tyckte ni om bilderna=)??



Ciao!♥

Ansikte.


Klockan är gammal.
Ringen från ngn liten smyckes butik.








Vilken bild gillade ni mest? Jag älskar den sista!:)




Ciao!♥

Réponse.

Del 1.




ENJOY!♥

V.









Blalal ? ;)

Nu får ni se 2 videos där min webbcam EGENLIGEN SKULLE TAGIT KORT. Men den lyder inte alltid. Den har en egen vilja uppenbarligen.



En tilll också, detta är lite pinigt, men så ser det ut när jag ska ta bilder iaf, tar alltid typ 10 stk och sedan plockar jag ut de jag tyker var finast typ. heheh.




ENJOY!♥

شما

Antalet fixade i Norge har nu ökat med 1.  Definition av fixad: duschad,hår fixad, sminkad och väntar på mat.
JAG.hehehe

Nu bilder;)



;)

Röd tröjja: ZARA.
Skjorta: Voice of Europe.
Svart byxor och nätta skor får det bli till det!


Glöm inte att kommentera min inlägg!

Ciao!♥

TJabba cam.






hahhahahah



;)



Ciao!♥

frisören Nora, hahaha.

Jag har inget att göra, så delar med mig av de få tips jag har;) JAG är inte frisör, jag är nog det längsta ifrån frisör du kan komma.ahahah. Men mkt hår har jag så ngt tips kan man ju ge om de nu är hjälpsamma?:D
heheheh.


Mittbena tipset ;)




Flät tipset, av den som inte flätar bra ;)



Ciao!♥

Sverige vs. Norge.

Idag ska vi ägna lite tid åt studenter / russ som det heter på norska.
I Norge har man Russ, det är som student, men man firar på ett heeeeelt annorlunda sätt här.
Förra torsdagen(inte den som var utan den innan) drog russens firande igång. Dom går fortfarande i skolan, men har inte lika mkt precis då, som jag har fattat det. Det är en HEL MÅNAD FULL MED FEST. De har röda,gröna,svarta,blå eller vita "bygg byxor", ni vet sådana som ser ut som snickar byxor. På dessa är det en massa grejjer som hänger och klistermärken och avtryck osv. De får mer sådant ju mer utmaningar de antar. De ska kidnappa mindre ungdommar och skojja med dem. De har Russ bildar, altså mini-bussar som oftast är röda(de röda russen är de vanligaste) och dessa kör de runt med och har sig. Kläderna de har förutom byxerna är Norge tröjjor och fleece i början iaf och ja en massa Norge saker. De delar ut "russkort" till varandra och mycket till barn som alltid är ivriga. Det är som visitkort fast på skojj och det står ironiska/humoristiska saker på de. Barn brukar alltid tävla vem som får flest. 17.maj. är Norges national dag här firar de otroligt stort och dagen efter ska russen ha examen(förklarat i de första inläggen om Sverige vs.Norge) , så det gäller att ta det lungan för dem då;)
I Sverige har vi ju student skivor, inte riktigt samma sak, men i Sverige är själva utgången mycket större, tror inte de har ngt sådant i Norge. Tror inte jag behöver förklara hur Sveriges student brukar se ut, de flesta vet det va?

Jag tycker det verkar roligt med att vara Russ, men det kostar på sig otroligt mycket, över 100 000kr. Jag vet inte vilket jag helst skulle vilja vara, vilken skulle DU vilja vara helst?







:)











Russen drar också på de stora Russ festerna/festivalerna runt omkring i Norge, men man måste vara tidigt ute för biljetter!
fÖRRA ÅRET var det några som på den stora russbussen ovan(svarta) hade hyrt Metallicas stero anlägg, tror nästan det var dessa`?
Som russ är det också viktigt med sponsorer så de har råd till allt till bussen.


Ciao!♥

sick as a bear.









ENJOY!♥

s-j-u-k.

Hello friskingar?
Jag sitter i sängen, försöker må bättre. Jag är sjuk.
Ska plugga och städa rummet, kanske laga någon sorts mat och sedan fixa mig för ett möte.
Vad gör ni denna nystartade vecka?


En nubild. Vackert oskmåln på bilden!




Ciao!♥

God kväll.

Det är fortfarande ganska ljust ute, helt magiskt om du frågar mig!?
Jag trodde typ klockan var strax före åtta , så var den lite över nio, när jag drog från stallet. Shit POMMES säger jag bara. Men det är ju såklart positivt, slippa deppiga vinter kvällar med ficklampan i hande ;)
Nu ska jag spela tv-spel med min ena bror, vi har snart klarat HELA "Recident evil", så efter det blir det lite nattplugg, kommer ändå inte kunna sova så:P
Juste, hästen hade ju vridit av typ en 15 dels ,del av ena skon i fredags och idag hade han tappat den andra, smart häst man har -,- ;) Hovslagaren ska nog komma snart iaf. Idag var han energifull och jag som skulle rida barbacka kom inte upp först även fast man hade andra där, men tillslut fick det bli lite fri-dressyr och efter det kunde jag tillslut komma upp och rida från ryggen ;)
Nu ska ni få se den JÄTTE VACKRA (ironi) bilderna från igår kväll :)

Celine, vi posade lite mysko fult. hahah.

haha:D


Vi avslutar där;)


Detta blir mitt sista inlägg för idag.


GODNATT!♥

Foooood.

Ska upp och käka , men skriver ett litet inlägg först ;)
Idag ska jag till stallet och sedan skriva lite på en skoluppgift.
Så jag har en tråkig dag eftersom hästen inte har alla skor på plats heller -,-
Iaf på fredag(glömde berätta), så skulle jag egentligen till stranden på lite grillfest, men det körde sig i rumpan så jag och Ulli drog till Drammen, där var mina svenska kompisar från SKÅRE och spelade handboll. Trevligt folk man träffa också. Vi kom hem vid 22.00 tror jag. Lördagen vet ni redan:P MEn jag åt iaf jättegott grillat på fedag kväll. Idag såg jag reprisen av KÖRSLAGET. HUR i hela friden kunde RONGEDAHL åka ut:O? Jag kan ju inte rösta, så jag får skylla på alla där hemma som inte tog rumpan ur fingret och ringde ;)
När dom intervjuade folk hemma i karlstad så var 3 stk jag kände med! Ullrika,Agneta och kajjsa :D KUL ;)

målade naglarna blå också, misslyckat!




Ciao!♥

Bada i sommar.

Jag köper ALLTID (stackar plånbok, hahaha) minst en ny bikini varje år. Även fast jag mer än gärna skulle öppna min kavajj och slänga in alla H&M's bikinis de 2 senaste åren, så gör jag inte det, pga den svenska/norska dåliga sommaren. Det var liksom max 3 fina veckor i sommar, resten plaskande vatten..

Dessa från H&M är faktiskt fina :) Tycker H&M är ett bra alternativ på bikinis, iaf när man gärna köper nya varje sommar och inte vill lägga för mkt pengar på, hyffsad kvalite. Men topshop har också kommit med några riktigt fina karameller(säger man så?) detta året!


















Allt det från H&M.



Denna söta saken från TOPSHOP.
Detta var bara lite smakprov på vad jag har lust att köpa. Men jag kommer aldrig köpa såhär många bikinis på en och samma sommar, för så soligt är det minsann inte och dessutom har vi bara 8 veckor sommarlov här. BU!



Vad vilken tyckte ni var finast?:)



Ciao!♥

sööööndag.

Gäsp HEJ!
Först vill jag  faktiskt säga förlåt för min usla uppdatering denna vecka. Men jag har ursäkter, MCYKET i skolan, plugg osv. Sen så har jag försökt slappna av lite inför de här stora dumma heldagsproven. Igår gick jag upp vid 9 slappade vid datorn i någon timma, sedan fixade jag mig och for till jobbet. Vi blev färdiga typ vid 7-7.30 och då for vi hemmåt jag och mina bröder. Alla vi skulle ut, så det var kul att vi fixa oss typ tillsammans(kan missuppfattas, men vi  liksom ja ni vet fixade oss, hahah) och gjorde oss i ordning. De körde mig till min fina vän Celine, jag hade med pastasallad, smoothie och lite ekologisk dricka;) Vi gick runt och hade picknick gåandes(alltså att man går hela tiden; ), satt i en lekpark, försökte träffa folk, men de flesta var väldigt trötta efter deras fredagskväll.;)  Sedan gick vi in till henne igen och bara prata och tog det lungan:)
Ganska sent kom jag hem så idag är man minst sagt TrÖTT.
Började dagen med att slänga in baguetter i ugnen. Upp kom en hngrig apa aka. min bror och slängde i sig dom, tur för mig att jag hann att bli mätt ;)
Ska se till att bli bättre med kameran, fota osv. !


Lite gamla cam bilder;=)


Vi hörs snart!


Ciao!♥

My friends.

I think I'm done?
Sitter på heldagsprov, egentligen har vi INTE  tillgång till internett, men jag har egen dator så.:P
Tror dessutom att jag är färdig? Hoppas min debattartickel duger bara? :)
Sorry för lite dålig blogg på kvällen igår, men hade lite att stå i. Fick också ett helt fantastiskt besked, nämligen att några av mina vänner i sverige som spelar handbboll kommer hit till Norge idag! KUL!!! :D
Så jag ska förhoppningsvis ta mig en sväng förbi dem också! :) Härligt med skåringar;=)
Vad ska ni göra denna fredag då? Är det party på listan? Jag skulle egentligen på grill fest på stranden, men vi får se med det;=)


Lite uttråkad;) Vi får inte lämna in förrens 12.00 heller så:P

Kan någon tipsa om någon bra låt kanske? :)

;)



När jag kommer hem ska jag skynda rumpan av mig! Rida barbacka fort, mocka som en blixt och sedan racer fart hemmåt!!!!!!! Sedan fixfix:P



Ciao!♥

Joel Kinnaman @ MQ.

Ni har säkert redan hört det! Joel Kinnaman är MQ's nya modell! Vilken KLOCKREN ide!
Han passar ju sjukt bra i kostym, + att han är  SNYGG !
Jag älskar iaf ideen, vad tycker ni?




;)





Ciao!♥

En video från skolan.




Nu ska ni få se hur våran lilla 5 minutare såg ut idag, detta innan alla de andra kommit ut från klassrrummen, eller de kommer på slutet iaf en del. Vi sitter i korridoren och tråkar lite och sjunger osv. Och så får ni höra mig prata norska som värsta opera sångaren! hahah :D




ENJOY!♥

She was stuck as a STUBBE. ;)

Hahha. Min vän Line var fast i London som jag nämnde tidigare. Hon skulle varit hemma i lördags men kom igår efter typ 2 dagars resande, bara för att komma hem! Hon fick ta buss genom Frankrike,tyckland,holland,danmark och tåg därifrån till Götet och sedan oslo. Asså nu vet jag inte om jag sa alla land eller fler osv. MEn allt som allt så var hon i 8 land, när hon egentligen bara skulle till London för en shopping weekend. Lyckos skulle jag vilja kalla det! MEn hon hade saknat att gå i skolan sa hon! HAHAA det sakanr man INTE! heheh ;)
Men nu ska ni få se bilder från skolan iaf, tagna med min mobil :)


Ritade av en karta, som jag inte nu hittar :( Den var klar och allt, men jag hoppas jag hittar den, vi ska använda den på en presentation på måndag så.

Var tvungen att köpa en good center när jag såg den, det var när jag oc Ulli pluggaa i måndags! Gud  det var så längesedan jag åt center!♥

Pluggade på altanen med lite gott. :)



Ulli :)

När vi hade hemkunskap i tisdags ;)

Ritade hjärta i vårsolen ;)

Här har vi henne! Hon hade på sig " I Love London" tröjja idag också, passande ;) Skönt att det blir lite liv i klassen nu igen iaf. Vi brukar också sjunga " åh Brittania, Brittanina..." , fast i opera då och så detta gör vi i korridorerna;)
hehe


Ciao!♥


Landing.

Nu har jag landat hemma, efter en skoldag som var fylld med vatten krig och massa norska lektioner. heheh.
Ska snart äta plugg och stallet, handla,plugg äta duscha sova. OJOJO jag har en del saker+ lite till! Jag måste fixa en till grejj också, den hör till min genialiska plan nämligen!!! :D

Nu bilder ;)




SOlen har hittat hem nu också HÄRLIGT!




Ciao!♥

Off 2 school.

NU MÅSTE JAG STICKA, men snäll som jag är bloggar jag ett inlägg först!  ;)

;) så här ser jag ut  idag NU ;)





Ciao!♥

Sleeping is good.

Nu ska jag sova. SKa orka med en lång dag imorgon så sova blir det NU.




GODNATT!♥

my class, my teachers ass.

Nu ska ni få se hela klassfotot till årboken!
Vi skulle ha twins-färg tema. Min och ullis ide blev pajjad på morgonen, men jag tror nog vi lyckades iaf, vad tycker ni?


Det blev ju typ "Sverige♥Norge" på mig och Ulli, men,men.



Ciao!♥

Tiden går fort.

Gud vad klockan tickar iväg.
På onsdagar brukar jag chilla oc ta det lungan, har ingen häst jag ska till eller så. En lugn dag helt enkelt.
Ska försöka lyfta på min rumpa nu och göra lite förberedelse plugg till fredag.MÅSTE DET!
Vad gör ni då? Pluggar ni också eller är ni ute och strosar :)?

Just nu bilder.

;)

Har börjat använda almenackan nu också, hoppas att jag blir flitig på det. Det är så rörigt ibland och då är det perffa med en sådan liten mackapär ;)

Nu väntar detta.



Ciao!♥

Moped.

Ja detta suger i Norge.

I Sverige kan man ta moppe kort när man är 15 också Epa(a-traktor).
I Norge måste man vara 16 år för detta. Så jag måste vänta ett helt år typ innan jag får ta. ÅH! Men man får köra i 80km här, men det ska inte jag ändå. Detta tycker jag är irriterande, eftersom att mina kompisar i Sverige har moppe nu och så kommer jag som en liten apa ett år efter, men hej bra !
Visst kanske man är för ung att köra moppe vid 15års ålder, men nej det klarar man nog, 1 års skillnad liksom.


Vart står ni i denna punkt?



Ciao!♥

Hiss och diss.

Nu ska det hissas och dissas lite. Var ju en stund sedan ;)



Diss:

Heldagsprov:
Visst man behöver inte ha vanlig skola, men du behöver plugga som ett djur och sitta flera timmar i sträck..En riktig diss!



Aprilväder:
Kan vädergudanrna vara snälla efter den hårda vintern? Och bestämma sig för vår och sommar någon gång!? Vi har haft alla årstiders väder här idag.. -.- buuu!


Att det snart är slut på Andra Avenyn.
TYVÄRR stämmer detta... Det suger. Jag har till och med varit där och blivit runt visad, hälsat på de flesta och varit med på deras hemsida! För mamma är väldigt bra kompis med Maya som spelar Liv. Detta är sista säsongen och det tycker jag är sorligt, någon som håller med?




Hiss:


Andra Avenyn.
Det är så bra! Det är ju såklart väldigt spännande nu när det går mot sitt slut. :)



Min nya Mobbe.
Min Sony Ericsson W508 verkar vara en bra mobbe hitills! Hoppas att jag lyckas hålla den fräsch och ny länge bara ;) Men visst är det lite krångligt med sony ericsson efter att ha haft nokia,samsung mm. Men jag vänjer mig förhoppningsvis.:)



Müsli:
hahhah, faktiskt! Jo men i en yoghurt här i norge, typ som risifrutti fast vanlig yoghurt och så får man hälla över müsli ist för sylt. Den  müslin är GOD. Det är torkade frukter i den också, därför är den väldigt god tror jag. Kanske jag borde börja blanda i torkade frukter i vanlig müsli, då kan jag ha en bra frukost kanske? :) Det är ju väldigt nyttigt också! :D



Typ så ser den ut!:)




Ciao!♥

Heldagsprov i Matte OUTFIT.

När jag har sådana hära heldagsprov så tycker jag och typ alla andra att man ska ha bekväma kläder. Mjukisar,leggings,hoodies,no make up osv. Man sitter ju ändå inne hela tiden om man inte går på toa bevakat, eller så. Det är riktigt skönt ibland, som idag såg jag nästan fram imot att sitta där i en hoodie och leggings. ;)
Så nu ska ni få se outfiten. Skor hade jag bara ett par nätta gamla godingar från addidas och min svarta lite längre jacka till.

Det är ngt med min kamera också, så jag vet inte varför det blev suddigt på några av bilderna.?

Lite facelook också. HELT NATURLIGT och tråkigt ;)

heheh SER ut som om jag åker längdskidor typ ;) Men ja, nu ser ni hur enkelt och lätt min ouyfit var idag ;)




Ciao!♥

1 clear,3 more to go.

YES!
Blev färdig med heldags provet ca. 12.30 idag. Det var matte och jag hoppas och tror det gick bra. Kändes bättre än vanligt, men det var nog också tack vare mamma lite också, för igår så berättade jag att jag alltid glömmer allt på proven och får typ panik, så då sa hon att jag måste lugna ner mig själv i de lägena, vilket jag gjorde och visst jag tror nog det funka :)
Jag satt där i en blå stor hoodie och leggings och försökte mitt bästa.
Blir spännande med resultaten...;)
Sedan stog jag och prata med de som kom ut före mig, men jag och Celine orkade inte vänta på alla andra så vi skulle gå hem, dock fastan vi på köpcentret, hon köpte en fin vårjacka och jag en muffins och så satte vi oss på burger king och när hon käka hamburgare och jag muffins. Vi tog följe hem också, i det knasiga aprilvädret! Först kom det snö när jag sov, sedan när jag precis satt mig i skolan typ var hela luften fylld med snö, sedan regna det, sen hagla det och nu är det sol. DET KALLAR JAG APRILVÄDER !
Idag ska jag plugga, om ni nu tänker att jag är en plugghäst så känner ni inte mig, för jag har heldagsprov på fredag i norska. Där måste jag öva eftersom att jag inte är lika duktig som de andra, har ju bara bott här i 1,5år, så jag ska läsa igenom ett häfte.

Såhär såg jag ut idag en del gånger.. Blir ju så arg när man trycker fel eller något dumt. heheh :D

Men miniräknaren är ju en sann räddare iaf, utan den vore jag  nada. heheheh ;)

Nu ska jag ge er en liten bild av er hur jag såg ut. Såhär typ när jag tycker det är svårt och inte fattar. heheh.

Blev såklart suuupreglad när jag fatta och typ skrek JAAA innom mig. heheh ;)



Nu ska jag sitta vid datorn, se på andra avenyn såklart och sedan pluggggggg.
MEn blogga ska jag också!



Ciao!♥

Imorgon.

Imorgon ska jag sitta i en stor hoodie, vanliga  svarta leggings och håret i en hög toffs. Där ska jag gömma mig. Göra mitt bästa innom mattematik.
Wish me luck?






GODNATT!♥

Sverige vs. Norge.

Nu är det dags för ett yttligare inlägg om Sverige vs. Norge. Denna gången också om skolor...

I Sverige har vi matsalar och där får vi severad bra varm mat. Oftast ganska nyttig och varierad.
I Norge får du ta  med din mat (typ macka varje dag för alla ungar) som består av mackor i de flesta fall. Detta måste du göra hela lågstadiet-mellanstadiet. På högstadiet finns det oftast en cafeteria, men där säljer de pålägg snabb-snabb nudlar och snabb-snabb pasta, sådana häller du bara varmt vatten i och vips har du den mest onyttiga maträtten någonsin! På en del skolor kan du gå och handla i affären på rasterna eller köpa något på ngt kafe eller liknande. På min skola får vi inte gå utanför skolan utan tillåtelse, pga att man inte ska komma försent och också pga att vi har bara 30min lunch, men vi slutar 14.15 varje dag också. Men vi borde få gå till centret, för vi går bara över en 100m bro och så är vi inne, what's the problem liksom??
Nej man borde få varm mat i  en matsal!
Man tänker bättre.
Alla äter(blir ofta folk som skippar maten).
Energi givande, iaf mer än en liten brödskiva.
Det är en bra samlingspunkt för att prata runt alla bord.
Med mera..


Jag som är van med varm mat och god sallad varje dag tycker att detta i Norge är förskräckligt rent ut sagt!
GE OSS MAT!






Vad tycker ni ?




Ciao!♥

Fronda-Sommar.

Den spelas just nu på min dator. En gammal goding de ! Skön låt tycker jag :D
Var i stallet och red inne och skrittade sedan med många andra roliga människor ute . :) Han gick hyfsat, men bäst  när jag travade av, då var han den prins han egentligen är ! :D
Ska se lite mer på matten också. Handlat mat till imorrn gjorde jag också, yoghurt+choklad+frukt+juice, blir nog bra heldags mat hoppas jag? :D En macka också kanske, fårse ;=)
Men först ska mina naglar bli BLÅ, haahh får se hur detta blir, intressant :D


Kör på enkelt DEPEND, ett som jag har haft från mitt försök av att måla sverige naglar, det gick åt skogen. Men en vacker dag ska jag minsann prova det igen ;)


:D






Om ni går in på Mangosblogg så får ni se ännu mer bilder (från hennes kamera) från helgen !






Fronda- Sommar.



Ciao!♥

En dag, en tisdag.

Sitter vid datorn,på mitt rum. Telefonen kör på de få sånger jag har. Lite sorliga låtar, passar idag. Tänker på saker och ting,besviken,saknad och ledsen. Jag är ganska tom.
Skolan är bra de tre första timmarna på tisdagar, då lagar vi mat osv. De tre sista   behöver vi inte, vi har en lärare som är helt störd,på riktigt. Han vimmsar,flummar runt och är borta ena sekunden. A inte värd att snacka om äns..
Imorgon har vi som sagt heldagsprov i matte. SÅ ni vet vad jag ska göra förutom stallet  idag alltså.. ;)







--





Ciao!♥

Väskor.

Väskor. Bara ordet väcker känslor om att köpa en hel väskbutik med mina favorit väskor. Men dock är jag usel på att  handla väskor, jag gillar bag typen. Den som hänger över ena axeln ganska långt ner. Mjukt och fint ska den slängas och slitas i backen också, det hör liksom till av någon konstig anledning. ;)
Varför är jag så usel på det då? Jag hittar aldrig DEN väskan när den finns i butik, utan efteråt så har kanske min kompis köpt den och jag blir störtkär i den, och då brukar det visa sig att jag är  ett halvår efet eller något i den stilen. -.-   Men i sommar ska jag nog ha innskaffat en iaf, får hoppas det.
Slängde iaf ihop lite på Polyvore, det är en sida där du hittar alla plagg från många fina butiker som du slänger ihop till ett collage som kanske är din dröm outfit osv. I mitt fall är det lite väsk drömmar, men jag blev FAKTISKT INTE så mycket förälskad i någon av dessa, förutom den Miu Miu som är stor svart och på sista raden. 










Men detta passar väl bra en måndags kväll iaf?




Ciao!♥

My new telephone.

För någon dag sedan eller ja i fredgas så blev pappa så frustrerad över att han inte nådde mig på telefonen.Den var ju helt kapisch eftersom on/off knappen var sönder och typ hela telefonen också. Därför så gick han utan att jag visste och köpte första bästa. Det resulterade i en Sony Ericsson W508.
Detta är min första sony ericsson faktiskt, så ja det går lite trögt men iaf framåt;=)
Den  trallar och går iaf.

Någon som har en sådan som jag???:)



Jag har den i orange just nu, men fick den i grå. Det var liksom lite töligt så jag ville bara ha ngn galen färg. Orange fick jag ju med också så. Det är inte vackert, men inte tråkigt iaf ;)

:)



Ciao!♥




Skola skillnader.

Första inlägget i denna Nya kategori. Nämligen: Sverige vs. Norge.
Detta är en kategori där jag jämför eller berättar skillnader osv.
Lite intressant hoppas jag att det ska bli iaf.
Även fast landen ligger sida vid sida, är det måååånga olikheter.


Först och främst  så måste jag säga detta: I Norge går man i klasserna 1-10. I Sverige går vi i klasserna 0-1-9. Alltså så säger man att man går i tian i Norge, då går man i 9an i Sverige. Man går lika många år, bara det att man inte säger sexårsgruppen/nollan här i Norge. förstog ni?
Jag kommer skriva så att det blir som att man går i Sverige, eftersom att ni mina kära läsare är mesta dels svenskar. :)
Man får också betyg från och med 7an(svenskt räknat då, som sagt).

I Sverige har vi Nationella prov.
Det har man i Norge också, men här har man det i 4-an(tror jag??) och i 7-an.
I Norge har man också något så dumt (enligt mig) något som kallas för HELDAGSPROV, du har prov i ett ämne hela dagen. Detta startar man med på högstadiet och har det också i gymnasiet. Man har det på slutet av vårterminen och slutet av höstterminen. Alltså i fyra ämnen, Ny Norska,Norska bokmål, Engelska och Matte. På de flesta av dessa måste du iaf sitta till minst klockan 12.00, om du är färdig då, så varsegod och gå hem.
Detta har jag just nu och det är repeteringar från hela året ibland och man får en massa teman hit och dit och man behöver öva en massa + att vi har en del vanliga prov och muntliga saker också. Det betyget man får på dessa HELDAGSPROV är väldigt viktiga, då de  har stor vikt i det slutliga betyget.

I det sista året på högstadiet, alltså 9-an här i Norge har man något som kallas EXAMEN. Detta är absolut på slutet  av vårterminen i 9-an och räknas OTROLIGT MYCKET I DITT BETYG. Man får veta 2 dagar innan vad man kommer upp i för ämmne, ett skriftligt och ett muntligt. Från och med min årskurs kan man komma upp i ämnen som till exempel SO, SO från 7-an ! SJUKT om du frågar mig. Tycker vekligen inte att man ska ha sådan press att komma ihåg nästan allt i från tidigare årskurser, men,men...
Iaf så får du 2 helt fria dagar då du ska öva så mycket du kan.

Hur tycker ni att detta låter, själv tycker jag inte om det.`????


Jag och Ulli som gör ett hjärta på klassbilden till årboken. Jag har Sverige tröjjan och hon Norge tröjjjan.







Ciao!♥

Wouupsi ;)

Gud vad glest det blir nu för tiden då.. Men HEJ iaf ;)
Jag har en väldigt stressig tid framför mig. Otroligt mycket i skolan, det är nu vid denna tid OM JAG har tur som nu, som jag kan andas ut lite. Ska skriva mer om detta snart..
Jag har lagat mat idag, det ble  pasta, typ sånna som ser ut som snäckskal och till det köttfärs som jag krydda lite med papprika krydda och ngn bbQ krydda, till detta bearnessås och sedan kom brorsan i en bra timing  för att göra en STRÅLANDE GOD SALLAD. Där satt den. Assså jag vet att detta lät som en otroligt  konstig,okombinerad och kanske äcklig måltid, men jag lovar svär, det smakade FinneMANG.
Efter den glammiga maten med brorsan stack jag med cykel till Ulli, vi köpte choklad och blev nästan  förföljda av en creaaaaaapy man. Usch. Vi pluggade  hemma hos henne på altanen, efter några timmar blåste det för mkt så då gick vi in och chilla lite. :)
Var såklart i skolan under dagen också, aktiv iaf lite :D Det beror ju på hur man ser på saken ;)



Bild: 1 tagen av Mango. 2. Av mig.

Ska ladda över bilder från mobilen också kanske, från idag då ;) ??



Ciao!♥

Kärlek.

Jag ska skriva en text eller en dikt om kärlek. Det är nog det svåraste jag varit med om att skriva om. Det går inte att beskriva och jag är totalt trött på kärlek för tillfället. Men jag måste, annars får jag inte bra betyg i uppförande..
Har väldig mycket plugg. Imorrn jobbar jag as mkt också efter skolan. Tisdag har jag hästen. Onsdag ska jag ha pluggat till matta heldags prov som är denna dag. Och då kanske jag hinner ta igen lite av plugget. Men asså jag kollapsar snart, förstår ni hur mycket läxor och annat plugg vi har . FÖR MYCKET.
Så nu måste jag försöka vara vaken och plugga lite iaf..

Jag idag förut.

Vårig bild va? :)





Med dessa bilder säger jag ...


GODNATT!♥

Video Med Mango.

Gå in på Mangos blogg ! Det är hon som är här nu och vi klippte ihop en liten film där allt  är filmat med min mobbe :) Min nya oranga Sony Ericsson. Min första Sony Ericsson faktiskt HAHAH ;)





Och det ska inte vara musik där det inte är. Varför jag har en och samma låt är föratt datorn krångla lite så. Men , men ;)




ENJOY!

Regnbåge.

Det tror jag har skapats ute nu, för det regnade nyss i strålande sol, är det inte då det blir regnbågar? :)
Mango åker om en timma typ:( Så nu slappnar vi av på mitt rum. Gjort en film idag har vi också ;) ahhahah :D
Ute och fotat en hel del som ni får se innom kort.
Igår såg vi på bio "En ganska snäll man" / "En ganske Snill Mann" , med Stellan Skarsgård i huvudrollen. En norsk konstig speciell film men massa humor. Vi vet inte vad vi riktigt ska tycka om den ? x-D

Men hinner inte ladda upp ngn bild nu. Nu buller och saft. Muuuums ;)


Ciao!♥

Uppdatering i video.



ENJOY!♥

Come to MAMA.

Yepp NY kategori!
"Come to MAMA."- plagg eller andra saker som jag gärna vill köpa och förhoppningsvis gör.
Idag är det om H&M sommar skor. Det pirrar i fötterna efter att få sätta på sig dessa nätta inte alltför bekväma skor och bara gå ut i solen och göra det man vill!
Dock tror jag aldrig att jag köpt ett par därifrån. Men det är väl mest troligt att jag isf köper någon enkel gladiator sandal isf. Om man ska ha en bra sko är nog inte H&M den bästa butiken, inte än iaf. :)



Vita vanliga sneakers. Passar ju faktiskt till det mästa.

Denna fanns i svart också, men den var klart mycker snyggare i beige/vit med guldiga nitar!:)

ÄLskar djurmönster, då främst Zebra och Leopard. :)

Åhh tänk er bruuuna ben. Vanliga jeans(stuprör). En fladdrig fin sommar topp. En glass i handen. En solig sommarkväll. ♥

Samma här om inte shorts!;)


Dessa var ju as coola och fantastiskt fina! Riktigt sommriga. :D


Dessa var ok, men....

.. i turkost var de SÅ hÄR FINA! Om man blir brun till dessa, åhhhhhh! JAG VILL HA SOMMAR!!!


Föll för denna väska nu pladdask. Dock kunde det gärna varit skin all the way för min del, men det är verligen svååårt att hitta en vardaglig väska. Hoppas den är stor nog bara :)



Så vad tyckte ni? :)


Ciao!♥




Resan från fjällen.

NU ska ni äntligen få se bilderna från hemresan från fjällen! tiden eller vad ;)?
Tog bilder när vi en gång stoppade och resten från bilen :)
På vägen tuggade jag hubba bubba som jag blåste bubblor av och bara tuggade, kännde mig som en liten 6 åring igen, som precis fått sin veckopeng och sprang till affären och köpte Hubba Bubba, tuggade tills käkarna fick ont ;). Vi sjöng i den väldigt packade bilen. Vi sjöng riktigt mycket gammal rock och massa Queen osv. Ja härligt, så det ska vara på bil-trips ;)

Vi åt färska räkor med massa tillbehör på lördags kvällen.:=)


Runt 11 tiden på söndag förmiddag tog vi vårat pick och pack och for hemmåt. :)

:)

Från bilen.:)

Ser ni det coola "molnet" ? :)

Lite törligt att jag kom på att jag kunde fota när vi åkt förbi de finaste bergen och fjäll. Men ja jag är som jag är ;)

Denna bild var den jag tog när vi var ute ur bilen. Ganska fin va?=)

Kommentera gärna bilderna?:=)

Ser ni krysset i den blå himmelen? :)

Såg en väldigt fin bro. Den gjorde sig dock inte rättvis på bilden. Den glittrade nämligen väldigt fint i solen:)


KOMMENTERA NU! :D


Ciao!♥



Veranda.

Jag sitter med datorn+ nacho chips(separat). CHILL rent ut sagt på dern soliga verandan. Sköööööönt♥
Snart hoppas jag på käk och sedan stallet :)

Vad gör ni, är ni också ute och njuter av solen?? :D

nununu :P


Nu ska jag fortsätta här :=)


Ciao!♥

Pluggaaaaa.

God eftermiddag allihop!
Hoppas ni har haft en bra dag hitills?
Min har varit en helt ok, + att jag var otroligt effektiv i matten. Det gillas av mor och far ;)
Vi fick gå en kvart tidigare också, men vi dryga och stog och prata med massa folk så det tog en stund att ta sig från skolan och hem . Hhehe :D
MEn jag har faktiskt ingen tid att blogga nu egentligen. Måste skriva den där saken till norskan som jag nämnde i inlägget under. OM jag hinner så ska jag försöka ladda över bilderna från helgen redan ikv :) Om ni har tur det vill säga ;) hhah :D
Lite just nu bilder ? :)




NU: P L U G G !



Ciao!♥

Dikt,text, hjälp???

Snälla, om ni kan ge mig inspiration till kärleks dikter, texter. Håller ju på med en text dikt eller jag vet inte vad som iaf ska leveras in imorgon. Det går inte bra. Så om du kan ge mig lite inspiration GÖR DET! Det står stilla i mitt huvud, jag vill vara poetisk. Men nej, det går inte. Varför ?? åhh aggresions attack mot WORD snart, eller min hjärna ;)


Happyface.

Helluuu. Nu har jag landat i min säng, varit med om en relativt lugn dag :)
Jag vill verkligen inte vara sååå usel på att blogga, har lovat en massa bilder och allt, men jag ska göra det så fort jag får tid.
Happyface=Manda aka min BFF ;) Kommer på fredag. GRYMT! Så vi har planerat nästan hela helgen lite fort och bra idag ;)
Men nu måste jag sova. Imorgon ska det städas lite, ridas lite och blogga hoppas jag :D
En sak jag verkligen måste blu bättre på är mode på bloggen, jag är modefreackad, faktiskt. Hoppas att det märks. Jag kör mitt eget, vilket jag alltid gjort,vad jag kan minnas iaf. Men jag måste shoppa nu snart och det är mobiltelefon(har ingen nu PANIK),nytt smink(I.D. ?), kläder, skor..... you name it . + en väska också!!! Jag är inte så bortskämd, mamma och pappa vill lära mig ansvar och prioritering så, tålamod är ett måste nu.. Men nu vill jag typ bara ta allt i alla butiker, men dock har jag inte vart i butiker på ca.2 månader! :O??? rekord here i come/came ;)


nu :P




GODNATT!♥

My day in video..








ENJOY!♥

Hello.

God eftermiddag.
Jag ber verkligen om ursäkt för min dåååliga uppdate, men det är pga att jag inte har haft lust,skola,jobb osv. + det underbara vädret som jag hunnit njuta lite a också;)
Kom iaf precis hem från skolan. Vi hade ju hemkunnskapsprov, hoppas på MVG, men var  lite nervös så, vi får se vad det blir för betyg då?
Vad gör ni då, precis börjat skolan igen eller?
Mätt är man ju efter det provet iaf, vi lagade ju 3 rättersmiddag med Italienskt tema. ;)Gott :)
Nu ska jag skriva en dikt,vila,städa,byta om, stallet,kanske träna också ;=)


Natrual;)

Ska försöka hinna blogga om fjällhelgen också, ikväll kanske !


Ciao!♥

Plaaay!



ENJOY!♥

Galen.

Jag gick i skolan, den GALNA skolan.
Jag är gaaalen efter solglasögon snart!
Jag är galen över saknad.
Många kallar mi galen!
Ja ni får ett luuungt videoklipp snart :)

Me right nooooow ;)


Ciao!♥

DESPERAT!

HEj på er! Jag är än en gång med och tävlar på den braiga bloggenLINDABLOM.SE. Denna gång om en telefon osv. Jag är verkligen desperat efter en, som många av er vet så är min snart heeelt sönder, den lever i tortyr! Stackars, men pank och blank som man är och inte så bortskämd så är jag med och tävlar om en sprillans ny!






Tävla här!


Ciao!♥

Later.

Berättar om helgen osv imorrn, behöver en ganska bloggfri dag  idag :)




Ciao!♥

Just for U guys.




ENJOY!♥

Chips vila.

God kväll på er!
Just nu är jag placerad i soffan med chips,vatten och bara vilar.
Vi har handlat och ikväll blir det middag. Dagen har varit helt OTROLIG!

Jag och min ena bror på toppen av fjället idag. Dom har en 10-sitsig lift , as stor :D

Fint va? :D



NU! ;)


Känner mig lika cool som trixarna i backarna (inte jag) ;) hahah :D

Nu chips-sola-fix ;)


Ciao!♥

Mina BEN!

HEj på er! Vi är inne på lunch, soppa och korv? heheh, men jag käkade lite taco-rester nyss också ;)
Jag är mycket,helt,död slut i mina ben, men det ska nog bli några mer också, för det är STRÅLANDE sol och blåser lite, vilket är skönt också, för det är ganska varmt.
Vad gör ni denna helg?

Imorse var jag TAGGAD för att leka när och fjärran ;) ahha :D

Nu sitter jag i soffan:D


;)



Nu ska det ätas tror jag ;) Det blir ju lite glest med uppdatering denna helg, men jag är ju ute och bygger muskler ;) hahah :D

Ciao!♥

Morgon 10-04-2010.

God Morning Sunshines ;)
Är det bara jag som är vaken tro? Skulle inte förvåna mig, det är väldigt fåorståligt om ni vill sova och förmidlegen gör det nu. :)
MEn nu ska jag snart sätta mig och äta frukost, så ni får lite bilder innan det!

Tacos  igår :)

När vi skulle sätta oss typ, min bror skulle också vara med, men hans huvud var för högt och blev liksom avhuggt ;) hahah :D

YES we go PINK! Fleecen är mörklila och under den har jag en underställs tröjja som hör till byxerna, alltså rosa ;)



NU FRUKOST!


Ciao!♥

Ulrikke, min fina vän♥


Jag har en väldigt fin vän här i Norge.
Det är en vän som många tror inte passar att vara min vän. Men hon HON den fina Ulrikke har varit ärlig och rolig. Hon är en bra vän, en vän du alltid har, som alltid finns vid din sida. Hon är spontan och får med mig på helt otroliga saker, en vän som henna borde ALLA få ha♥ Jag är så glad att jag har fått chansen och har fått lära känna henne. Vi är inte best friends alltid, men vi bråkar inte på riktigt någong gång. Vi är väldigt bra vänner♥ Vet inte hur man ska förklara, men när jag flyttade hit så träffade jag mååånga falska personer, men Ulrikke är en av de få som ALLTID NO MATTER WHAT varit ärlig. Nu ska jag sluta innan jag börjar grina ;)
Jag har många fina vänner och en utav dem hoppas jag få ett besök av snart, hon finns bland mina länkar ;)




En VÄLDIGT liten bild från idag, klassfotot. Första gången jag i mitt hela liv sitter ner på ett. Det var till årboken och vi fick panik på morgonen i telefon då vi hade klädkris, men vi löste det på ett fint sätt, jag och min fina vän♥

Jeg elsker deg Ulrikke, du er en utrolig god venn!♥

GODNATT!♥

2VK.

Idag är det hela  70år sedan tyskland gick in i Norge under andra världskriget. Så nu rullar det fullt med dokumentärer om detta på norska tv-en här, intressant.
Det är det jAG SKA  se på nu, håller ju på med detta i skolan osv så. Sedan sova.




GODNATT!♥

Nästan sova.

Ja nu ska jag "nästan sova", menar att jag ska slöa framför datorn tills jag vill sova ;)
hehhe:)
Vad gör ni ikv?
JAg vill tacka er alla om ni röstade på mig, jag blev iaf vinnaren av veckans blogg på den coola bloggen :D^^ JAG !!!lite ofattbart, men super kul såklarT!;)

förut.


nu

nu




Ciao!♥

Mätt som en plätt.

TJohej vad jag är mätt!!!
Nu tar vi det lungt, imorgon ska det åkas snowblades;)
Vi tog en massa kort också! Ska försöka ta bilder till lägenheten också , då får ni se den :) Men det gör jag sen;)

Det var lite blåsigt nu på kvällen, men väldigt fint :) Inte så mycket turister iaf, så inga liftköer, + att alla är typ svenskar också, hahah :D

I väntan på tåget, som tog ca. 2timmar . :) Tåget gick längs vattnet hela vägen FINT! Dessutom fördrev jag tiden med Smala Sussie. ;)

Jag vid skidanläggningen i bakgrunden.





Fint va ? :)

:=)

Gissa vem detta är ;=)???




Så lite smakprov på hur livet här ser ut nu ;=)

Igår var ni uppe i 99 stk unika läsare TACK!:D


Ciao!♥

Fjällen.

Sitter i en ny stuglägenhet och softar med alla här:) Har precis anländit och ska snart ut och fota mm;)
Jaja nu ska jag ta en choklad ;)


Ciao!♥

Ökning.

Känner mig som en sådan där ekonomi-dam på aktuellt: "balalalallal, har gjort en drastisk ökning" somde säger med en lite man låtande röst..
MEn det jag vill fram till är att ni faktiskt ökar för varje minut, snart över hundra! Jag undrar verkligen orsaken till denna DRASTISKA ÖKNING! hahah ;)
Är färdig med packningen om några minuter också, lite paus måste man ju få ;)
Vad gör ni denna torsdags kväll? Ni kan ju säkert dygna om ni går i skolan, med tanke på att det är påsklov för er ;)



Min vovve♥ Pepsi :=) Bilden är från en national dag i museeparken i karlstad. Den national dagen var bra och Pepsi hade fullt upp med tjejerna ;)



Ciao!♥

Jag vill vinna.

Jag är med och tävlar på denna fina tjejs blogg, om att bli veckans  blogg:)
Titta på hennes coola design! OCh om ni går in och röstar på mej eller ngt så får ni se det coola kommentarsfältet!:D


Hjälp mig nu, nu när ni är sååå många!;)





Ciao!♥

Music is important.

Ja alla kan väl hålla med om det? Att musik är VIKTIGT! Iaf för mig, så fort jag vill lyssnar jag på musik eller sjunger. LEdsen eller glad, musik är braaaaaaa!
Nu ska ni få lite musik tips, jag kan dock inte ge er min spotify lista, oteknisk alltså, men ger er lite som jag lyssnar på fast från youtube!?





EN klassiker;) hahah man blir glad av den iaf!!!








Ny favorit!(Y)


Fronda, detta är sommarinnen det! hahah :D


Linda Sundblad gör den så bra, hennes låt tror jag? AS BRA go liksom!?


Lily Allen, vilekn KVINNA! VILKEN SÅNGERSKA. VILKEN SÅNGSKRIVARE!!!!! AS skön ironisk BÄST!!




Vad tycker du, visst har jag en blandad musiksmak, lovar dig, den är ännu mer mixad!!!;)


Ciao!♥

Nu bilder.

Före jag packar så ska jag ge er lite bilder, bara för att ni ökar så vänligt ;)hahah :D
Tänkte också på en sak, om ni har några som helst frågor om hur det är att flytta som svensk till Norge, FRÅGA jag vet allt om det så fråga bara :) Tänkte att jag kanske skapar en kategori om det också, skilnader osv? Vad tycker ni om det ?:)
Nu får ni se bilderna jag tog i förrgår, lite för mycket eyeliner kanske, exprimenterar fortfarande på den fronten så.. ;)



hhaha;)

:)







oUTFIT:

jEANS: mONKI
jACKA: vILA
bASIC TRÖJJA: bIk bOk

CONVERSE .
hALSDUK FRÅN ESPRII.






Ciao!♥


I LOVE U LÄSARE!!!!!!!♥♥♥♥♥

♥♥
♥♥
Sist jag kollade nu så var ni 57 stk UNIKA LÄSARE OCH över 71 sidvisningar! NI ÄR OTROLIGA SOM LÄSER OM MITT,MITT,MITT lilla LIV? Vad fastnar ni för`? Bilder texter, vaaad???
Det är säkert sjukt lite antal läsare för en del av er, men utan att jag har reklamerat min blogg eller något , förutom till 4pers... SÅ är ni sjuuuukt många, det är riktigt fränt faktiskt, lite läskigt också, men jajaj :)

Ska nu visa bilder som uttrycker Glädje, en blogg glädje ! ;)



:D:D


NI!


PUSS!




PUSS PUSS PUSS PUSS pUSS PUSS PÅ ER!



Ciao!♥

Fjälls.

God kväll!
Imorgon drar jag till fjällen! Antingen med mamma också, eller så åker jag själv till en lägenhet , där min bror+flickvän redan är. Så idag ska jag packa,hmmm?
LITE SVÅRT. Men jag ska nog klara det. Imorgon måste jag också upp tidigt, ska fixa mig, vi ska nämligen ta klassfoto med Onepice-dressar(iaf jag och ulli) , det är till årboken.
Jag ska berätta en viktig sak också, PÅ MÅNDAG eller SÖNDAG.
JUST DET en JÄTTEVIKTIG FRÅGA, VAD HAR MAN PÅ SIG PÅ EN AFTERSKI ??? HJÄLP?




gilla denna:)


PS: Tack för era fina kommentarer BLIR GLAD !


Ciao!♥

Utlåst.

Hej på er! Glest en dag med bloggning, men har så mycket att stå i!
Var utlåst idag , så gick på centret och pratade med kompisar, jobbande sådana och andra från skolan. ;)
Nu somnar jag typ känns det som! USCH! Aja ska berätta lite stuff för er ikv. Men nu ska jag snart iväg och rida:)
Aja puusss och kram med en massa bilder, berättar om dagen ikv.



Tvungen att leka lite med webb posar ;) Värsta fladdermus träjjan ju ;)













Ciao!♥

text.

Jag skryter inte gärna, jag spelar inte känd.

Men jag är
född till stjärna och kommer dö som legend














Med detta säger jag godnatt♥

Klippa Klistra.

Shooo! Heheh.
Jag sitter nu och softar in my room, + att jag klipper och klistrar lite också, ett litet projekt till skolan på tisdag, ett as kul och asbra ett!!!!!!
Gör små italienska flaggor, då behöver man:
  • Rött,grönt och vitt papper.
  • Sax
  • Lim
  • Tandpetare
  • Italiensk musik
  • Italienskt uttal, så att det blir sådär härlig go,gla stämning och knasigt säkert om du frågar en italienare!


Hahha ;)

Ja, sedan ska jag packa lite väskor, för imorrn har jag gympa OCH sedan efter jobbet ska jag träna YOGA!
På fredag åker jag till fjällen tror jag!
Aja men ska fortsätta att vara ett italienskt barn igen ;) (klippa och klistra alltså).







Ciao!♥

NU SKA det komma ljud !

Efter teckniska problem (min iq också; ) så ska ljudet nu vara på plats ;)








ENJOY!♥

My day so far.

God eftermiddag på er!
Jag hinner med något inlägg nu innnan jag tar en tuppis på en kvart och sedan fit for fight a lá stable ;=)
En mycket rolig och intensiv  dAG I skolan, de tre sista timmarna var ju sådär som vanligt, men de första jobbade vi med en tre rätters middag som ska serveras nästa vecka för en lärare och vi har jobbat med hela grejjen i tre timmar idag OCH VI HAR FORTFARANDE SMÅGÖRA KVAR! Hårt hårt. MEn förhoppningsvis värt de!

Nu ska ni få lite nu-aktuella bilder!



:);)

heheh ;)


Vem är jag ganska lik på denna bild??



Ciao!♥

Morgon video, lite dryg alltså ;)






Nu MÅSTE jag sticka till skolan!



Ciao!♥

6-April-2010 Morgon.

God morgon på er allihop!
Hoppas ni sov bättre än jag? Jag kunde inte somna först men efter någon timmas vridande och vändande så!
Nu ska jag snart kila men en video och lite bilder först ;)

Blir inte så bra på bild idag så jag slängerr snart upp en video ;)


Ciao!♥

Tölig..

Gud va tölig film(tråkig).
REKOMENDERAS INTE.
Nu softar jag bara, ska välja lite kläder om jag orkar, men lägger mig nog TIDIGT ikväll, väldigt trött och vill gärna vara utvilad imorgon.
Vad gör ni nu? Njuter av erat lov`?? GÖR det, det varar inte länge...;=)
Nu ska jag fortsätta med nada.
Om ni har frågor så ställ dem ! Som en frågestund, FRÅGA VAD NI VILL!




Ciao!♥

Film.

Nu ska jag se på en film.
Filmen heter Fun with Dick and Jane. Har nnågon sett den? Den är tydligen gammal fick jag veta nyss.
Men den är säkert bra nog för att jag ska vila och låta maten smälta ;)



Ciao!♥

Lindablom.se

Nu annordnar en utav mina favorit bloggare en tävling där man kan vinna ett par valfria converse!
Hur bra är inte det?
Jag älskar converse, likaså hon.

HÄR kan ni vara med och tävla!



+PLUSS+

(Linda BLom)


ÄR LIKA MED=


DENNA TÄVLING!




Ciao!♥

Kick ass Girl.

Woooooho! Vilken kick!
Det var ett sprillans nytt träningscenter, as fint, stort och luftigt!
Körde på många olika maskiner,men började såklart med gå-spring-bandet.;)
Nu är man nyduschad nybastad och har en hel del energi i hövvet, kroppen har tappat lite dock, men det kommer ;)
Vad hittar ni på idag då?
Själv får jag lite ångest då och då, för skolan börjar ju imorrn så..  MEn snart ska jag ut i solen efter maten tror jag, sola fejjan ;)

;)




Tränar du också på gym? :)



Ciao!♥

respekt.

God morgon!
Sovit gott? Jag sov gott tills mamma kom kl.09.00 och väckte mig-.- Men jag gick upp 45 min senare;)
Nu sitter jag och proppar i mig cornflakes med banan och mjölk.Mmm en klassiker ;) Snart ska ALLA i huset till sats och träna:)

Jag vet inte om ni hörde om den stora tågolyckan här i Norge för någon vecka sedan? 3personer omkom, en av dem var en stallkompis morfar. Han var lastbildchafför och han älskade sitt job berättade hans modiga barn i tidningen. Idag är det bergravning för han och då ska 100 lastbilar köra till kyrkan och på vägen , för att hedra han. Han omkom alltså på sitt jobb, hade han försenat sig 30sekunder hade han överlevt.
May he rest in peace.


Men nu ska jag träna!








Ciao!♥

Black Dynamite.

Vilken bra komedi!
Hahhaha, som man skrattat! Fast när jag ser skrattfilmer så skrattar jag mer innom mig, vet inte varför,kanske koncentrerad?? Men iaf var den asbra och MYCKET ROLIG! För er med allsidig humor!


(Y)




:)


Ciao!♥

Filmtime.

Hej på er!
Nu ska jag och resten av folket i detta hus se på film, vet inte vilken men det lär ju märkas!

Nu sitter jag i min sverige tröjja, absolut ingen sverige-demokrat,ALDRIG! MEn det var ngt mästerskap och en massa svenska tröjjor en gång ;)





Ciao!♥

Välkommna våren.

Ja det var väl det jag och min vän gjorde idag? Gick,pratade,fotade,käkade glass, vad annat kan man kalla att välkommna våren?? :D
Det var riktigt trevligt,mysigt, även fast jag ibland utan mina brillor har svårt att se,pga av det starka ovana ljuset så var det riktigt härligt!
Nu ska jag bjuda er på bilder!


Vi satte oss också i en lekpark och bara njöt då solen kom fram :) Men det saknar här är en park , en park man kan sitta och umgås i, men i oslo finns det massa så får se till att hänga där i sommar ;)


The ice cream! Hahha. Dock så är det kanske inte sol på alla bilderna, det är för att dels den gick i moln och ibland var den så stark att man såg mongo ut på bilderna!


Lite knepig bild, ser ut som jag är halslös osv... ;)


Men ni får se de andra bilderna sen, nu ska jag äta äckliga korvar med bröd.. :P


Ciao!♥

Sun - Fun.

Vilken STRÅLANDE dag!
Solsolsol!
Hästen gick som en nästan tickande klocka i det soliga ridhuset, sedan skrittade vi ute och gjorde framsteg,så som att komma förbi timmerhögen!(Y)
Jag får just nu bilderna av Ulli också!

När jag refd ute var det ASKONSTIGA fåglar, dom lät som SUPER-MARIO och flög som  jag vet inte vad? Lite smått aggresiva verka dem också. CREAPY. ;)


Nu ska jag chatta vidare med vänner och blogga  lite mer sedan.

Hade ni fint väder och en fin dag idag? :)



Ciao!♥

Cream Ice,Ice cream.

Nu sitter årets första glass nere i magen! Helt ok, en norsk casual nyhet. CHOCKLAD såklart ;)
Nu ska jag gå ut och kanske njuta lite mer av solen, det är härligt! Nyss var jag och ulli ute och diskuterade,gick och snappade pics+glass. Men jag tog lite "webbisar" iaf.






:)




Nu springer jag och njuter av solen, sedan stallet, men allra först MAT I SOL!


Ciao!♥

شب به خیر

Ska sova nu, för imorrn ska jag rida, sedan får vi se vad som händer !:)

Passande med kycklingen va ;)??



GODNATT!♥

no repris,but another repris.

Nej blev inge ulli.Blev brothers+deras kompis i detta rum. Vi bara hänger umgås osv. 2 av dem spelar tv-spel också.så nu fick ni veta vad som händer i mitt intressanta liv,+ att jag snart somnar...




Ciao!♥

Filmtips?

Jag behöver akuta filmtips!
Någon där ute som kan ge mig tips på bra komedier,kriminalitets filmer(inte för läskiga),romantiska filmer???? SNÄLLA.





:)



Ciao!♥

Repris?

Ja, även fast vi har gäster  så kanske jag ska till Ulli, det är ändå bara killar av barnen och alla sitter med mina bröder och spelar cod. Jag sitter på mitt rum och bloggar, vuxna uppe och samtalar. Utanför, jo det är nog så idag ;)
Har iaf smaskat en del godis, men inte mycket. Men man får faktiskt smaska godis och läsk på påsk!Annars brukar jag hålla mig undan sådant speciellt läsk!
Är det någon mer än jag som sett på Körslaget nu eller? Självklart hejjar man på TEAM RONGEDAL för dom är från Molcom och Värmland och sedan så är ju Simon Näs med, våran gamla granne och mina bröder lekte med honom som liten osv. Sedan var hans mamma KAJSA min syslöds lärare :) SÅ GO TEAM RONGEDAL!
Vem hejjar du på?
Nu ska jag hicka på lite, får hicka om jag dricker läsk nu för tiden-.-



gooodis:);)




Ciao!♥

Påsk long time ago.

Förr när vi bodde i KD firade vi alltid påsk med Göteborgarna!
Det var alltid lika kul, alltid lika massa,mega,sjukt mycket godis.Skratt och allt bra!
Jag gick in på min vän Saras blogg, hon är en utav Göteborgarna och nu ska ni få se vad hon skrev. :)


"Nu vill jag sitta i en bil mot Skåre, Karlstad. Fira påsk med mina favorit halviranier.
Vara påskskärring med Nora, gå på påskparad, Reta Ceasar, dansa i Noras gamla kök, dricka kaffe med ceasar, äta Anns mimosasallad, leka med pepsi som jag faktiskt inte var rädd för (!!) och mobba alla hästridande värmlänningar.


Åh, Påsken var så bra förr.. Vilka barndomsminnen! Känns som att det inte är någon som firar påsk längre?"


Och så lade hon upp dessa två bilder från 2006. Ena på min bror och jag, den andra på mig och sara på en påskfest/firande hos grannen :D


ahahah :D

♥;)



Håller ni fortfarande i era traditioner och hur ser era traditioner ut, om ni nu firar påsk :) ??



Ciao!♥

Easter Dinner.

GLAD PÅSK!
Hoppas ni har en bra påsk?
Jag har varit i stallet och varit ute i vår solen !:D
Har precis fixat mig, vi får nämligen gäster snart.
Skulle köpt en jacka idag, men NEJ, åhåhhhhhhhhhh! Blir arg. Får ta en dag till oslo på måndag kanske och se efter skinnjacka. Den man helst vill ha är ju den GRYMT  SNYGGA som kenza senast designade, men då måste jag spara ett tag, fårse.
Nu ska ni få en bomb med "webbisar", medans ni ser på dem sjunger jag med i min sportify lista ;)

Lockat framhåret/luggen med locktång, sedan borstat, var det fint?





;)





Lite enkel outfit, grå jeans från Monkey, basic tröjja från bikBOK och skjorta från ONLY och slutligen klockan från GUESS.






Ciao!♥


Nothing is working-.-





Jag ladda nästan upp ett  väldigt bra inlägg men så funka inte koderna så bläää.-.-




GODNATT!♥


Glömde.

Men glömskan är ju redigt i farten! Glömde visa bilderna jag tog på Ulli!

Dessa har hon redigerat lite med kall-och-värme och sådana enkla grejjer . :)


Denna GILLAR JAG STARKT!





Vad tyckte du??



Ciao!♥

Rose.Bleu.Noir.Rouge.Vert.

The photos.
Jag var väl mer koncentrerad(som fotograf) än Ulli dock, men hon är ju en modell hela hon så! ;)
Men jag ser nog väldigt trött ut på bilderna, det är jag också.hihihi.

BaCKSLICK HEJ.

;)


hahah.

Värsta drug-girl bilden ;)


Men vilken bild, ahahhaha!




Så! Hoppas ni enjoyyyyydade dessa bilder ????

Ciao!♥

Maison

Tog en tidig kväll hem. Jag och Ulrikke gick ut och snappa lite bilder med mera och sedan chillade vi med chatt och jordnötter typ. Jag OCH HON behöver sova lite ikväll faktiskt, vi ska nämligen och träna på SATS imorrn,sådeså! Imorgon stressar jag nog lite också, men ska nog hinna blogga ändå. Fick gjort nästan allt idag som jag skulle så effektiv var jag att ;)

Nu väntar jag på bilderna ska sparas osv.


Min idol tröjja slängde jag på mej ;) Har aldrig varit med,men en jag känner har!

Puss sålänge;)


Ciao!♥

At ULLI's

Nu är jag hemma hos ulli.Hann inte blogga så   ni får veta att jag lever nuuu.
Vi ska   ut och gå tydligen så jag måste gå.:P
Här  har vi henne!
Ciao!♥

Massiv frukost. Väntar på Falaffel.

Jag har ätit maaaaaaaaassor av frukost nu. Kräm och mjölk,kakao,knäckebröd med smör och ost, omelett  och bröd, tunnbröd. Jag kan fortfarande få i lite till ;=) Så är jag när jag är sjuk, bara äter och äter.
Vi tjatar på Pappa att han ska göra falaffel som vi inte fått på as länge, så jag har iaf bestämt att han ska laga det och så kör vi pita och feta+ massa annat! Gott va ?
Så det blir väl efter min hemkomst från stallet falaffen FÖRHOPPNINGSVIS står på bordet och väntar ;) hahah.
Men jag känner att jag bara blir sjukare för varje dag nu, uschligt.Halsen sväller typ och ja, jag bara äter ;)
Det stoppar mig inte från stallet förstås! Ska hinna smörja utrustning i läder också!
Så jag har en del att göra så kanske inte lika bra uppdatering som igårkväll?
Vad tyckte ni om klockan jag klistra in förresten?Den rosa.



nunu



Så nu fick ni morgonbilder också.:)

Ciao!♥

Keep on walking....




keep on walking............

NattiNatti

Nej, ilskan får mig att bli trött!
Så nu ska jag nog sova, imorrn står det nämligen en hel del på schemat .
Hoppas ni får sova gott för det vill jag.
Nu är jag arg och ska sooova om ni missade det ;)

Men vi avslutar dagen med en barnsligt snäll bild.




GODNATT!♥

Distraction

blogg.se krånglar för mig just nu. TRÅKIGT men då vet ni varför om det är något som är sig väldigt olikt iaf.

Om ni har frågor till mig, FRÅGA PÅ jag har inget att göra så ;)????

Ciao!♥

Folk är sjuka,sjukt,sjuka.

Det är SJUKT! OFATTBART! Jag blir illamående,ledsen,ARG! Hur f*n kan man komma på en sådan sjuk grejj? Tänk hur många unga som tror att våldtäckter är "OK" och "på lek".
JUST NU ÄR JAG SÅ ARGARGARGARG ARG så att jag inte ska skriva mer om detta.
Jag är inte en stark feminist, MEN JAG ÄR KVINNA, en stolt sådan! När ska folk förstå att kvinnor är lika mycket värda?!
SE PÅ KLIPPET!



Hoppas ni håller med mig?
Säg vad du tycker, jag vill veta !


Ciao!♥

Modekungen.se

OhOhOhOhOHohhhhhh.
Ok, det där kanske blev lite fel, men här ska ni få se the point i det hela!


Allt detta coola lite annorlunda fina från modekungen!


Vad tyckte du om dessa plagg?


Ciao!♥

En outfit-En lördagsdag

Ni får se min outfit från i lördags dag nu. Lite sent, men bättre sent än aldrig, eller hur det är man säger ;) ahhah!
Det var också denna dag vi träffade på LINDABLOM. På hennes jobb! Jag var nog väldigt,vad ska man säga,? A alltså iaf var jag väldigt glad för att man fick träffa henne! Snäll och trevlig och såklart var hon lika söt och fin som i bloggen !(Y) Diggar henne, hon är så bra och duktig tycker jag så jag sa det till henne "GO GIRL!" , heheh bra va ;)?

Detta smink blev på slutet av dagen och passade därför inte alls till min blåååå outfit.


heheh knepig bild där.. ;)



Skjorta: Voice Of Europe.
Blått linne : Voice Of Europe.
Jeansleggings : Vero Moda.
Halsband: Ginatricot.


Till detta bar jag min VILA päls(oäckta) och vita converse.+ blå liten väska.

Gillade du min outfit denna lördag som var?


Ciao!♥


GRUMS där det luktar MUMS.

Rubriken har EN ANING IRONI. Det vet alla som åkt genom Grums. De har nämligen en trä eller pappers fabrik där och alla förknippar grums med det illaluktande som kommer ut från tornet där. Men det luktar inte över hela den lilla byn inte, nej då bara i närheten av fabriken!
Jag var ju som sagt där i Lördags på födelsedags fest. Mycket god mat och dricka, myyyyycket roligt,glatt och en del fulla folk! hahah, men riktigt roligt iaf! Blandade åldrar kan man också säga att det var ;)

Detta smink blev det. Blev sminkad av en make up artist (utbildning pågick) och håret stylad av en frisör, allt detta på ett litet köpcenter Duvan. ASBRA tänkte jag och sa vad jag ville ha och fick det jag ville ha!(Y) Men fick bättra på sminket lite för som ni ser så hade det luggit på ett tag innan vi åkte.

Håret fick fina stora,många lockar. Dock regna det ute-såklart. Så de "föll" ut lite -.-





dom fick spa. jag vill också gå på spa :Phahah ;)

lite folk :)

Hahah ser ni BLICKEN ! hahah:D



hehehe


hahhah, se på NALLe där bak! Han var go,glad. Vi råkade lura han att en man där var skottsk, då ska nalle försöka komma på skottska grejjer, t ex säger han nesssi,NESSI. Han menat LOCHNESS odjuret. HAHAHHAH!

Jag och min brors tjej :)

hahah jomentackhärvarvilagomtsnygga;)

hahahah

"NESSI!!!!!!!!!!"




Detta var bara ett par fåååååå bilder av alla bilder vi tog,typ 200? En del går inte att visa andra tja, vi nöjjer oss så va ;)




Ciao!♥


NewNew

För exakt en vecka sedan trillade en guldig liten sak in på mitt rum. Dock inte från min plånbok, nej det var en liten gåva från mamma och pappa.
Nu ska ni få se den, om ni inte redan sett den förstås ;)


En analog klocka (håller mig egentligen till digital). Från GUESS. Det är typ som en spegel i mitten också(Y).

Gillar den iaf, men den är ju mer som ett smycken än en klocka enligt mig iaf ... MEN FIN FÖRDE!


JUSTDET! För en någon vecka sedan kom pappa med det här, vad är det ? Jag vet, men ni får gissa på. Den som gissar rätt får en länkning. Ganska lätt va?

Från Filippa K , vad kan detta nu vara ?




Ciao!♥

Play-stop-Play

YESYES. You make my day.♥




Enjoy!♥

Categori

2 nya kategorier.
Hästarna i mitt liv. - En kategori som blir till för att jag samlar allt hästliv där så att de som är intresserade kan se där.Den kommer inte bli så väl uppdaterad, men lite iaf. :)
Välkommen till min garderob kära plagg/sko. - En kategori med annat ord för shopping helt enkelt.

Bra kategorier, vad tycker du?
Är det någon mer kategori ni saknar ? :)



Ciao!♥


Några 65cm hopp senare...

TJOO!
Jag är mätt som en plätt men får ändå ner några Marabou bitar till ;)
Det var ju inte det bästa vädret idag, men min polle var lika duktig ändå!VI hoppade, dock inte så högt ca. 65cm. Men vi tar det lungan så att vi sakta men säkert når VÅRA mål. Våra ingen annans alltså :)
Han var iaf pigg som en kanin när vi hoppade och sedan tog vi  lite frisk luft också, gick med han alltså efteråt.

Väl hemma möttes jag av en godgod lassange, meeeeen vi hade inga olivier, synd, men mammas mat smakar bra ändå ;) Sedan har vi sett på "Brian ... någonting" heheh, kommer inte ihåg, men en ganska gammal ironisk film där de driver med judar och kristendom och sådant gammalt! Men vi avbröt filmen pga fotboll? Jaja, då fick jag ju blogga lite iaf så no negative ;)

Hans gammla regntäcke har visst åkt på, det funkar ju iaf. Hans kompisar i hagen bitar honom så därför är det hack i täckena. haha stackarn.. Men han hade iaf kvar den fula knoppen jag gjorde på han i tisdags! ^^ ;)



Han börjar få bort "vinter-magen " nu iaf , ahah , här ser manen väääääldiigt sne ut, men den ligger lite fel här.

Han är verkligen världens snällaste.

PUSSMULE.



Lovar er som inte intresserar er av hästar att jag inte kommer blogga om det dagligen. Men lite då och då kommer det bilder. Det är ju ändå en del av mitt liv, som ni läser om ;)


Men nu ska jag dricka vatten och käka halstabletter. mums- NOT.
Pluss att jag ska uppdatera lite ;)bra va ? ;)



Ciao!♥

Vällande

Ni bara väller in idag! How come?
Kanske för att de flesta nu fått lov osv?
Har precis ätit ljuuuuuuuuuuuvliga nyyyyyyyyyyyybakade  bröd byMamma. MUMS♥
Tar med kameran till stallet idag.
Ikväll ska ni få se bilderna från i lördags, ni vet när jag var i Grums, där folket fick alltför mkt MUMS.





Med min NikonD40 ska jag nu försöka fånga lite av mitt liv idag.


Ciao!♥

What a booooooooomb

Ja,jag blev chockad!
Jag pratar såklart om att Rosanna är tjejen bakom falsksanning, men är detta sant eller ett aprilskämt?
Om det nu är sant så tycker jag att det är coolt och det är ju egentligen inte hon som kommer med alllllll info, hon får ju såkallade tips, varesej de är sanna eller inte. Jag har ju som tidigare sagt trappat ner på alla bloggar jag läser(över 30 förrut, nu lite över 20) och Falsksanning var en av dem som jag slutade läsa, så för mig var det lite svårt att ana, trodde typ att det var en 16årig blond liten tjej, men NEJ en vuxen och en som verkar vara energifylld och omtyckt ! Jag ser inget negativt i det hela, sålänge inte dessa skvallerbloggar inte gör någon bloggkändis väldigt ledsen så!

Tjejen till VÄNSTER är Rosanna - tjejen bakom falsksanning.

Vad tycker DU om allt detta ? Tror du på det ? Var det bra att det nu är hon som är tjejen bakom falsksanning gick ut med det?


Ciao!♥

The design<3

TACK JENNIE!
Min design är uppe, vad tycker ni?
I LOVE IT!
Om ni undrar varför jag är så konstig och lägger en elefant i headern är det för att jag vill ha den där och den är cool och konstig och det sistnämnda är jag också ;)
Det är alltså JENNIE den duktiga som står för designen!
Jag vill ha mina läsares kommentarer om desigenen nu, för jag vet att jag har några dagliga numera ! ;D^^



PUSSSSSSSSSSSSSSSs

De hellu!

Hellu schuuuBLU!

Hoppas att ni mår bättre än jag, förkylningnen bara kryyyyyyyper innom mig, blä.
Jag startade iaf dagen med pannkakor, mamma lagade dem gooooda idag! Tack vare lite vanilj :D(Y) aldrig stormgillat pannkakor, men dessa luktade ljuvligt och smakade ljuvligare!
Igår startade jag dagen med en cupcake, en enkel sådan, men väldigt god den också! :D

och ett glas mjölk till såklart!


Tallriken blev TOM.

Det regnade asmkt så gummisar + regnjacka fick åka på!




Älska dessa fina klassiska JEAN PAUL stövlar !♥

hahah vilka bilder det blev, men det var pga mamma hon orka inte så jag stressade typ,hahaha! Men den coola regnjackan kommer från ONLY och den är speciell va?  Det är väl därför jag föll för den kanske ? :)

Tog två påsk bilder också, det ser ju inte direkt ut som påsk ute, men tja det är tydligen påsk ändå.?

Jag fattar egentligen inte varför vi firar påsk, det är ju typ repris av julen i maten och sådär, men det är ju en kristen tradition det vet jag ju och vi får ju lov så jag gillar ju det, men maten kan vi skippa, det räcker med den en gång i året ;) hhaha :D

Fick ett brev från MEXX igår också. Presentkort . Det är en ganska bra butik med kvalitets kläder tycker jag, ibland lite tantig men man kan alltid hitta något. Jag har mååånga plagg därifrån och de flesta är tidslösa vilket är tummen upp från min sida iaf! :)

MEn nu ska jag gå, till stallet kanske ?
Vifårse.


Ciao!♥


RSS 2.0